Коментари - Хиляди изпратиха Шиниъд О'Конър в последния й път с песни и цветя (снимки/видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чао и от мен.......

Скъпи журналисти! Дори и след смъртта й, вие така и не се научихте че не се казва Шиниъд, а ШИНЕЙД! Написах го с големи букви, дано тоя път го запомните!

Поредната ваксинирана жертва на сатанизма-глобализма.

Поредния неудачник, вероятно ваксиниран антиваксър

Махнете я тая наркоманка дето се е подигравала с великия Франк Синатра

От наркомания, от това е починала

Е оставила но, за разлика от тебе отпадък посран

Вокзал и нахуй бляд

Иначе щеше да гори в ада.

Sofiaone

Бог да я прости! Объркана душа с тежка съдба, но винаги ще помня nothing compares to you, изпято с много чувство.

Точно, и ударението е на Е-ШинЕйд. Това е ирландският вариант на френското име Жанет.

Уан хит уондер. Може да си я пускате до полуда.

Аман от наркомански истории

BOKLYTSI MRASNI KAKVO SE PODIGRAVATE SAS POKOINITSATA

Звездата с един хит ( и то не свой, а кавър на Принс). Ирландката която скъса снимка на Йоан Павел Втори (един от най-читавите папи в историята изобщо) , а години по-късно си смени религията приемайки исляма. Жената с 4 деца от 4 различни мъже. Още преди 10 години като дойде да пее в зала 1 на НДК, беше приключила курса. Не беше концерт а хънкане и мънкане, сълзи и сополи. Просто една психически неустойчива женица, споходена внезапно от Славата. Това е "звездата" Шинейд.

Поне не цепеше басма на никого.

надарена с талант и толкова позната и обичана сред хората в живота и в същото втеме е опитвала няколко пъти неуспешно да се самоубие и да излезе от този живот....... абе това не го разбирам - има пари успяла е достатъчно обичат я позната е сред хората а нас тук коментиращите никой не ни знае, едва си плащаме нета всезнайковци отвсякъде половината пълни празноглавци и пак му се натискаме на тоо жовот не си го даваме ей чета отдолу коментари ма то само спецове по всичко със самочувствие "звезда с един хит" пишат незнам си кви глупости и си живеят / живеем си всички без да ни знай цял свят а таа Шиниъд болна глава че и синът и същия бил - превъртели играта рано рано

защото, колко пъти е могла да излезе пред публика? Наркоманка, идол на манипулирана от медиите публика.

коя е тая?

Кретенче, тя има ДЕСЕТ студийни албума и може да пее АКАПЕЛА като НИКОЙ друг! А ако теб майка ти те малтретира с години (в католическа консервативна среда), ти ще исперкаш след 2 седмици! А тя е криела това и е проявила талант с ГОДИНИ! А като ти умре детето, да видим ТИ как ще се справиш! И "свестният" ти папа какво направи за ИЗВРАЩЕНИЯТА върху ДЕЦА от Църквата!? Шинейд ни предупреди ГОДИНИ преди да излезе всичко на яве... ВЪПРЕКИ, че са й казвали, че ще си развали кариерата! И никой не й се извини за оплюването, когато се оказа, че е ПРАВА!

А кой си ти бе мишок?

Понякога човек като ззацикли психчески то е като омагьосан кръг.Трудно детство .Майка и .... чувствала се е отхвърлена...и от там психиатри ...лекарства още по лошо...най добрият лекар съм си аз самата...Пари ...те не означават нищо..Нежна душа е била...Не за тази свят...