Коментари - Хари и Меган вбесили Кралица Елизабет II, кръщавайки дъщеря си на нея, без да я питат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата кралица Камила, на кого ли е кръстена?

Еми, на баба си Камила ли да я кръстят? или на чичо си Андрю? С такова шарено семейство дето все е на ръба на закона и морала. да се чудиш просто ... Уилям и Кейт като послушни не нарекоха дъщеря си Даяна да не бръкнат в червата на новата кралица.

Поне да бяха кръстили детето Елизабет, а не интимното Лилибет. Това е нахлуване в личното пространство на кралицата. Арчи е кучешко име. ВЕрно, много са прости и нагли Хари и Мегън.

Абе, вие откъде се извъдихте такива експерти по английкото кралско семейство? Кое му било интимното, наранявашото... човек ще каже, че тия хора и вас ви владеят като монарси. Със сигурност обикновеният британец не се вдъхновява от такива новини колкотото вие.

Е на баба ѝ Камила ли я да кръстят

Какво да кажем за братчето, което се казва Арчи. Не Арчибалд, а Арчи - все едно е име на пинчер.

Аз не съм светски хроникьор, но написаното не ми зьвучи много логично. Лилибет е онлайн казино и букмейкър, създадено преди да се роди щерката. Ако погледнете емблемата му, над буквата има кралска коронка. Според мен кралицата е задлъжняла към някакъв мултимилионер с хазартен бизнес и в замяна той ползва името й. Съответно Елизабет е побесняла, когато е научила, че експлоатацията ще продължи дори и след нейната кончина. Иначе не виждам защо някой ще се обижда, че са кръстили внука с неговото име. Та на дядовците и бабите това е най-голямото възможно удоволствие.

Е, на тоя баща му е некъв ирландски-циганин-тарикат, намери си афро-циганка и тя отключи генетично вродената му наглост. Иначе си пазят потеклото в кралския двор. Претрепаха навреме разпоретината Даяна, че както беше тръгнала, щеше да им докара още няколко такива копелета, вероятно и по-тъмнички с арабски черти...

Като гледам погледа на покойната кралица, на тази снимка - сякаш ще ми вземе душата. Абе да не ти е в къщата...

кралски особи са еднакви... просто PR на едните е по-добър. Всичко лошо за едните е вярно и за другите! Но кой ли да го разбере!

Отново изобличени в поредната им лъжа. Никой не притежава едно име, но в случая има повод кралицата да е била изключително ядосана - те са взели детския ѝ прякор, за да го сложат на дъщеря си, само защото това ще ги свърже с кралското семейство завинаги, т. е за пари. Кралицата така и не видя това дете, защото те са поставили условие да доведат свой фотограф на срещата, т.е. пак да осребрят свръзката си с кралското семейство. Освен това лицемерието им е ужасяващо - твърдят, че в кралското семейство имало "институционален расизъм", но кръщават дъщеря си на матриарха на семейството. И то не с традиционното име Елизабет, а със строго личното име на кралицата, което за нея е много сантиментално, защото идва от детството ѝ. Така са я наричали само дядо ѝ, баща ѝ, а по-късно - съпругът ѝ. Но постъпката на двамата бездарници е напълно в съзвучие нарцистичната им природа на алчни и безсрамни некадърници.

"те решиха да я кръстят със нежният..." С НЕЖНИЯ* Неграмотен дирник!

Така е, като ползват Гугъл преводач и все по-малко използват и познават българския език.