17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ни облъчвате с тези ? Не е нужно всичко да показват.Вие английска преса не четете ли, Меган е момче, няма как да роди, детето е от сурогатна майка, айде със здраве !

Златотърсачка,ама не знае къде се нахендри

Ввелико! ..Ама ни дреме на куро..да знайте,бе!

Щото и на нас.

Личи си, че се обичат истински, а злите коментари тук показват ниското ниво на някои хора.

...,,саламчето,,...!

Г-н Симеон Радев(строителя на съвременна България) и съпругата му Г-жа Бистра Винарова. Г-жа Винарова е центъра на Дипломатическия корпус във Вашингтон. Хубавица, интелигентна, призната художничка. Ръката и са искали богаташите и политиците на света но тя остава вярна на Г-н Радев и България. Напишете за Любовта на дуклянския принц Иван Владимир и българската принцеса Теодора Косара(дъщеря на Самуил). От тяхната любов се започва сръбската история и династия. Столетия преди Ромео и Жулиета с истински принц и принцеса. Иван е пленник на Самуил и принцесата отива да измие краката ритуално на принца, на голям християнски празник. Така пламва любовта между тях. Защо не пишете за красиви български събития а за постоянно се пише за непознати от 9 земи през десета?

Отлично предложение "колага(жке)",ама за да пишат за тях ...ТРЯБВА и АКЪЛ и ....ПОЗНАНИЯ ! А, къде такови неща у главите на едни ....кифлоци .

Няма ли да спрее вече с тия дето стават вече само за разхлабително за хората решили да прочетът нещо за реални истински звезди творци....

и ся?

С какво е била облечена днес Меган? Кажете, моля ви! Публиката вече изгаря, има смъртни случаи! Моля ви, това вече не се търпи! Поне кажете какъв цвят е била роклята ѝ! Кой ден подред вече не знаем с какво е облечена Меган, това е безобразие, ама не може така!

Глей ся..,, Ба, не знайм.