В басейн очите почервеняват не от хлора

Очите се зачервяват в басейните не от хлора, с който се дезинфекцира водата, а от реакцията на урината с химикала, пише в. "Индипендънт".

Обратно в новината

Коментари - В басейн очите почервеняват не от хлора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде когиш ша да отворат басейна Мария Луиза в Борисовата градина най подир , та да видиш тогаз "кон боб яде ли", Америко ?!

А ко ш' кажити за муренцитУ? Там всички хотели са си заустили отходните тръби във водата а туристите няма да шляпат по горещия пясък до тоалтнЪта а направо и те там...

Пълни глупости! От хлора се зачервяват очите, не от другото, и то от предозиране с хлорни продукти, което се практикува и няма особен контрол. Айде все невъзпитания турист българин да е виновен, а тези дето стопанисват басейна са все читави българи, а?

абе галфон , тичетеш нещотам някудеси и след това започваш да балбукаш.написно е че изследването е направено в уса ,и сег те правят образователна програма .никои не понпретизира нищо за булгарските басеини, ам ти маи си един от пикаещите герои на алеко костантинов:"булгар, булгар".

Любен Попов

Всеки има право да е прост, ама някои си превишават правата: тичетеш, нещотам, някудеси, понпретизира -> е те това избива рибата :) булгарските (басейни)-> това от бае ти Ганья ли го заимства ?

Мале, мале, мале! Възможно ли е да съществува такова нещо!?

Даа. Всичко е толкова просто. Но и хората така...

Много добра статия!На българина ще му е от голяма полза със сигурност!

на мен - не. вие, от кое село бяхте? или сте градски ?

бих казала, че бг хората са доста чисти, като цяло. ела в англя или америка да видиш хигиена. хахахаха марляци от всякаде.