Хари разкри какво е пял Чарлз след смъртта на Даяна: Ако искаш бъдещето ми, забрави миналото ми

Цитатът от хита "Wannabe" от концерта в Южна Африка през 1997 г. се превърна в истинска сензация за британците

Обратно в новината

Коментари - Хари разкри какво е пял Чарлз след смъртта на Даяна: Ако искаш бъдещето ми, забрави миналото ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитвам се да си представя колко ли е добра Меган, за да е готов Хари да стигне до чак такива низини за нея.

Въобще я чете тази книга. В САЩ се продава в уолмарт и няма никакъв интерес към нея.

И до днес смятам,че принцеса Даяна беше убита,а няма да се учудя ако и на принц Хари му се случи нещо подобно!

Оправихме България сега ще оправяме британците

"Всичко е Мара втасала, само не се е сресала." Казват старите хора. Това по повод коментарите. И пак за коментарите. Как всичко разбираме и коментираме, а едно нормално правителство не може да изберем. Защото не ходим да гласуваме, но бащинството на Чарлз ще го проучим.

Къде са ни мъжете питам аз.... Да не стане така, ние жените да изкараме байряка и излезем на площадите

Може би Чарлз ще излезе достоен монарх, ако действително Хари не е негов син , а Чарлз го е приел от самото начало за негов син , и е преглъщал , в името на короната , ...това е много благородно !

Ежедневната порция реклама на книгата върви с пълна сила. Въпреки, че вече я продават на половин цена. Скоро ще я предлагат за 1лв. парчето. Защо да си я купуваме, като всеки ден публикуват по една глава от книгата безплатно и вече е ясно какво пише в нея?

Силно подозирам, че Чарлс веднага след като е разбрал за смъртта на Даяна не е пял. Може би си е подсвирквал тихичко финалната песничка от "Магьосника от Оз", нищо че песниката е американска.

Явно си е избрал ролята на вечната жертва и е решил да я експлоатира докрай. Не е проблем да обвиняваш семейството си за своите несполуки когато си на 20, но определено вече е само твой проблем, ако го правиш, когато си на 30+. А фактът, че на думи "избягаха" в САЩ, за да се спасят от папараците и медиите, но оттогава само участват в предавания, издават книга и търсят популярност, няма да коментирам!

ПУБЛИЧНО, ЗА ТОВА КАКВО НАИСТИНА ПРЕДСТАВЛЯВА Т.Н. КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО! И ДРУГИТЕ ТАКИВА "КРАЛСКИ ФАМИЛИИ" В ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА! КЛЮЧОВИ ДУМИ: ПЕДОФИЛИЯ, РЕПТИЛИИ, САТАНИНСКИ РИТУАЛИ, ОТВЛИЧАНИЯ НА ХОРА И ПР.

Стига крещя де, и без тва ни се наду главата от ежедневното мрънкате за драмите на Хараламби

Аз сега като се интересувам от принца модерен ли съм? С другите хюмнета по цял ден обсъждаме ънглийската корона. А някъде в книгата пише ли как баба му съсипа Бени Хил заради един скеч?

Бабета отлетя и сега всичко се разпада...Ми прав си е, човекът, и май е единственият нормален от това котило. Как може отвеяният му баща да пее така пред едно дете след смъртта на майка му независимо в какви отношения са били? Значи Хари е бил виновен, че оня се е отървал от нежеланата си жена? А стига бе, вие нормални ли сте? И защо сега синът да не каже истината и много други истини, крити упорито зад стените, а всъщност какво гнездо на оси било? Добре направи, човекът, че овреме се изнесе и се махна от тия свои "роднини", и жена му хубава, и дечицата, и бизнес си върти, какво повече?! Поне не краде и не плещи глупости примерно като дядо си, който полупиян на слизане от стълбичката на самолета в Пекин се изцепил "Я-я, колко много китайци има тук! И всичките си приличат, ти да видиш!" Нещо да коментирате още?

АКО НАРИЧАШ НОРМАЛНА ЕДНА МАСОНКА 33 СТЕПЕН, КОЯТО Е В ЦЕНТЪРА НА ДД, ТОГАВА СИ ПРАВ!

Нещата клонят към психотерапия доживот:)))

Забележете безочието - Хари мрази таблоидите, защото те са виновни за смъртта на майка му . Хари в момента печели милиони, използвайки таблоидите.

