Хилария и Алек Болдуин празнуват 10 години брак.

Бременната майка на 6 деца отбеляза в Инстаграм специалния повод със снимка на Алек, паднал на едно коляно. На кадъра Хилария стои пред него, държейки брадичката му с една ръка, докато дъщеря им Кармен кротува върху бедрото й.

Очевидно се намират в църква. По ирония сцената, в която актьорът застреля и уби украинската операторка Халина Хътчинс, също се развиваше в църква. Тя бе майка на 9-годишно момче.

"10 години, пълни с толкова много бебета, смях, сълзи, разочарования, пробиви, страст, страх, радост... и всичко между тях, което животът ни носи", написа Хилария.

Актьорът и инструкторката по йога се ожениха през 2012 г. и посрещнаха дъщеря си Кармен Габриела, първото им дете, на бял свят през 2013 г. Родители са още на Лусия, на годинка, Рафаел Томас, на 6, Леонардо Чарлз, на 5, Ромео Алехандро Давид, на 3 и Едуардо "Еду" Пао Лукас, на една. Лусия е износена от сурогатна майка и затова с Еду са почти като близнаци. 

64-годишният актьор разкри защо той и Хилария продължават да увеличават семейството си в Инстаграм през април.

"Хората питат защо. Ето защо. Да си родител е най-доброто пътуване", написа актьорът към клип на Мария Лусия.

На халките им е изписано: "Ние сме добър екип", разкриха Алек и Хилария пред "People". "Казваме си това през цялото време у дома - че сме добър екип. Капацитетът ни да обичаме продължава да се разширява и нямаме търпение да прегърнем новото си мъниче тази есен!", добавиха двамата.