17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето какво ще гледаме довечера всички вкъщи! Изтеглено от Замундата...

да си по-умен от другите (както и да си по-бял...) ще се счита за престъпление, вервайте ми!

За всеки случай, да припомня - Джордж Вашингтон (същия оня - Баща-Основател и първи президент на САЩ) е бил считан за едър робовладелец с общо 317 роби в имението му Маунт Върнън във Вирджиния, от които 124 - закупени ЛИЧНО от него. Сертификатите за тези покупко-продажби се пазят в Националния Архив... и съвсем наскоро (2016-та) се намериха пра-пра-внуци на тези роби,... които заявяваха, че се гордеят с връзката си с "основателя на тази велика страна". Маунт Върнън сега е музей. И май сега е времето някой идиот да се сети да му драснат клечката.

да преименуват Вашингтон във Флойдингтон.

Либерастията е смъртоносна диагноза, много опасна болест, която така ти изглажда, направо ти полира мозъка, че става дума за мозъчна смърт, а това, както добре знаем, е несъвместимо с живота и от докторите от хуманна гледна точка им изключват поддържащите системи. Да не се мъчат и без друго са в мозъчна смърт. Не е ли крайно време да изключим системите на болните либерастки мозъци ? Стават все по-налудничави и брутални проявите им.. Това са много болни дегенерати...

черни? На черното бяло ли да кажем?! Има много стойностни чернокожи или афроамериканци, но да се прекланят на убития рецидивист като национален герой е перверзия най-малко!

Има един български автор за деца - Ангел Каралийчев се казва. Написал е едни от най-прекрасните детски приказки и повести, сред тях “Ането” и “Тошко Африкански”. В “Ането” е описан много точно циганинът Къдрьо, който обикаля с една маймунка да изкарва пари. Описан е без злоба, но правдиво: мързелив, крадлив, нечистоплътен, лъжлив, живеещ ден за ден, страхлив, безсърдечен към хората и животните. Просто са си такова племе от памтивека и никога няма да се променят. Чудя се само как някоя гнида от Хелзинкския не е изревала още да му строшат паметника на Каралийчев и да го изчегъртат въобще от историята, да му изгорят или пренапишат книгите. Това са опасни луди, които стръвно се домогват до абсолютна власт!!!

оня идиот - шефа им.. кънчев ли кънев ли беше...

Да ви е... мамата либерастка ! Кларк Гейбъл и Вивиан Лий, по великия роман на Маргарет Мичъл.... Скарлет О Хара и Рет Бътлър...Велика книга, велик филм от преди 81 години... Но за либерастките боклуци книги и филми, изобщо изкуството е вредно. Те са неграмотници и гнусни отрепки без никаква ценностна система. За тях са важни само гей парадите, джендърите, мигрантите и все им се привиждат расисти и неонацисти... Деградирали боклуци, които дано видя един ден да висят по дърветата ...

изстъпления и изпълнения са от значение за тях...

През 19 век също е имало разни движения за освобождаване на робите в САЩ. Тогава е имало много хора които са купували, укривали избягали роби и убеждавайки други да избягат с обещанията да ги освободят и откарат обратно по родните им места - разбирай Африка. Наемали кораби, товарили ги със избягалите роби и ги стоварвали свободни в Африка. Голяма радост, всички се радвали че са освободили робите и те вече са в безопасност. Така постепенно се образувала нова държава населена предимно от бивши роби, сега вече имащи възможност да са свободни и сами да определят бъдещето си. Страната е имала много природни богатства, плодородна земя и много добър климат за отглеждане на всякакви култури. Страната никога не е била колония на никоя друга държава. И сега въпроса: знаете ли коя е тази свободна страна, мечта на робите? А отговора за тези които не са се досетили: това е страната Либерия. Либерия от самото си основаване е разкъсвана от междуособици, граждански войни, военни диктатури и огромна престъпност. През 20-ти век, на страната е наложена забрана за износ на диаманти(на която страната е богата), причината е че местната власт използва роби за добив на диаманти и износа им се контролира само военните и престъпниците.

не успях да довърша. Либерия е една от най-бедните страни в Африка и света, с най-голям прираст на население и най-голяма престъпност. Средна възраст на населението е 18 години. Малцина доживяват до 55 години.