ЧЕ ОБВИНЯВАТЕ ХАРИ, А НЕ ВИЖДАТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, КОИТО ОТ ВЕКОВЕ СТОЯТ ЗАД ТАЗИ ФАМИЛИЯ! ЗАТОВА ВИ МАНИПУЛИРАТ ЛЕСНО И СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ, ДА ВИ НЯМАТ ЗА НИЩО! КОГАТО РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНАТА, ВИЕ ЩЕ СТЕ НА ПСИХОТЕРАПИЯ ДО ЖИВОТ...АКО ОЩЕ СТЕ ЖИВИ!

Първо - да плюеш така по семейство си, с което си бил в прекрасни отношения през по-голямата част от живота си, е грозно, изключително грозно. Жениш се и рязко семейството ти ти става кръвен враг. А ся де? Второ - да лъжеш или най-малкото да изкривяваш истината, претендирайки, че честно и почтено изнасяш информация от кухнята на Бъкингам, е не долно, не подло - просто няма думи, които да го характеризират. Жена му на тоя си е наумила да си направи свой кралски двор в САЩ, където тя да е кралицата, но криви са й сметките - никой никъде не ги кани, защото всяка известна личност се страхува, че ще злоупотребят, изнасяйки информация, "тяхната истина", за да я осребрят. Нито Обама ги покани на годишнината си, а Меганката уж е демократка и има апетити за политическа кариера; нито Холивуд ги отразява, сега мина и Златния глобус - пак ги нямаше. Ще кютат по таблоидите, които уж презират. Нефликс ще ги дундурка, докато му снасят пачки; ще имат пак "звезден миг", като наближи тяхното време в сериала "Короната" и това ще им е. Ако дотогава нарцистичното парвеню не е натирило Хари - употребен и изплют

Четене с неразбиране... Не е бил в прекрасни отношения със семейството си. Но нали трябва да пише Чукчата...

Вие сериозно ли приемате написаното в книгата за истина?! От както се е родил е на показ и цял свят му е гледал развитието, та е малко трудно да баламосва всички. Сега всички му криви, а той милия ни лук ял, ни лук мирисъл... ама нали жената така казала.

Хафте мангафте ту келееееееееееееееее

Спомням си как стъпих на червения килим, слагайки насилствена усмивка на лицето си, докато всъщност копнеех да лежа в своето легло в двореца Сейнт Джеймс.........баси мъката и аз така, обувките Гучи ми стягат и диамантения пръстен ми е прекалено тежък на ръката, не се търпи.

Дебелата негърка налапа парата, а Хари - лайната :D

И принц Хари замириса на развален камамбер.

Този Хари е тьп като жена му

Тя е хитра, а той е психичноболен.

Гледам,че се вадят само тъпотии от тази книга,а коментара на Хари за чичо му педофил го няма. На Даяна и се получаваше повече да извади истината за това семейство.

Какъв е коментарът за чичо му Андрю ?

Я да си го преместя в другия крачол.Коняр написал книга.Крушата не пада по далеч от дървото .Тя и майка му не беше стока-плющеше се с араби.

женитба 29.07.1981 първо дете 21.06.1982 второ дете 15.09.1984 афера с Джеймс Хюит 1986 ?

lu4ka

Генетичната обремененост при лейдито е налице. Родителите ѝ се развеждат, защото майка ѝ е била въртиопашка ( меко казано).

Още се чудя писачите на статии в Дира с какво образование са - "в същото време звучи гласът на херцогът".

ДИРници, сър!

Маркъл иска пари и той прави всичко възможно. Следват още интервюта и още книги. Това накрая ще го съсипе. Нооо сам си го прави. Иначе му вярвам за това което пише и говори

Например, той сърцераздерателно твърди, че когато прабаба му умира (кралицата майка), се е намирал в Итън и е информиран по телефона от придворен. Внушението е ясно - семейството ми се състои от безчувствени индивиди. Обаче проверката на фактите показва, и то със снимков материал, че когато прабабата на Хари умира, той е на ски с баща си и брат си. И нещо повече - Чарлз и Уилям веднага се прибират в Лондон, а наш мамин остава още един ден в курорта. Този човек твърди, че е получил за рождения си ден през 1997 подарък конзола Xbox, избрана от майка му, а тези игри започват да се произвеждат чак през 2001. Пише още, че е разбрал, че кралица Елизабет е починала в самолет от Меган, която му написала в съобщение да отвори сайта на ББС. Дворецът обаче казва, и това е проверимо, че абсолютно всички членове на кралското семейство за известени 5 минути преди новината да бъде разпространена за медиите. Отделно "бомбата" с расизма - тотално подмината. Иначе взеха награда за "борба с расизма", милите. Разбира се, че Уилям и Кейт са виновни да се маскира като нацист за Хелоуин кой друг би могъл. Мегън Велика не е унижавала персонала, тя само е имала "високи изисквания". По-високи от на кралицата, от на Чарлз, от на Уилям, защото не сме чували техните помощници да напускат.

