Хилария и Алек Болдуин изгубиха бебето си

Съпругата на актьора сподели мъката си с видео в Инстаграм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента съм бременна в четвърти месец и ми стана много тъжно, като прочетох това .... :(

За една година два аборта заначи е време да се кротне.

Съжалявам за бебето! Доколкото знам, тя има и още един спонтанен аборт. 6 здрави деца + 2 аборта, а вече мисли за седма бременност. Тази жена нормална ли е? Мъжът и е на 61 години! Възрастта си казва думата. Тя ходещ инкубатор ли иска да става?! Няма ли да се кротне най-после и да си гледа живота и дечинките?!

ЪЪЪ„ печатна грешка - 4 здрави деца + два аборта - та това са шест бременности, а е само на 35!

Много ми е тъжно, но смятам че това е знак да се спре пренаселването на света, та било и от холивудски звезди. 4 са и предостатъчно. Редно е хората да започнат да се контролират, че светът не отива на добре.

Ако Алек остане без работа, тя и четирите деца какво правят? А живота в ъпър ийст сайд е скъп, а после като тръгнат на училище тя ли ще им плаща обучението? Сигурно изкарва доста пари чрез инстаграм, за да е толкова уверена в следващо дете. Аман от откачалки, а тази е и златотърсачка отгоре. Алек знае как да ги намира такива ;-)

Само българите да не се контролират, че съвсем ще се затрием.

Хайде стига това е първата НОВИНА навсякъде.

За това правете деца докато е време че на страри години ства все по трудно

Хубава жена, но ми се струва болезнено амбициозна! Шест бременности за 6 години са явно твърде много дори за нейното прекрасно поддържано тяло. В такъв случай ми се струва редно човек да се смири, да благодари че има 4 здрави деца и да си даде малко почивка.

Що за амбиция е това, за Бога?! Износването и раждането на дете не е от най-приятните във физически смисъл преживявания. Издут като плондер корем, деформирано тяло, сутрешно гадене, затруднение в придвижването и дори нормалното седене и спане с този корем, раждането си е физически неприятно преживяване, каквото и да ми говорят. За съжаление даването на нов живот е свързано с доста неудобства за жената. Та, за каква амбиция иде реч, че не разбрах?

Такива неща се случват. За мен тази жена е малко обсебена от бременности и има някакви проблеми, защото излага целия си живот на показ.

Просто е инструктор по Йога.

Значи стига толкова