Хари и принц Чарлз не си говорели от месеци

Последните изказвания на по-малкия му син, "дълбоко наранили" бащата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не ни занимавайте с червендалестия Чарлз. Безморален тип. Все ми е тая за него. Така му се пада

Не може хем да си пръв сред всички,хем да си един от всички.Или едното или другото.Щом си се родил със сребърна лъжица и синя кръв,стой си такъв и не се принизявай до едни пари,за които обикновените хора всеки ден се борят,за да си осигурят насъщния.

Боли ме шнорхела.

С подобни сюблимни новини осмисляте ежедневието ми. Благодаря, че издигате дребнотемието до неподозирани висини. Вие сте еманация на понятието "бг журналистика".

изгониха го, спряха му парите, махнаха му званието, пратиха го на вълците: ах защо не ни обича, ах защо не такъв ами инакъв...ТИПИЧНО АНГЛИЙСКО ЛИЦЕМЕРИЕ... И сега какво - те ще го мачкат, а той да казва thank you... ВИЕ как бихте реагирали?

BajMihal

Хаха, те го били изгонили... Трябва да си голям дебил за да кажеш такова изречение. А факта, че фустата мегън (нарочно е малка буква) го води за носа и не и се получи играта в двореца пропускаш лекинко. После сами се ОТКАЗАХА от титлите си и САМИ ПОИСКАХА да се отделят от кралското семейство. Обаче пък искат все още да им казват херцози, защото ... логика. Даже дълго ги търпят и не са ги осъдили за клевета, че тогава ще видиш какъв вой ще се надигне за расизЪма...

Бих реагирал като ти сложа бан, защото на толкова тъпи хора като теб не трябва да им се дава думата.

да започне да си изкарва парите сам, като всички хора....

Колко струва една ПР статия, че да взема да пусна и аз една, за моята фирма? Гледам английското посолство всеки ден се отчита. При това на доста медии. Бая ПР бюджет имат.

БХ