Хари и Меган се местят в новия си дом

Досега семейството делеше двореца Кенсингтън с Уилям и Катрин

Обратно в новината

Коментари - Хари и Меган се местят в новия си дом | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая кога ще ражда? Баси дългата бременност...

Те тези сбърканите трябва във Фрогхаус не ами направо в Карлуково да ги настанят.

аз лично харесвам новини около кралски особи, защото аз съм от простолюдието, но някак винаги съм знаел, че ако докато чета тази вониа, ще се изрежа толкова шумно и щасливо,

С какво допринасят тия паразити?

А ТИ С КАКВО ДОПРИНАСЯШ?!

Ами с какво допринася президента /например/. Или посланиците ни в чужди държави.....Много елементарно и опростенческо мислене е това....Но трябва да си попрочел тук там, за да си по-наясно.Макар е цялата статия е взетя от някой недъгъв чужд сайт и/или е преведена абсолютно погрешно. Изобщо не става въпрос за дома в този случай, а за разделянето на администрациите на Хари и Мегън от тази на Уилям и Хари. Хари ще имат своя собствена администрация под крилото на Бъкингамския дворец, докато Уилям си остава в Кенсингтън палас. И това е нормален процес, при който само преките наследници на трона могат да имат отделна и независима от бъкингамския дворец администрация. А казаното в статията няма нищо общо с истинското официално съобщение и не касае преместването им в Фрагмор котидж. Дори това е сбъркано в статията....Те няма да живеят във Фрагмор хаус, а в фраг. котидж, макар че по-малката котидж е съвсем близо до другата, а двете до Уиндзорския замък.... Гола вода са медиите.

бременната херцогиня се е позиционирала като феминистка, смята да е в тон с модерните тенденции за възпитание, позволяващо на детето да определи само ориентацията си, и допринася за закупуването на тоалети, чанти и обувки от определени марки - изявява се нещо като рекламно лице на трите модерни направления. може би затова Катрин е в сянка, вижда им се безинтересна, понеже има традиционни възгледи - нищо, когато стане съпругът й крал, а тя кралица, нещата ще си дойдат на мястото.

Еееее, това за определянето на пола от детето трябва да си пълен олигофрен, за да повярваш, че наистина е казано. Дори Кенстигтън палас излезе с официално опровержение, че това са пълни измислици. На кой-на медиите, естествено.За единия клик са готови на всякакви идиотии....Кейт и Уилям са ми симпатични, ама пък Кейт да не би да не допринася за закупуване на тоалети...или Камила. Те понеже ходят по анцузи на събтия...Айде стига. Човек като не харесва или много харесва някого си има матрица и не излиза от нея. Винаги намира неговите си аргументи, пренебрегвайки тотално съществуващите други, които го опровергават....Дълъг спор.

да коментираме, да си губим времето. да правят каквото щат. прочетох те - радвам се, че сме в рамките на добрия тон. приятна вечер ти пожелавам.

Не сме в рамките на добрия тон.

този безсмислен диалог. темата е безкрайно скучна и предъвквана. не ме интересува всъщност. изложих накратко журналистическите тези - кое не е вярно, че това ни го наливат като информациия непрекъснато? имам уртикария от този тип статии и спирам дори да ги отварям. пет пари не давам за кралското семейство като цяло.

да, вие не сте в рамките на добрия тон, съгласих се.

Бахти и кифладжийницата и в този Лайф....Изедохте ми ляба бре....

хахахах

А в кой отбор ще играе като порасне? В Ман Юнт или Челски! А, ще го птиемат ли в национала, или прабаба ще го уреди? Те там са вече 50 /50 бели - кафеви!

A бе и аз много се притесних какво става с тях, нищо не сме чували скоро!

не може затъналия в проблеми български народ да бъде непрекъснато занимаван с незаконния син на никаквицата Даяна и коняра и. Въпросния ХЕРЦОГ и кремавата му жена е справедливо да изкарат дните си в някоя гарсониера и то на свободен наем

Аре още един революционер, който се бори за справедливост. Умрях от смях.

Е стига с тая Меган.За всичко ни информирате относно Меган.Всеки път когато влезна в ДИР и виждам Мегън еди какво си....еди що си.Аааа,прекалено е.Да си ходят дето искат,да си облича квото си иска,да правят квото щат,да си ги търпят англичаните,ама що и ние.

"Техни височества"-Хари и Меган-тц,тц,тц!-смех,смех,смех и тук там малко хумор.

ще е яко бебето да е кафяв маймунчок. с рижа коса :)

Хихихи...Шапка ти свалям! Ще е типичен съвременен чистокръвен албионец :)

че детето ще определи само своя пол, като начало детската стая е решена в неутрални цветове. странно е, че не се споменава колко пари са похарчени за тази стая - е, не е тоалет, вярно. но поне фирмите можеше да бъдат споменати.

заявила е, че детето ще получи джендър възпитание.

"Хари и Меган се местят в новия си дом" Аз си го местя в другия крачол!