Коментари - Гуинет Полтроу използва своя "Оскар" като стопер за врата: Върши чудесна работа! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз имам една пачка от по 500 еврови банкноти. Цял живот я събирам. Сега си я ползвам да подпира единия крак от масата у дома. Чудна работа върши. Вечер масата не се клати и си пия ракията спокойно..

превземки, много ѝ е ценен даже

Свещичките с миризма на подка също вършат чудесна работа!

Чудесно имение си има.

Като се има предвид, че продаваше миризма от половия си орган, може да го използва и за друго!

Доживях да видя Гуинет да изглежда млада :) Браво, да не е прояла месо? Или пие колаген и креатин, които компенсират отчасти недоимъка

Е не видя ли във видеото какво яде - органик зеленилки от собствената си градина, плата пак с органик плодове и зеленилки....А тва за колагена и кератина е за такива като мене и тебе будали , дето да им пиберат парите компаниите за хранителни добавки - тва си е бизнес за милиарди..и данните от независимите научни проучвания не са никак в полза на ефективността на въпросният било то морски колаген или кравешки тип 1, 2, и 3 та така до тип 5;)) Гуинет си има армия от козметици, дерматолози и там, масажисти, доктори и отделно всякакви холистични глупости итн итн

Колагенът е пълен набор от аминокиселини. Може да не се превръща директно в колаген, но доставя на организма каквото му е нeобходимо. Все пак :)

В последните години толкова се изтърка тази награда, че си е абсолютно права.... то не бяха изисквания какви да са филмите, колко тъмни актьори да имало и т.н..... Ами смешно е да слагаш некадърни актьори само и само, за да спечелиш Оскар. Не е ли нормално всички да се борят за приза, а не да бъде по-лесно за някои, а пък другите преди това как са извървели целия този път никой не ги пита! След като не става за нищо друго и няма необходимата тежест да си го ползва както желае!!!

ахахах, яко се е подиграла с пробудените от гилдията. Направо си е направила гаргара с безползните им измислени награди.