Liberian Girl на Michael Jackson ;-))

Човешката прототия няма граници!

Тези хора са луди! Белите, ако се почустват толкова виновни, след време ще бъдат малтретирани от по тъмните. Всяко стадо има мърша, тъмните всичките са светци - едва ли не???? След този гениален филм, следва да забранят Агата Кристи ( Десет малки негърчета),ЧичоТомовата колиба, Том Сойер и още доста произведения на човешката цивилизация. После това ще трябва да се учат само произведения на тъмните( не ги пиша с истинското им име заради цензурата), но кажете една опера, един класически композитор, художник ( от класата на Моне, Мане, Ван Гог ), скулптор, къде е техния Архимед, Леонардо??? Полицая убил арестанта е виновен, но с какво са виновни собствениците на магазините опустошени от тълпата или толкова е интелекта на протестиращите???? Питър Бота казва така: Аз на черното бяло не мога да кажа!!!

lu4ka

Късно живееш. "Десет малки негърчета" вече не съществува. Сега е "Накрая нищо не остана". Също така, бащата на Пипи е с неустановен статут, защото за не го пишеше "... Ефраим Дългия чорап, бивш морски капитан, а понастоящем негърски крал." "Чичо Томовата колиба" няма да я пипнат, защото е в защита на черните. Така както на днешните германци им е вменено чувство за вина, заради Хитлер, още от раждането, така белите ще започнат да се чувстват виновни, че са бели. Има си специален метод за манипулации от този вид - Прозорецът на Овертон

На Колумб разрушиха, вие един филм...

Защо всички се правят на слепи за истинската цел на всички лгбт, митоо, черни животи имат значение, воини за социална справедливост и т.н? Целта им е налагане на тотална цензура и контрол над това какво може да се говори, какво може да се гледа, какво да се пише и слуша, какво да пише в учебниците по история.... Защо ли това ми напомня на обикновена диктатура?

Не е хубаво да се заличава културно наследство и брилянтни произведения,само за да угодим на действаща хунта недоволна от живота си ,не от нещо друго.Тъжно!

Романът е много добър. От него разбрах, защо е възникнал Ку-Клус-Клана. Много се научава и за гражданската им война. Съвсем не е случайно е награден с Нобел. Не е за балове и други щуротии, както си мислех преди да започна да го чета. За ужасите на Гражданската война е. Пълно безумие е да се забраняв - няма значение дали филма или книгата.

Тоя фолм по ЧикЛит роман никога неме е вълнувал, ама сега ще взема да го гледам наистина за да разбера къде му е расизма

tonk11

Чудя се до къде ще стигне тази глупост? Ама не само за афро..... а и за феминизма, за 37-те пола, за лгбт глупостите и всички подобни тъпизми. Това ли е най-големия проблем на човечеството в момента?

Тъпотиите в сащ нямат граници. И това било най - великата страна ..... мъка , мъка

Е това ми мина всякакви граници... Какво ви пречи киното, филм от 1939г. Класика , ама не само да им се угоди на четните и после ще ми говорят за “ бяло превъзходство “

Да направим залози колко Оскара ще вземат на следващото издание черни, опс афроамериканци.

Колко награди ще вземат Черни ПЕПЕЛЯШКИ с ПИШКИ?

В америка вече старите филми щели да се гледат във формат черно-черни, че иначе който гледа черно-бели филми е расист.

tonk11

Не бе. Щели да се казват афро-европейски. Да няма обидени.

ПИПО

А НВО ще спрат ли "кръстчета и нули" или там проблеми няма?

Тая пумия HBO някой нормален човек гледа ли я ????????

Schilo

Дано отново изберат Тръмп. Малко е недобре, ама в сравнение с демократите е цвете. Че те, ако вземат властта, не знам вече, какво още безумие ще измислят. Да забраниш такъв щедьовър!!!!!

Schilo

идиоти!

ВЪПРОС?: по време на социализма и книгата и филма бяха негласно забранени И затова "демократичния" запад ни критикуваше за липса на свобода.Сега кака да реагираме, да се върнем при социализма

обаче трудно се намираха. четеше се здраво.

