17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2 дни ни занимавахте с Тоца, сега почнахте и с Гущерите. Не виждам защо е нужно да се пише за едни абсолютно ненужни хора, известни с това, че.... поради някаква причина са известни и никой не знае защо.

Второ за три месеца - е тва се вика татко-майстор!

Тази жена не ми се вижда никак щастлива , много ще страда от този мъж, дано скоро да се осъзнае и дим да я няма

Да им е жива и здрава! Да ги радва.

Да е жива и здрава щерката.Малко повече ми идва информацията за великото момченце на Антония сега пък щерката на Гущерови.

А аз ги посрещам и ги изпращам...........................

Пожелавам здраве на детенцето и дано не е умно като майка си и красиво като баща си!

Кои са тези и защо са част от новините?

Няма нужда да създаваш полкова много трудно разградим боклук - за да кажеш на едно дете ... " добре дошло у дома, от днес ти си ни най-важното нещо в живота, и каквото и да става винаги ще те обичаме безприкословно и ще заставаме до теб". То детето от това огромно и кичозно количество лъскави балони не разбира, най-много да се стресне ... така, по скоро си мерим балоните с другите ВИП-ове.

По стечение на обстоятелствата се подстригвам в същия салон, в който ходи и Гущерова. Втрещих се, когато точно два дни след раждането на детето, което явно е било в кувьоз, тя беше в салона заедно с мъжа си и майка си. Зачудих се кой е в болницата с това дете. Не че нещо, но когато детето ти е в кувьоз, обикновено не хукваш да си слагаш екстеншъните заедно с цялата рода. Не е моя работа естествено кой как си гледа детето и какво отношение има, но наистина ме потресе това. Явно хората имат различни приоритети.

Не може да знаем за крокодила, а да ни държат в неведение за гущера... Скоро ще им хрумне и каква чудна двойка ще стане от сина на крокодила и щерката на гущера и спасение няма да дойде отникъде :)

Luna0102

"Гущерови посрещнаха новородената си дъщеричка у дома Момиченце е !" Като я посрещнаха, поне разбраха ли как си е дошла до дома?! Добре, че е момиченце, защото дъщеричката можеше и да е момченце.

благодаря, посмях се, че ми беше нещо рошаво...

Следват снимки от погачи, подробни разяснения около раждането и кърменето, прибирането на корема, лазене на два месеца, говорене на три. Имам чувството, че само жените от хайлайфа раждат. О, не, те не раждат, те даряват мьжете си с деца, раждаме ние останалите.

това са онзи дебелия и онази русата

За великите (дъ бест, така да се каже) момченца трябва да има и момиченца от сой. Да не мислиш, че с простолюдието ще се събират...

Много гадни коментари.Детето се е родило в 8месец,кувьоз...тежки дни и за тримата,особенно за майката.Много често децата имат увреждания от кувьоза,които се появяват по-късно.Дано всичко е наред с малката душичка...понякога и парите не помагат.(за това е дълго чакано да се прибере в къщи бебенцето)

То балончета , то кончета , то простотия .., иначе бебока да бъде жив и здрав !

Щом се пита Кой? - моя работа е да отговоря. Та, кой е - то си пише под заглавието, но не е известна като гений, а като нещо на нивото на гущерите.

Просто трябва умереност във всичко, ако не рискуваш да дразниш.

Знае ли се кой е биологичния баща?

Наследниците на известни курви и богати безделници са бъдещия елит на банановата ни държава.

Да е живо и здраво бебето! Тези двамата даже са ми по ненатрапчиви от Антонийка и постоянните ѝ изяви!!!

Кво им честите на тия. Живеят в разкош с крадени пари и далавери по партийна линия. Жалки сте в опитите да изглеждате добрички. Тоя и баща му трябва да копаят уран в Мадан, а не да ми се фука по интернет. Баси колко тъп народ има у нас.

Комунистическа измет трето поколение.. още от времената на Луканов и Орел Г

Занимават ни с апартаменти , а тея разбойници извлякоха всички ни с милиарди.

Да мрат гнидите мръсни , крадливи , до десето коляно .

Това е най-свежият коментар! Смях се със сълзи! Поздравления за Не си прав, остроумно и незлобиво коментарче!

Какви са тия балони, кич паради, демонстрации и простотии на кубици.С тия ли плондери ще покажеш на детето си колко го обичаш!

Стига ни занимавахте с издънките на далавераджии като Гущерови и разни фльорци. Цинизъм е да ги развявате по новините на фона на мизерията в тази държава.

търкулнало се гърнето намерило си похлупака. гущери, свинари и вся осталная сволач - и всички бесепари. окрадоха с милиарди България -техноимписката курнела,живия труп/съпруг на весела лечева - кого стрелят ако не е мафиот, офшорката ленчето - ще си пере парите в Брюксел, леля Бокова с четири апартамента на запад - два в НЮ Йорк, едн в Париж и един в Лондин за пет милион долара - обявила ги е в данъчна декларация и племеник крадец на коли -рецедевист КИРИЛ добрев още когато сменяхме доларите в марки го хванаха на два пъти на границта с куфари с необявена валута. и това са честните комунягш.