17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тука ми мирише на полигамия, но явно се крият добре!

Отврат. Уби колежката си и все едно нищо не се е случило. Чак и увеличава семейството си. Потулиха цялата работа. Тоя свят наникъде не отива. Къде е справедливостта? Следващия път ще убие я някое от децата си, я глупавата си жена. И пак ще го изкарат много готин по новините сигурно.

Не се притеснявайте за децата на България затова Благой Георгиев има грижата!

множат се рептилите...

Нашия Пулев да не взима пример он него за децата разбира се

И да и ме яко дъто, като дойде време да поделят на тате наследството:)))

Имат поръчение за създаване на материал за МК-ултра? Това е холивуд, там тъмнината е много гъста...

Какви са тези статии за този през 2 седмици? Нещо журналистката е хлътнала ли? Лицемерие пълно е тази фигура. Подиграваше Тръмп, лице на демократите, които са за абортите, против оръжията. Уби колежка без да спазва елементарни правила за безопасност. Те сами стрелят, нали? Лоши оръжия...

не сте ни предоставили възможността да изразим възхищението си към най-красивата абитурентка:))

красиви деца

Браво на пича, ето това трябва да правим и ние Българите, всеки с поне по 3 деца, ако може и повече.

че той пък каква заслуга има точно за това????

И индийте са на тоя принцип, без да им пука за качеството (т.е. какви хора ще възпитат) :) Ако българите почнат да се множат на този принцип с нашия манталитет, как мислиш, до Монако ли ще се доближим или до Индия? Айде първо да си оправим мисленето и манталитета, а после да мислим за количеството, което ще произведем.

Снимката е супер. Щях да кажа убиец, но някои хора може да не разберат погрешно. Имат си парици хората, що да не правят деца. Кво им пречи. Тя млада, на него още му стърчи. Пък и се вижда, че и двамата обичат децата, тъй да се каже. Абе с една дума - машини. С 200 без спирачки. Цялото яйце в супата, да не се хаби материал. Евала бат Алек, голяма си како Хилария.

малко гнусно, особено той

Някой умира на снимачната площадка. Друг пък празнуав 10 години брак. Живкота продължава.

Ако изкараш колата си от автосервиз и на първото кръстовище ти откажат спирачките, които току що ти бяха отремонтирани... ти ли си виновен? Или автомоньора?

Е да де, ама пропускаш фактът че ти си собственик и на сервиза и сам си наел автомонтьора така че не е толкова бяло-черно както го изкарваш. Забраеяш, че малоумникът е продуцент, т.е. той дава парите и казва за какво да се харчат, казаха, че много мерки за безопасност са пренебрегнати от съображения за икономии и т.н. така че не се прави на много оригинален тук.