От толкова много лицемерие на Рогатия му избива червенина по бузите, ставайки му неудобно.

авторите на криминалета, предимно бели, ще станат клошари. а колко инспектори и детективи ще бъдат шкартирани от текста, не ми се мисли.

Време е за гръмотевици над содом и Гомор!

пак става дума за кино. Възпроизвеждам част от текста. Световноизвестният американски речник "Мериам-Уебстър" ще промени дефиницията си за думата расизъм по препоръката на млада афроамериканка, на фона на протестите след смъртта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва на полицейско насилие, предадe Франс прес. "Не мога да дишам" Брад Пит на простестите за Джордж Флойд с мотора си Събориха, запалиха и хвърлиха в езеро паметник на Христофор Колумб в САЩ (видео) Демонтират паметници, свързвани с робството във Великобритания Наскоро дипломиралата се в университета "Дрейк" в щата Айова Кенеди Мичъм влезе в контакт с уважаваната институция, която публикува своите речници от 1847 година насам, за да предложи актуализация на термина. "Казах им, че трябва да включат в дефиницията обстоятелството, че група хора са обект на системно потисничество. Това не е просто като да кажеш- "аз не харесвам някого", обясни Кенеди Мичъм. Отговорникът за издателската дейност на "Мериам-Уебстър" Питър Соколовски заяви, че препоръката е била приета с разбиране и в следващото издание на речника дефиницията ще бъде задълбочена в указаната посока. Според сегашното издание расизмът е "доктрина или политическа програма, основана върху расовото разделение". Междувременно студио "Парамаунт Нетуърк" спира "Ченгета" - една от най-дълго излъчваните поредици в телевизионната история на САЩ, съобщават световните агенции, цитирани от БТА. От "Парамаунт Нетуърк" са потвърдили спирането на поредицата за редица издания, сред които "Холивуд рипортър". Останалият текст е в новината.

само така, разбира се че е расистки. как така ще ми дават филми със това какво е ставало преди 100 години. не може така. веднага да се спрат такива филми и всички да бъдат публично заклеймени и изгорени на кладата. Дори предлагам всички филми в които има снимани бели хора, или някой сценарист или работник който е участвал в изработването на филма е бял, да бъде обявен за расистки и забранен. Не може да се показват бели хора в киното - това е чист расизъм и дискриминация. Мисля си дори и белия цвят в природата да бъде обявен за политически некоректен и всичко което до сега е било бяло или с намек на бяло да бъде пребоядисано в политически коректни цветове: черно, червено и жълто. да кажем не на расизма на белите цветове.

белите на цвят автомобили.

за поредната новина - Американското списание Harper's Bazaar ще бъде оглавено от Самира Наср, станала първият главен редактор ... ъ... с шоколадовотъмна кожа за цялата история на списания, съобщи профилираното издание Women's Wear Daily (WWD).

коригирам се - на списанието вм. на списания.

И поради това тези, които са расисти заобичаха безумно негрите.

Расизъм днес е да не искаш да плащаш лежачката на негрите. А расист те обявяват не негрите а техните адвокати - жълтите еврейчита.....защото получават комисионна за услугите си. Същото е и в България с циганите.

Остана ли нещо неумърсено? Заради тръмп сега ще правим гражданска война и ще пренаписваме исрията и ще преименуваме улици и площади.

Тръм е по-добрия избор за света и за Балканите в частност, ако почетеш въобще изобщо политически анализи, ама не тези от масовката, поанализираш, ,помислиш, ще разбереш че Тръмп може и да е шут но е по-добрият избор за Света. Преди време и аз мислих като теб и възхвалявах Демократите, но почнах много да чета, анализирам и слушам не само на български! Между другото виж как се казво дипломната работа на г-жа Клинтън доста ще се изненадаш /ще оставя сам да си намериш отговора/ поинтересувай се и кой финансира кампанията на госпожата за президент и т. н., това е още по интересно. Тези бунтове сега не са случайни това е политика идват избори, ама нали ти казвм чети и анализирай. Тръмп не е глупак, нищо, че така го изкарват, да нарцис е и това му играе лоша шега, четох част от предизборната му платформа, ами бях съгласен с абсолютно всичко! Ако можех бих гласувал за него. Просто много елементарно ни подхлъзгат /демократите/ и ние като шарани се ловим, по сложно е повярвай ми....! Приятно четене и анализи на света в който живееш! Да си жив и здрав!

