17-11-2017 20-11-2018

Коментари

doktoran

Е какъв йога инструктор е тази като само я опрашват и постоянно е бременна? Нещо не го разбирам! По скоро е секс инструктор.

Abe tia kolko dechaiskat da imat?Suprugag na preklonna vuzrast, zashto ne si gleda spokojno starinite.4 decha im stigat.Chigano-ispanska rabota.

Тази сажда снася всяка година , но не може да промени гена си. Първата дъщеря на Алек Болдуин от Ким Бейсинджър е истинска красавица.

ако не се изповядате в интернет някои кифли, все едно не сте живели.

Понякога трябва да знаеш кога да спреш, пък било то и с раждането на деца от Болдуин!

А защо да спира и кактв е проблемът с многото раждания?

вероятно количеството променя качеството!

Има нещо много сбъркано в американските разбирания за морал! Кобрата го обезкостиха за една нищо не значеща целувка на жена, която е явно без морални задръжки, тази се снима по прашки и сутиен, и публично споделя интимни неща...

Да знаеш колко си прав относно това!

Защо да е прекалено лично?Като жена ,на която се е случвало два пъти ,мога да кажа,че е много важно да споделяш и говориш за това.Много жени смятат темата за табу,за нещо срамно.

И аз съм на същото мнение. Очевидно говорещите по-горе коментатори са мъже, които са имали късмета да имат здрави и искани бебета без излишни усилия. Аз самата минах през 2 спонтанни аборта. Ужасно е. Сърцераздиращо и опустошаващо. Но когато започнах да говоря по-открито за това осъзнах, че много жени минават през същото и ги е срам да говорят. И именно чрез споделянето получих добри съвети. Ето днес бях на лекар при доц д-р Русев от Малинов. Оказа се, че има причини да се случват абортите. Генетика- какво да правиш. И че тези причини могат да бъдат управлявани лесно и дай Боже -скоро да имам собствено свое дете, което да обичам с цялото си сърце. Е... нямаше как да разбера затова, ако не бях спдоделяла и не ми бяха препоръчали самия доцент. Така че мили тролове, не бъдете зли. За такива проблеми, маловажни за вас на пръв поглед, трябва да се говори. За да се повиши културата на хората. Да помогнат да намерят своето решение, да видят че не са сами и някой ден да държат първото си, второто или четвъртото си дете в ръцете.

Четох й поста . Не съм сигурна,че беше необходимо да публикува толкова лични неща. Има граница на споделянето. Естествено когато опитваш да бъдеш известен само защото си съпруга на някой и ти е доскучало През деня докато бавачките се грижат за децата, няма как и се обръщаш към Инстаграм.