Хитовият сериал "Фолти Тауърс" се завръща

В продължението Джон Клийз ще си партнира със собствената си дъщеря Камила Клийз

Обратно в новината

Коментари - Хитовият сериал "Фолти Тауърс" се завръща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най Яката серия беше като дойдоха немски туристи в хотела и тоя ги соли цял епизод Опитайте Херингата...как се казва при вас Гьоринг? мухахахаххахахахахах

Ама нали уж дискусията беше за сериали с Джон Клийз и останалите от Монти Пайтън? А не просто за британски сериали. Тук трябва да се добавят: 1. Риба, наречена Уанда 2. Свирепи създания 3. Животът на Браян 4. Смисълът на живота 5. и т.н.

Бившата му съпруга - Кони Буут - беше ко-сценарист и на двата сезона. Не ми се вярва да е същото без нея. Клийз отдавна прави всичко за пари само. През 2016г. имаше представление във Вегас и билетите, доколкото си спомням, започваха от 400 долара.

От 100 долара? Във Вегас за 100 долара не можеш да идеш да гледаш и себе си в криво огледало. Изключваме ако програмата ти е включена в цената на хотела. В казиното на който, ще оставиш спестяванията на семейството. 400 долара за Вегас и Клийз в комбинация са си напълно нормална цена. Вече дали представлението има стойност за 400 долара - не знам. Който го е гледал да каже. На теория си струва. На практика...

според мен класацията е за комедиини сеиали Британците няма конкуренция там

,, Черното влечуго,, и,, Само Баламите Бачкат,, са най добрите. Фолтито е след тях

Може би не си Гледал,, Само Баламите Бачкат,, за това пишеш глупости

Супер! Бях дете, когато го даваха и помня, че много се смеех. Трябва да изгледам старите серии - дано ми е смешен и сега.

"Том, Дик и Хариет"...

Йеее! Farty Towels продължава! :)

Сериала не е лош, но чак па "най-добър за всички времена" със само два сезона през 5 години... Той дори не е най-добрия британски сериал, дори и само комедиен.

Но за мен е един от наааааай-добрите английски сериали. Просто, но интелигентно и възпитано, без простащини. Това вече малко хора го могат. c):D

Аз не казвам, че е лош сериала. Дори напротив, със сигурност е в топ 10, но не е най-добрия! Еле па за всички времена. Peaky Blinders, Sherlock, Dr. Who (преди да го преебат с женския Др. Ху), Black Adder, Black Mirror, The IT Crowd... И тогава може-би Фаулти Тауърс. Да не говорим, че англичаните имат сериали като Red Dwarf или Midsomer Murders дето са на по 35 години и още вървят.