Пътят към ада е постлан с добри намерения ...

Значи, нема толкова п*дали - колкото абдали ,на тоа свет !

Това минама всички разумни граници ..какво са тия лудости в САЩ ..първо сексуален тормоз на жени преди 30 години ,сега класика като Отнесени от вихъра се заклеймява ...

Да попитам - защо на белите им забраняват да печелят спринтовете и да са сред топ играчите в НБА в последните 30-40 години? Само не ми казвайте "никой не им пречи, просто черните са по-добри в тия спортове", щото това автоматично дава отговор на всички обвинения на ревящите за расизъм срещу черните в науката, литературата, киното и т.н.

просто забелязват допинга, дори следите от допинг, а при шоколадчетата не го забелязват или го броят за разрешено лекарство.

Мда, виж как не се говори за документите разрешаващи на брат .. сестри Уилямс да ползват забранени вещвства.

Всичката тая джендър и woke простотия излиза извън контрол.

За тия Достоешски е написал 'Идиот'.Толерасти смотаини!

Да се забранят полетите в космоса. Няма чернокожи космонавти. Това е расизъм. И българките да спрат да създват семейства с българи - време е всяко българско момиче да си вземе я негър я циганин. Някои тотално изтрещяха.

Вече е ясно кои са новите нацисти.

Тия тотално откачиха. Преди време говореха, че трябвало да се преработи " Пипи дългото чорапче " , сега " Отнесени от вихъра" .

Новият фашизъм. Изгорете "Чичо Томовата колиба" защото на някой учил недоучил нещо не му харесва в нея.

Сега разбрахте ли защо САЩ за нас има визи, а от по-тъмните държави не?!

Да се забрани немедлено "Пипи - дългото чорапче" там баща й е негърски крал. Срамота! Книгите са се изземат и изгорят публично на кладата.

това ще е новото наименование на Езопов език.

Ковид-19 заразявал по-лесно с по-тъмна кожа. В САЩ да се забрани.

Всички поршета - на скрап, Поршето е създадено от приятел на Хитлер.... Никаква Фанта - фантата е създадена в нацистка Германия като заместител на кока-колата...

Специално за Фанта портокал гледах по Дискавъри, че е произведена чрез закупуването на лиценза на българската оранжада. Бях много изненадан, така че не мога да се съглася. А и какво общо имат Хитлер и расизма? В момента американци се опитват да кривят историята както си искат и нищо чудно след време Хитлер да е добрия.

FFF

То и всички затворници са били с досиета с ID-та на перфокарти за машини IBM на центалната им администрация за лагери и затвори, ама не е удобно да се споменава, нали. И СС униформите са шити от Хуго Босс. А за Фолксвагена "Костенурка" се говори, че дизайнът е лично предложен от Хитлер (в някакъв музей се пази рисунката му на салфетка, докато го е обсъждал с Фердинанд Порше. ) Ма и това ще изтрием от историята, щото не помага на наратива.

За костенурката е факт. Ама най-много в САЩ се е продавала.

Май сте пропуснали, че на нашия пазар излязоха и се разпространяват 2 луксозни тома биография на Хитлер! След въпросът: А тогава защо забраниха Луков марш?!

е*а ти тъпотията

''Вируса'' май бая мозъци е засегнал необратимо.......

Половината филми на Дисни трябва да забранят значи. В Там и Джери масово има прислужница която е с характерните черти на негърка прислужница.

"Том и Джери" е на MGM. Но това - между другото. Иначе епизодите на "Том и Джери" с прислужницата-негърка отдавна са забранени за излъчване в САЩ. Аналогично и тези подобно съдържание на Looney Tunes на warner. Всъшност аниматорът Текс Ейвъри още приживе си е имал проблеми с политкоректността, като става дума за 60-те години... заради ранна версия на известната и у нас реклама на "RAID" - "Райд - избива ги до крак!". Да, ама хлебарките в рекламата са ЧЕРНИ!