Хари и Меган говориха 2 часа за "кризата на омраза" в социалните медии

Съпругата на принца закрила всичките си лични профили преди години с цел да се "самосъхрани"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този принц Хари е, тъп и инат! Какво още трябва да му кажат роднините от Кралско потекло, че е сбъркал с този брак и всички очакват да си поправи грешката! Той, трябва да паряса Меган и да я остави с мелезчето в САЩ, да се откаже от бащинство и да се разкае пред роднините си! Не може в английският кралският род, да се вкарва афро-американска кръв! Това, не може да се говори публично, но, не допустимо!

И двамата са много усмихнати и и имат приятно излъчване. А Катето и Уилямчо, може само да им завиждат. Калифорния, слънце, живот без капризите на баба им Бети и Катето и най - вече без вечно киселата физиономия на Waity-Katey.

Борейки се за психичното здраве на другите, най - добре ще бъде първо да лекуват себе си! Минат се няколко дни, тъкмо вече си ги забравил и хоп - изкачат като кукувица от стенен часовник с неизменните си поучения и препоръки... Май ще излезе вярно, че Хари тъпото злоупотребява със забранени субстанции... Поне такова впечатление създава.

Не приличат на онези Кейт и Уилям. Те са търтеи на степен100. А гожпожа Катрин има килийно образование. Какво беше там? А да сетих се. История на изкуството.

Много симпатични са ми. Отделиха се от това прогнило “семейство”,справят се сами и им пожелавам щастие от цяло сърце. Ще устоят на злоба,завист и всякакви изяви. А какво хубаво детенце си имат....Бог да го закриля.

Избъзикал се е с баба си, като й качил на телефона запис, който гласи горе-долу следното: "Здравейте, как сте? Аз съм Лиз, вашата операторка. За връзка с Двора натиснете 1. Натиснете 2 за връзка с Чарлз. 3 за връзка с коргитата ми." Сутринта го съобщиха по "Нова" и много се смяхме...

Тези два търтея пак ли скъсаха джоба и сега се чудят от къде да намерят малко кинти от интервюта? Заради мързеливи маймуни като вас има "омраза"..

На тези им плащат да се праят на клоуни или са тъпи по рождение? Риторичен въпрос ала Лана

Тези двамата си се намериха и разбраха, толкова. Нито ги харесвам , нито ги мразя.

Не е криза на психичното здраве, напротив! Какво по-естествено от това хората да мразят своите изедници?!! От много отдавна са мразени, сигурно още отпреди Велика Британия. Коит обича паразитите? Кой обича глистите и тениите?

Безполезни тъпаци.

Супер негативни, некомпетентни празни приказки. Нито са психолози нито медицински лица. Само негативизъм. Нямаме нужда от това сега.

Ами има омраза в медиите заради такива търтеи като вас, напълно безполезни хора сте.

Харесвам и двамата. Говорили са точно срещу тази безсмислена омраза, която в момента се излива в този форум.

явно са го чели поне веднъж

Да спрат да се показват и омразата ще спадне с трийсетина процента. Хората не могат да ги дишат по ред причини, все основателни.

Хари - Президент на Република Англия!

Много са нещастни че никой не ги брой за слива и дори медиите рядко им обръщат внимание :) Ами поне да се чифтосват и да си правят циганета..

Кой й е крив на цигането,че сороските лъжи вече не хващат дикиш?

"Херцогът и херцогинята" Аз вече не разбирам нищо, нали им отнеха титлите и станаха "обикновени" хора? Та, херцози ли са или хора от народа?

Хора от народа според кралските си задължения или херцози според кралските си облаги. Това беше целта на златотърсачката.

На това, което са направили му се вика influencers. Същото преведено на сръбски е Sere po netu za pare.

Ама колкото и да реве,няма как да застави хората на черното да кажат бяло или на прогнилото-свежо. Соросоид-ротшилдови неуспешни промивачи на мозьци-поредните марионетки на юдейския глобален сатанински крьг

Не им изнася, че хората се осъзнават и не искат такива като тях търтеи да са пример, да са "икони" да определят света. пазят си награбеното кралско богатство от хората. И нямат нито срам, ни морал

два часа плюли по оплюването

Мъни, мъни, мъни... Мъст би фъни, ехаааааа...

Тя актриса (уж)… той бивш боен пилот от кралските ВВС Наистина ли няма какво да работят ????

и като какви тия миндили ги рекламират? нещо хубаво да са направили з а хората?

Закрила, преди години... Това по времето, когато пускаше разголени цици да рекламира барбекюта ли е било или малко по-късно?

Няма как да пуска разголени цици, просто защото няма такива.

но отдавна закрих тези простотии. тези, които ме обичат знаят къде съм, на останалите не дължа обяснения! да обясняваш на непознати коя си и каква си е признак на комплексарщина.

И предполагам са получили една торба пари за тези общи приказки. О времена, о нрави.

Хари и Меган ..... сякаш са ни брачеди!!! Димек Умразата е ЯКУ ф криза и тряа да я засилим. Типичну пу рептилски!!

То това си е техен проблем. Те си споделят всяка снимка и къде какво правят с милиони непознати и се оплакват от омраза в мрежата. Нормалните хора си споделят неща само с близки и познати и не се срещат с омраза в социалните мрежи. Все едно да правиш насила метъл концерт в междублоковото пространство на Младост и да се оплакваш че имало хора които те мразят заради музиката и шумотевицата която вдигаш.

Всичко което се казва и пише от публични лица си има цена. Колко е тяхната?

Говорили за "кризата на омразата"?! Демек омразата е в криза и трябва да й се окаже помощ?!

да бъдем толерасти като тях.