Хари и Меган показаха новородения си син (снимки+видео)

Майчинството е магия. Той е просто мечта, заяви пред журналистите щастливата майка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хари е много влюбен , просто си личи как обожава Меган и как гледа бебчето с любов;)) Да са живи и здарви , мнгого са сладки и тримата. Само не разбрах Мегън защо се покатери на тези токчета, едва ходеше с тях, изглеждаше нелепо :)) трябваше нещо по- удобно да сложи:).

Много е бяло!

Нещо много неадекватна изглежда Меган. И този корем ... Не е въпроса, че има корем, много родилки имат корем и след самото раждане, а ФОРМАТА на корема е странна. Преди да роди една жена корема "пада" ниско, т.е. бебето се придвижва надолу за да излезе. Няма родилки с такъв висок корем, камо ли след раждане, когато и околоплодните води са излезли. Просто няма какво да държи корема издут толкова нагоре.

И то се нарича - кройката на роклята.

Честито! Правеше ми впечатление още преди да се оженят, че са истински влюбени един в друг-просто им личи. И сега... щастливият татко, как държи малкия си син, и само как я гледа. Просто съм очарована.Такова нещо не съм забелязала при студената съпрута на Уилям, въпреки, че се усмихват. Мегън и Хари са олицетворение за истинска любов.

боже боже точно пък Мегън е супер лукава жена...а Кейт е принцеса..първо Кейт и Уилям ако не знаеш като бъдеши крале..не трябва да показват глезотии..чети повече..да са живи и здрави всички

Честно казано Меган се олива да играе любов пред журналистите. Дори да приемем, че става въпрос за истинска любов, няма как да сравните двете двойки. Уилям и Кейт са заедно от ученическите години. Когато се женят те вече имат така да се каже един брак зад гърба си. Меган и Хари са прясна двойка, те кога заходиха заедно, кога се ожениха и детето се появи.

Ник'ви снимки са не видят...

Това е доста пораснало бебе. Вероятно майка му се е грижила добре досега за него.

Обикновено жените раждали със секцио имат такъв голям корем след раждането

Матката ,която е разширена се намира ниско в корема ,не под ребрата!Според ,Вас,това е празна матка,издута,като балон?Или грешния номер възглавница?

Много неестествен форма на корем за току- що радила жена!

Живо и здраво да е малкото човече! Само да няма сблъсък на цивилизациите по отношение на грижите и възпитанието му. Ай със здраве!

Няма да има. В Англия палми няма. Охраната едва ли ще му дава да се катери по дърветата.

Каква е разликатя от бебе от Факултета и кралско бебе ..все бебе..едното със златня лъжичка в устата..

В цвета няма са е разликата.

Аи Меган винаги ми е изглеждала лалукава жена..но майчинството облагородява ..хубави са

Да им е живо и здраво детенцето! Нов живот е това - само най-добри пожелания! А хитрата сврака с двата крака дано да е щастлива в златната клетка, в която сама се заключи. Протоколът вече ще я смаже. Дано тази "приказка" не приключи прекалено рано.

Мегън не е родила преди няколко часа. И се е качила на толкова високи обувки сама.

Много бяло бе? И какви груби ръце има Меган. Нищо общо с Катрин(Кейт Мидълтън)

И сега какво- да и измерим ръцете,краката, пръстите, дали има две абсолютно симетрични страни на тялото и ако нещо от тези неща не е наред да я лишим от правото да е омъжена за когото иска или да я лишим от правото на щастие по принцип? Как предлагаш да я накажем? И след това може да качиш и твоя снимка.

Горката жена! Да я качат на толкова високи обувки, при видимо подути крака си е мъчение. Освен това е супер стрес да си в кондиция, часове след като си родила. Не е истина на какъв натиск е подложена, заради хорското любопитство. Гледах видеото, имах чувството, че всеки момент ще заплаче Меган.

Ми,тя още ,не е родила!!! Слепи ли сте?Какъв ,е този корем до ребрата?Никоя от ,Вас,ли не е раждала?

Мегън няма ноктите на наша Тоца,въпреки че бяха намалени малко преди раждането.

Бебе като всички други бебета, няма нито рога, нито опашка, нито корона на главата, излишен шум.

Ама черно

Тъмно ... светло ... ще живее като принц, защото си е такъв, а ние ... как живеем? Желая много здраве, щастие и успехи на цялото семейство, а на принца - безгрижно детство!

Еми и ние си живееме като принцове,дори и без да сме такива

Защо трябва нас българите да ни интересува и постоянно да ни занимават с английското кралско бебе. Бебе като бебе, поне бебетата са равни. Само за чуждопоклонниците не са.

Какъв сладък бебешор!!!!!!!

Какви са тези петна на деколтето на Меган? Да не се е избелвала, та е такава петниста? Явно не са и сложили достатъчно фон дьо тен

По време на бременността се появяват такива петна, при някои майки повече, при някои по-малко. Обикновено изчезват по-късно. А иначе, по време на бременността кожата става по-тъмна.

