17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голем е!

От известно време сериозно рекламирате този филм , без статията да е обозначена като реклама. Поне пишете кой ви плаща. Качествени филми и сериали излизат доста често, но нищо не пишете за тях.

Проблем ли имаш с това? "Качествени филми и сериали излизат доста често"... Я кажи 1-2 заглавия, че от три месеца не съм гледал нищо...

Проблем имам. Рекламите трябва да бъдат обвявани. Относно качествени филми и сериали, има за тези , които се интересуват.

Отиди и го гледай, няма да сбъркаш. А пича е много добър.

Плащаш си НВО и гледаш колко искаш.

Хоаким е веган и активизма заема голяма част от живота му. Създава документални филми и ги озвучава. Можеше да пишете и нещо за това.

Моля, авторът на превода да коригира неточностите и най-вече, че Хоакин е ВЕГАН, а не вегетарианец!!! Разликата е от земята до небето. И ако автора, не е наясно с превода, а налага собственото си предпочитание, моля да не подвежда читателите!!! Иначе, Хоакин е не само прекрасен АКТЬОР, но и прекрасен ЧОВЕК! Заслужава всички суперлативи!

Така, написано е, че е вегетарианец от 3-годишен. Не е станал веган на три, по-късно става веган. Иначе цялото му семейство са вегетарианци. Така че грешката е вярна, не бъдете толкова нападателни, моля! Благодаря за вниманието!

Страхотен актьор и невероятна игра и филм!

Дори в Уикипедия пише, че Хоакин е веган от 3 годишна възраст. Както и цялото му семейство.

Това ли е най-важното - веган или пък вегетарианец!!! Великолепен актьор е.

Очевидно за дираджиите е важно да го изкарат вегетарианец, а не веган. Как така 3 годишно дете ще става веган, а?

Не знам от къде "черпите" тази информация?! Но е невярна! Той е ВЕГАН от четири годишен!! И цялото му семейство са вегани!! Погледнете интервютата му, и после пишете!!

В Бг явно е по-приемливо за обществото да си "вегетарианец", иначе ако си ВЕГАН - си луд. Колко удобно и двулучно! И някак няма логика да си вегетарианец, пък да настоява да носиш изкуствена кожа?! Образовайте се, а не натрапвайте лъжливи новини, моля.

"... от злоупотреба на наркотици ..." - как пък ги съчинявате тези неща? Като ги напишете, не ги ли прочитате поне един път, ей така от любопитство, да видите какви сте ги надробили?

Прекрасен актьор е! За протокола - видяхте ли бе, не се умира без месо! И констатация - не младее особено. Хората страдат от стереотипно мислене и им е трудно да разберат, че до такъв начин на живот се прибягва не за да живееш вечно или защото си болен от нещо лошо и пържолите са табу; по същия начин, по който аз не разбирам как е възможно да се храниш с трупове, при положение, че има толкова много други неща за ядене.

Прощавай, не съм веган, казвам го с известна доза горчивина. Един колега твърди, че веганството е изключително антисоциално и е прав предвид обществената нагласа и не само. За кожите не си прав обаче. Изкуствената кожа е много по-нискокачествена и токсична. Едни кубинки от естествена кожа можеш да ги носиш 20 години. Освен това животните не са безсмътни и си умират. Наречи го оскверняване на труп, но е по-добрата алтернатива на изкуствените материи.

До Вегетарианец: Може би знаеш, че веганството е лайфстайл, а не някакъв тип диета. Също зависи къде живееш. Там където съм аз, това е прогресиращо движение и напротив, изобщо не е асоциоално. Веганите, се умножават в пъти всеки един ден, защото хората разбраха, че ако искаме този свят да оцелее. В момента най-голямо търсене има на веган продукти и храни. Даже се смята, че само по-заможните могат да са вегани, защото продуктите са по-скъпи и качествени. Няма такова нещо като и те "умират" - или си за това да не бъдат използвани, драни, експлоатирани и убивани животните, или не. Тук няма "компромисно" ниво, защото животните не са дошли тук заради нас, а са дошли наравно с нас! Това средно ниво е много удобно и лицемерно. Нищо лично! Изкуствената кожа също има качество. Аз имам веган зимни обувки на Геокс, които са в отлично състояние и ги нося вече трета година.

Благодаря за кратката лекция. Всичко е избор, веган или не... Качествени продукти има и няма от двете страни. Биологическите изменения са чисто индивидуални за всеки. Така че... Личен избор... И... Интелектуално ниво. "Лайфстайл"... Бош лаф работа... Живей както можеш, докато можеш. Лек ден.

Лайфстайл е и не е въпрос толкова на материални възможности, коилкото до know how. Културата на хранене е нещо, което се предава от поколение на поколение и промяната й е свързана не просто с преодоляване на поредното табу, но и с много четене и информиране, веганството си има особености, които не са за подценяане. Можеш да си веган на количка и чипс, което е една идея по-зле от това да караш на количка, чипс и бургери, например. Там където живея аз, веган е синоним на хомосексуалист. Да си веган-ескимос е несъвместимо с живота. Нещата никога не са толкова прости. Но да се храниш с трупове, при положение, че имаш на разположение и друга храна, е варварско.

Този "Жокер" о последняи филм е гримиран като нелеп клоун, а не като зловеща личност.

На 45 е , с пари а изглежда като клошар

Така си е, и най-вероятно си няма официален анцуг и оригинални маратонки за мола...Далече сте явно от важните и истинските неща от живота