Хъчинс е настояла Болдуин да насочи пистолета към рамото й заради позицията на камерата

Откъде се взе бойният патрон, пита се холивудската звезда, който обмисля да сложи край на кариерата си

Обратно в новината

Коментари - Хъчинс е настояла Болдуин да насочи пистолета към рамото й заради позицията на камерата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще ни занимавате с тази тъпа история при положение че и в кенефа БГ и по цял свят множество работници губят живота си по време на работа. По какъв повод тази история се натрапва, с какви този случай е по-трагичен от смъртта на десетки миньори затрупани в мина???

Не изхвърля гилзата, има отпечатъци

Обмисля да сложи край на кариерата или живота си?

Използва се и бойно оръжие, но под наблюдението на специалисти. Няма да забравя как във финалната сцена на "Лоши момчета" с Уил Смит дават дулото отблизо и там се вижда светлина откъм затвора, което означава, че дулото е празно. Не мога да виня артиста, че като са му дали зареден пистолет и са му казали насочи го натам и стреляй и той го е сторил. Все пак това му е работата. По същия начин убиха Брендън Лий навремето. Това е като да ви дадат счупен гайчен ключ и да ви кажат да завиете някоя гайка и после вие да сте виновни защо гайката не е завита или ключа е счупен. Ама ще кажете: "Аз нали ще видя, че ми дават счупен ключ!", да, но артистите не са длъжни да разбират от оръжие и да го проверяват, предвид факта, че има специално назначен за това човек. Той артиста в живота може да е абсолютен пацифист, но да играе ролята на някой убиец психопат, все пак това му е работата. Единствения начин да обвиня Болдуин за убийството е ако се окаже, че лично е подменил патрона, защото е имал зъб на операторката, но докато не го докажат това и аз смятам, че е невинен.

Работя в киното от 15 години главно в американски продукции ! Никога не съм виждал или чувал на снимки да се използва нещо различно от газови реквизитни оръжия! Когато се използват винаги има оръжейник който следи безопасноста, оръжието се прибира след всяка сцена и се дава непосредствено преди началото на следващата!

Добре де, как е станала тая работа ? Някой нарочно е сложил истински патрон ?

Е, не ти ли стана ясно досега? Хората от екипа в свободното си време са използвали оръжията, за да практикуват. Някой е ползвал бойни патрони за да си поиграе. Върнал е оръжието обратно, а оръжейничката не си е свършила работата, за да го провери преди да го даде за сцена. Някаква 24-годишна пикла.

Сега Тръмп ще си прави шеги с нега, а може и да го посети в Затвора за да му се присмива лично

Дира ние се изпотрепахме по къщите и пътищата вие ни занимавате с някакъв си случай на майната си.

По молба на Хъчисън е насочил пистолета към рамото и,в това време сърцето и е прискочило в рамото и когато е стрелял тоз тарикат,убива я на място.

В друга статия заявява че не е натискал спусъка. Може да е от преводача тази нова информация, но ако се продължава с новостите може да се окаже че въобще не е бил на мястото на злополуката.

Като Актьор, разбира се, не носи отговорност, за това което прави. Един работодател обаче носи отговорност за хората и техниката, които наема, за условията на труд, за много други неща по време на работа. Болдуин е бил хем главен актьор, хем продуцент на филма. Той е наел всички други сценични работници, в това число и някаква 20-25годишна кифла, която да отговаря за оръжието. Тъй че определено има вина, а въпросното 7нтервю вероятно е част от стратегията му да се измъкне от отговорност

Застрелял човек ама бил невинен с чисто съзнание, изключително гнусно и арогантно копеле е г-н Болдуин

Тоя накрая едни крилца да му дадат, ей така да си фърка на воля като ангелче