И при мен беше така, много петна ми се появиха, после поизчезнаха...

Далматинка е и затова има петна!

е Джордж ,носи името на моят велик Татко . Тате,почивай във вечен мир ,обичам те !

Меган прилича на родила жена - я вижте каква е около корема. За разлика от Кейт, която излиза стройна като тръстика,

глупости, май не сте видели добре снимките на Кейт веднага след раждане

Тази жена в това видео оределено е родила скоро. Не е възможно по биологочни закони да е плосък корема на родилка до три месеца след раждането. За Кейт познайте...

Аз имам позната, която видях на втората седмица след раждането... с преса....ей така както го четеш - с преса на корема. Беше качила само 7кг и на втората седмица изглеждаше сякаш излиза от фитнеса, а е просто въпрос на ген.

До момента това е момента, в който Мегън изглежда най-добре и най-естествено. Харесват ми.

моля краля на ангрия негър...?? Принципно монрхът трябва да има чест..така го виждав аз..не съм расист по принцип..но това не средностатистическо семейство..но тяхна си работа и на англичаните..иначе да са живи и здпави. те взимат милиони от английските данъци..като искаш да си самостоятелен се отказваш от всичко и отиваш да работиш сам...

Кралицата струва на веки анличанин точно 1 паунд на година! Хайде стига сте писали глупости, ами вземете почете малко...вече не е смешно!

това няма значение колко

Дали ще го обрежат?

Са и тримата. Да е жив и здрав малкият принц!

Абе мяза на турче, ама к'во от туй!? Да им е живо и здраво чавенцето!

И генетика та изневерява понякога. Щастлив съм че не е черно.

рано е да се каже

Тия генетични изненади могат да се появат и след поколения. Имаше един испански филм на времето, в който една почтена жена роди негърче на мъжа си и се кълнеше, че не е съгрешавала. Оказа се някакъв ген останал от баба и, която имала вземане даване с негри.

И ти представяш филм като доказателство?!??!?! Добре де може ли да сте толкова........ необразовани?

Ген може да избие след няколко поколения. А това бебе е 3/4 с бял ген, така че е нормално да е светло. Дъщеря ми е синеока, а аз и баща й сме със зелени очи, но пък двамата й дядовци и една прабаба са синеоки.

Майката е наполовина от черната раса, а бащата е бял- какви чернилки ви гонят, какви пет лева. И какво, като е мургаво детето, какво значение има? Ангелкова като е бяла арийка, сякаш е много хубава.

Ми нищо лошо, той и Александър Сергеевич Пушкин е бил наследник на арапа на Петър Първи, ама на какъв гений стана.

чак пък бяла че и арийка май не си я виждал ако требе сложи стъкалца

Щастливи млади хора с прекрасно здраво бебенце, да са живи и здрави да му се радват.

И дядо му коняра също!!!

Къде пък виждаш прилика на Хари с принц Чарлз?

Хари не прилича дори на майка си, сигурно не го е родила тя? Да е жив и здрав, добра кръстоска е, Честито за бебето.

прилича на брата на Диана, ама кой да гледа!

"Щастливи млади хора с прекрасно здраво бебенце" - ми то нека, ама сал на опаковките с тоалетна хартия вече не ми ги пробутват. Па може и там, знам ли? Аман, бе! Ми стига вече - уригвам се вече от тия "синьокръвни" новини!

не е черно... какво разочарование... сега няма да може да дъвчеме скандала.

Абе тъмничко е, на фона на ръчичките на татко.

Поне може да го кръстят Петко!

Значи още повече ще даде основание за приказки, защото едно преносено бебе не е толкова розовичко и светличко при положение че в гена на майка му има тъмни генчета....Живи и здрави но едва ли интересува някой в България това непрестанно натикване в погледите ни...

Що да не е туркиня от Анадола?

Местим...

Протокол, протокол...ама с тези токчета направо изби рибата..Едва върви горката, ама я искат на високи токове. Айде по-човешки де. Няма да я критикуваме ако беше с по-ниски и удобни обувки, а не да стъпва като в паници с тънички крачета, под големия наедрял задник.

С терористите може да преговаряш, но с протокола не! Хо, хо,хо, хо!

Евала за коментара!

По принцип съвсем в началото бебетата приличат на дядовците. Трябва да видим някаква прилика с Джеймс Хюит.

Даже е забравил да си сложи колана - ще му паднат гащите някъде. пп: Много беличко, бре? А? Странна работа...

Какво показаха, то нищо не се вижда, освен един негърски нос. Малко е матово.

Снимката не е истинска! Това което ни показвате е негатива на снимката, а ключът към това разкритие е бялото бебче.

Честито! И тримата са много готини.

Пу, пу, да им е живо и здраво детето!

ооо те са го подменили

А защо не е черен?

не е много средна хубост е