17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оф, ако платя на някой журналист и напише подобна статия жена ми ще ме изхвърли от вкъщи. Даже журналиста няма и да иска парите, а просто ще е чест да пише. Ама както казах, жена ми не е толкова проста и няма да позволи.

Да са здрави и щастливи, както изглеждат!

Не разбирам защо такава злоба към тези хора. Ясно, че това си е платена реклама, но какво от това? Жени винаги е била с такава физика, дори когато беше активна плувкиня. За тези, които казват,че има силикон - не е... :) и като 17 годишна си беше така. Не познава нито съпругът и, нито децата им, но не вярвам да пречат на някой. Дир не трябва да прави такива реклами, но това го има навсякъде.

Женя е доста груба, яка и грозновата.

Щастливо семейство, завистта на ганя нема край !!

Нямат професии,тя е груба и грозновата и ходят у майка му в Хърватия на плаж. Изобщо не кво толкова????

Жени е перфектното доказателство, че българката е пищна и създадена за здрав секс

Яка мамаша е жена му. Човека явно си пада по дебелани

Симпатично мимче, но жена му е доста едричка, уж тренира, уж процедури, но явно и хапва доста...

е симпатяга момче, ама г-жата много селянее и едрее.

Много едра била тая жена, изглеждат като майка и син.

Всичко хубаво, но тия какво работят? Той отдавна не е футболист и се показва в разни реалитита, а тя освен да показва цици май друго не работи.

Точи един клуб, както всички бивши "величия"

Семейство парвенюта от риалити диария.

Кои бяха тези

Отврат семейство. Въпросът е колко плащат за да ги плюят?

Тази жена. Асоциирам я с някакъв впрегатен як добитък. Ванята се губи до тия яки кълчоги и ръчища на женището. Като на блъскала и кравешкия силикон на бизонската си снага съвсем грубее, докарва го на ръгбист със силикон.

Божествена цица!

Е нема що кое им е хубавото на тия плажове с камъняци?

Очакваме снимки как са се МОЛЕЛИ в босненска Джамия мюслито Джаферович и бг коврата му

тези ли боклуци които ги показвате и тук и в Черешката на тортата ще бъдат пример на нашите деца, с такива боклуци ли ще възпитаваме нашите деца, как не ви е срам долни идиоти да поругавате младото поколение да подражават на тези извратени боклуци нищо не дали на това общество, нищо не предложили ново и разумно на хората нищо не дали на хората...пфу заплувам ви

Тия май са " спец кор"-и на дира. Плащат им да пишат къде ходят, за да си пълнят сайта, а ние да коментираме

В Хърватска и Черна гора са гола вода плажовете. Даже по островите. До Свети Стефан не е лош, но скъпичък. В Адриатика отсреща при Римини е супер, но пренаселено. Ходете на перла, на юг също не е лошо. Гърция е супер, съжалявам.....

Плаж, за който ти трябват гумени сандали/джапанки, за да не си издереш/изръбиш краката на камъните във водата, не ми го хвалете...

Няма ли кой да провери откъде са им доходите на тия хора и с какво се занимават, освен да ги набутват по риалити-формати и да обикалят по света...

Тази Ваня го докарва изрусена циганка, но може да е от слънцето.

В случая Ваня е този, ама ае, нема нища...

Нищо лошо няма, че някой е публикувал някакви неща на профила си в някоя социална мрежа. Това, че разни "журналисти" се напинят да напишат "статия", вдъхновена от тези публикации говори достатъчно за "журналистите" и в никакъв случай не е повод за оплюване на обектите на техните гаври! А, Евгения, ако ми падне ...

Най много да те набие

Много хейт. Очевидно са задружно семейство и успяват да почиват на красиви места. Оттук журналистите им претръскали страниците в социалните мрежи и решили да спретнат една статия, за да си запълнят лайф категорията и всички ще се счупят да ги плюят и да завиждат. Да са живи и здрави и да се радват на деца и внуци. Хора, много жалко е, че не може да се радвате на чуждото щастие.

Милиарди хора по света са щастливи, но не парадират с това в социалните мрежи или по сайтовете в интернет натрапвайки своето "щастие" на другите. Аз не го правя, ти не го правиш както и много други и както трябва и да бъде. Всеки има право да е щастлив и дай Боже всеки да бъде, но това са лични неща. Щракнал се, че бил на почивка еди къде си и тн. Хубаво, браво, нека, приятна почивка, ама специално за тези това е втора или трета статия за тяхната почивка в рамките на няколко дни. Скоро очаквам да пуснат статия и как са се прибрали от почивката както и колко пъти са ходили до тоалетната и каква е била консистенцията (апропо тя е като на нивото на журналистиката у нас - рядка, кафява и смрадлива). Просто тези си чешат егото и искат да се превърнат в някакви значими хора, ако е възможно и инфлуенсъри, за да седят по цял ден, да не правят нищо и някой да има дава много пари, защото видиш ли са разпознаваеми лица и ползвали негов продукт. Да, ама никой не ви знае и не иска да ви знае. Това е. Хващайте се на работа.

Ами ако те, Джаферович, звънят на журналистите....

Не е хейт, просто са безлични и посредствени хорица, които са без реални постижения, а са представени като знаменитости. Нормално е читателите да не се прехласнат по тях. :)

Мъжът от двойка преди време беше казал в интервю че България не е добро място да си отглежда децата. Изглежда България му е осигурила обаче добри доходи без да работи за да реди почивка след почивка. А и да си плати да му ги отразяват.

И" цинкяше ",че няма пари!... и ще загуби бизнеса си. Що за наглост питам аз?!?

И аз не мисля че е добро място, където от устата на всеки втори “възпитател” се леят приказни думи като к..ва, п...ал, и всички други изречения завършващи на “майка” .

поредните натрапени ни "вип" - ове и също толкова антипатични, както повечето набедени "звезди" у нас

Жена му много едър кокал. С тая структура направо ще го сгъне. Личи й, че тренира но с тази груба костна структура направо ще замяза на културист. Да намали трениорвките.

Е отвратителен мазник. Пише му го на челото!

Късокрачко....

Батинкови

Кои са тези хора?

Това са едни хора, които работят нещо което никой не го знае. Поне за повечето обикновен и хора е така. Самите те се опитват да станат известни с платена реклама. Жестоко към обикновения човек е натрапването им постоянно с това къде почитат и къде ще отидат. Нормалния въпрос е къде работят иако не, откъде са им доходите

БГ. се тресе от проблеми,,тия комплексари решили да демонстрират благополучие пред всички,да напомнят че са живи,тоя не квичеше ли преди три месеца по ТВ Тата че е закъсал.Пфу!

Не ми се прай на обществено ангажиран, просто не можеш да си позволиш ти да си на негово мявто и да се снимаш до припадък, разбира се предимно на маси, отрупани като за последно.

Кои са по-противни Петканови,Джеферович или Шопов и неговата змия????

Кои са тия Петканови и Шопови

За мен Гущерови иТоца и мъжа и, не им знам фамилията