Хали Бери спасява Земята от Луната

Мистериозна засилва естествения ни спътник да се блъсне с нас

Обратно в новината

Коментари - Хали Бери спасява Земята от Луната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роланд Емерих, този т. нар. виртуоз от вас прави меко казано детински филми. Много са ефектни за подрастваща публика, която няма представа от кинематография, качество на сценария и присъствие на актьорите. Позьорката Холи Бери, която в един филм безсмислено си свали книгата от гърдите, за да впечатли заблудения герой на Хю Джакман, има присъствие на главна героиня, колкото Яна Маринова в реклама на боза. Нищо общо с Матю Маконъхи в Интерстелар, примерно. Ако филмът е на Дисни, бих приел този патос в статията. Ама, ако е за възрастни, хайде по-серозно!

Гледах "Не поглеждай нагоре". Напълно актуална сатира на днешния свят.

а няма ли кой да ни спаси нас от всички хали - нахали, шурли-бурли и целия сбърканяшки холивуд? но идеята на мъск да изстреляме всички тия (включая бил гейс и сорос) на марс за да ни спасяват оттам без интернет си струва усилията да бъде осъществена.

Само МосФилм другарю! Там е истината! Да живее болшевишката революция! Искам си филмите за колхозници и комсомолци-орденоносци!

епа вие педерас-цензурата на макрон и марио сте си точно такива! петолъчни швестери, платени от сорос да ни пускат филми за танковете в ирак. не беше и войната в ирак ин лайф? са не казахте ли, че е мисъхн акомплишд? отде ви копат бе, слобоумната смърдулка! на цензурата! инак си cu поредният лузър, sybil!

Сценарият е писан от 5 годишен хлапак след два големи шоколада и литър кола.

Още в подзаглавието четем: "Мистериозна засилва едтествения ни спътник..." Коя е тази мистериозна? Мата Хари? Друга?

Не бийте журналиста! Той толкова може!

Този режисьор е доказано луд! Ще се размажем от ефектни сцени! :)