Много опротивява мноого.. да вадиш личните неща на семейството си за пари...

Хари е едно разглезено момченце на 38гр което не се замисля дори за смъртта наца Елизабет преди месеци и това че ще рязстрои дори племеницине си които вече не са малки....Прави всичко за пари и кешира вско заедно с алчната си лукава жена...типична американка....но всяко чедо за три дни ..ще отмене и всимко ще отиде в забевние..но може би от тук нататък пази боже...ще са вечните публични досадници

Майкооо пълно с грешки

ДНК тест за бащинство на принца веднага. Всички знаем, че е конярски син под чехъла на злобната си алчна жена. Мъж, който излага близките си, не е мъж!

за да се изправиш срещу тези хора трябва да си мъж. ти не би посмял

"мъж" на 38 дето нищо не може да работи и като селска клюкарка печели пари от това.

Мъж, който не смее да отиде да пишка без разрешение от жена си?!

няма нищо лошо в това Хари да махне фалшивия ореол на това семейство готованци. Нека обикновените британци знаят кого хрантутят

Нищо не махна от кралското семейство тъпчото Хараламби. Само ни направи сеир и себе си за смях за пари.

не съм съгласен, доста кирливи ризи излизат наяве. вижда се че тия хора с нищо не заслужават стута с който се ползват , не защото са заслужили а наследили.

В смисъл ти си мислеше,че Принц Уилям и баща му не се*ат като всички останали ? Какво ново каза " Спеъра" ? Иначе Хараламби щото си изкарва с труд парите !!! ХУАУАУАУАУА, горкото , замъкът на батко му по-голям от замъкът на ХаритУ. Но най-якото е, че хайванът си кешира здраво на ваш гръб

явно е имало смисъл щом си тук да коментираш :-)

Много искам да си дадеш парите да купиш тогава неговият парцал ! Подкрепяй го, той изобщо не живее на твой гръб

Математиката е точна наука и цифрите показват друго. Приходите от туристи, привлечени от монархическата институция, надхвърлят 3 (ТРИ) пъти сумата за издръжката на кралското семейство. Така че болшевишките ти опорки издишат. И между другото няма държава в Европа, която е и монархия, и бедна/изостанала - всички са процъфтяващи.

lu4ka

Викаш, вместо вековна монархия, да хранят президент, микс от Байдън, Зеленски и Радев. Очакваш, да са толкова тъпи?

Забрави Путлер,няма нищо общо с тях Зеленски

Всичко е фалшиво. Той не прави разлика между 1990 и 2004 г. Несвързани бълнувания, явно диктувани от Черната мамба. Но нали скандалът продава, а на нея парите все ѝ са малко...

Е, защо да не издаде книга момчето, тука в Бг знайни и незнайни "величия" писаха от 2020 до 2022. Все пак, той е висока топка и му трябват кинти. Българският манталитет всичко гадно, лошо и отрицателно.

Даяна безспорно е имала голямо сърце и съпричастност, но откъм интелект дефицитите и са били сериозни. Прословутото интервю, след което кралицата е вдигнала ръце и е казала на Чарлз и Даяна да се разведат, е дадено от принцесата, след като подло е била изманипулирана от журналиста, пред когото се изповядва. С право Уилям и Хари са гневни на този "професионалист" . Този тип е фалшифицирал медицински документ, "доказващ", че бавачката на принцовете е направила аборт и на Даяна ѝ е внушено, че принц Чарлз е бил бащата. Самата Даяна е била много несигурна и лабилна, тъй като майка ѝ изоставя цялото им семейство, когато е била малко момиченце. Знае се също, че принцесата е била много изненадана от решението на кралицата - въобще опцията развод не е била на дневен ред. След развода параноята на Даяна се засилва, тя уволнява телохранителите си, осигурени от Двореца. И иронията е в това - ако беше оставила тези професионалисти да я пазят, нямаше да се качи при пиян шофьор, както и да се вози без колан. Друга ирония е, че ако катастрофата не се беше случила във Франция, е имало вероятност да оцелее, защото във Франция протоколът за спешната помощ изисква по на-бързия начин откарване на пациента в болница за сметка на оказване на помощ веднага с наличните средства. Не знам Хари какво е очаквал от баща си - не му ли хрумва, че Чарлз може би е искал да разведри малкия си син и да го накара да забрави болката поне за няколко часа? И защо по всичко изглеждаше, че Хари обича баща си, брат си, баба си, дядо си, че даже и Кейт, която наричаше "сестрата, която не съм имал", преди да срещне жена си. Откакто е с тая сукуба, е като зомбиран. Тя непрекъснато е впита в него - все го държи, дърпа, бута, сакаш я е страх да не се изплъзне от контрола й. Същата няма здраво семейство - роднините й я ненавиждат, всичките! Как пък те до един са зли, пък тя е света вода ненапита. А най-мръсната бомба, която двамцата хвърлиха, беше за "расизма" в кралското семейство - в рекламните интервюта обаче Хари отрича да са изричали подобно обвинение. И после искат хората да им вярват и се жалват от хейтъри. Лъжи, лъжи, лъжи. Тя излъга, че сама се издържала в колежа, че сама е пробила в киното, че не знаела нищо за принц Хари и английското кралско семейство, преди да срещне мъжа си. Има снимки на тийнейджърката Меган в стаята й- цялата облепена с плакати на Даяна. Има снимка на тийнейджърката Меган като туристка пред портите на Бъкингам. В блога й има статия, написаната за Кейт, вече съпруга на Уилям... Интересно, че всички лъжи, които е сътворила по свой адрес, лесно могат да бъдат доказани, но лъжите за кралското семейство не могат да бъдат категорично развенчани. И трябва да си сляп, че тази посредствена жена с посредствена кариера, но огромно его, амбиции и алчност гледа на мъжа си като на печатница за пари. Пари за сметка на достойнство. Господ си знае работата и прибра навреме кралица Елизабет, за да й спести падението на любимия й внук и как той и жена му се опитват да разрушат всичко, на което тя е отдала живота си.

В гугъл има писано, че майката на кралицата е осигурявала контактите на Чарлз и Камила през нейната телефонна линия докато Чарлз е бил още женен. Също и това, че майката на кралицата е казала за Даяна, че е едно недоразумение. Камила и майката на кралицата имат една и съща моминска фамилия.

Нямат една и съща фамилия бе. Кралицата-майка е Elizabeth BoWES-Lyon, a Камила е Parker-BoWLES (а преди да се омъжи за първия си мъж е била с фамилията Shand). Така че поне си проверявай информацията преди да пишеш тия малоумщини.

Кралицата майка е натресла Даяна на Чарлз. Чарлз и Камила са се обичали, имали са връзка, както и приятелски кръг, в който са се чувствали щастливи. Кралицата майка и лорд Маунтбатън са интригантствали да разделят принца от Камила и са успели. Него са пратили във флота, а докато го е нямало, някак са успели да оркестрират сватбата на Камила с Андрю-Паркър Боулз. После кралицата майка пробутала на останалия в небрано лозе Чарлз внучката на своя придворна. Даже първа е била сестра на Даяна, но нещо се е разсъхнало. Всичко е било зад гърба на кралицата и принц Филип. На Чарлз му е внушавано, че вече трябва да се ожени и да създаде наследник. И ето ти катастрофата - Чарлз и Даяна са напълно различни - характери, ниво на образование, интереси, поведение - всичко, даже разликата във възрастта не е малка.. Не е никак честно да се изобразява Чарлз като злодей, след като и той е жертва. Самата Даяна също има съществена вина за фиаското на брака им. Камила също е жертва, още повече, че години наред е представена за изключителен злодей и едва ли не виновница за смъртта на Даяна. Самата Даяна много лицемерно е имала връзки с женени мъже, ревеше, че Камила се намърдала в брака им с Чарлз. В крайна сметка Чарлз и Камила доказаха колко силна е любовта им и преодоляха всичко заедно. Хари лъже и за сватбата им, че се чувствал много тъжен. Иконом, присъствал на тържеството, свидетелства за съвсем друго настроение, даже Хари е тичал и подвиквал след автомобила на младоженците.

Скъпи съграждани !!!Купувайте книгата на нашият любим принц Гари....помогнете за бъдещето му...Нашата съседка Милка е похарчила цялата си пенсия за копия от изданието му....каза че като ги прочете,после може да ги използва за храна като ги свари или опече и дори стават чудесни подпалки в студените зимни нощи .Голяма работа са ънгличаните !

Да, който пер, зло не мисли !

Защо всички медии отделят такова внимание на тия отрепки! Те набараха златнта нишка благодарение на всички вас! Толкова сте долни! ... ако бяхте и толкова гласни когато Харито си показваше гъза в Лас Вегас...

Хари, на половин цена, не е интересен, интерес могат да събудят мемоарите на Мегън и Хари, написани след разводът им;)

След година, две никой няма да си спомня за евтината жълто-клюкарска книга на Хари. Жълтите новини са бомбастични, но отмират бързо. Само не ми е ясно кой го интересуват битовизмите на семейството му.

Отвратително търгуване със интимни семейни преживявания ! Без значение кое семейство, няма никакъв скандал - просто излага на сергия с етикат за продажба живота на своите роднини, както и на всеки минал през живота му. Ода за величието на М... БЛЯК. БЕЗОБРАЗНО навлизане в личното пространство на сума ти хора ЗА ПАРИ .

Този сополанко не разбира какво означава да си част от кралското семейство, а то е че нямаш личен живот. Предпоолагам е недоволен и че е по-малкоя брат и няма шанс да стане крал. Хора без един ден трудов стаж и все недоволни.

До кога ще ни занимавате с тези отрепки и паразити кралската фамилия?

Хари има насъбран гняв към баща си.Може и Уилям да има,но той като бъдещ крал се държи по друг начин.Децата преживяват трусовете между родителите.Аз съм дете на разведени,знам какво е да си между чук и наковалня,да търпиш и мащеха,защото те всички са лицемерно държащи се.

Имам чувството, че някой журналист я чете тая книга страница по страница и ден през ден ни информира какво е прочел :) Хайде, утре отново чакаме следващата сензация от същата книга.

И защо изобщо Чарлз е трябвало да скърби за смъртта на бившата си съпруга? Та те са били разделени вече 5 години, разведени и всеки със свой собствен живот. Това келеме Хари какво е очаквал - Чарлз да стане монах след като жена му го е напуснала ли? И денонощно да реди сълзи и сополи от мъка? Що за тъпанарско виждане? Че се и оплаква на всичкото отгоре и то 25 години по-късно. Баси нещастника!

Баща му пял! Голяма работа! Не знам някой, разведен, да страда неутешимо за бившата си жена! Толква инфантилно същество, че не мога да взема репение - вдетенява ли се или се сбабурчва! Само че и това ще мине и тогава не знам как точно ще изкарва пари за ненаситната си Мегън!

Особенно пред детето и .......

иначе се готви да станеш жертва на емоционално изнудване от страна на същото това дете, всъщност това се случва в момента;)

Хайде сега малко реклама, че като излезе и на български........давай народе на сеира! Въобще не ме интересува нито Хари, нито Чарлз и неговата Камила. Има толкова други книги, които наистина си заслужава да бъдат прочетени. Ама от римско време е така: "Хляб и зрелища". А когато хлябът е по-малко, компенсираме с повече зрелища -азбучна истина за управлението на масите. Не съм предполагал, че един кандидат за трон (пък макар и ненам кой си по ред) може да падне толкова ниско, че да се изплюе по роднините си......Явно за много пари всичко става вече и синята кръв не помага. Айде, народе, реди се на опашка преди книжарницата! За Вазов опашки няма да има, ама виж за Хари с неговите мемоари.....

Стига вече!Всеки ден новини за тоя!Аман от тези търтеи! Замириса….

"копнеех да лежа в своето легло в двореца Сейнт Джеймс"

Нас българите какво ни засяга че някакво британско онаниращо разглезено паразитче е решило да напише мемоарите на един безделник.Пукнаъа стотинка не бих дал особено сега когато ни докараха тая криза.Като чуя баща му да говори за българската история и почита нашата култура тогава може и да се замисля дали да прочета заглавието на тая помия.

тая история задмина някогашните уверения в победата на социализма. Колкото повече затъваше соца, толкова повече се лъжеше. И тук така - колкото повече се разбира, че книгата е тъпа и на ниво " а ти защо не ме уважаваш", толкова повече се лъже и разказва по медиите. Кой ли стои зад тази истерия? Дали не е бащата Файед, както и Спенсър?

Тоя прихвана от Меган все да се оплаква. Все той прав, а другите криви и само искат да го тормозят.

Това е резултата от това което е свършил Чарлз .... Брат му Андрю - с малолетни ....

Храни куче да те лае.