Коментари - Хобито, по което Кейт Мидълтън си прилича с дъщеря си Шарлот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек понякога не знае кога хобито ще стане професия. Моите дъщери свириха на пиано дълги години към местното читалище. След това малката продължи при други преподаватели и завърши консерваторията. Сега работата й е свързана с музиката.

Не се казва ,, прилича с дъщеря И...,, , а с ,, дъщеря СИ..,,, т.е. със своята ,, си ,, дъщеря , не с нечия. Все пак сте българи, местоименията би трябвало да ви идват естествено в речта.

хобито ми е принц

Ми с какво да се занимава - или ще е пиано или ще е конна езда , или ще е поло или ще е тенис, или всичките на куп..тва да на е е Моли-Мей от Феликстоу най-много да отиде един път в месеца на софт плей сесия в местния лежър център

“Не мисля , че някой би казал че ще стане пианист, “ рРазбира се, всеки би видял какво дърво е. но стана херцогиня сега ката нашия велико талантлив Графа има за хоби да облъчва простолюдието съсхсивенето си на предварително записани скалъпени елементарни музикални парченца :)

От всяко дърво свирка не става, но при всички случаи музикалният инструмент приобщава към музиката

Да поемат анално негърски курове?!!?

Ти им слагаш национална принадлежност. Оптимист.:)

Дира, нито сме Англия, нито сме поданици на краля-камилар. Ако обичате, не ни занимавайте с тяхното церемониялно ежедневие.

Очевидно тя си и избрала друго поприще, нали?

Защото не се знае колко е нейна. Аз не виждам никаква прилика. По скоро детето прилича на баща си и на пра баба си

Тази рубрика се нарича "Лайф". Ако искаш да четеш как се дриска зад бараката, чети "Жизнь"!

Не ни занимавайте с тези търтеи. По цял ден се чудят какво да правят, на кой прием да отидат, как да се смеят пресилено, да пият чай и да си облекат скъпарските парцалки. С англосаксонските привички дотук. Ако, обичате, колониите им са на друга географска ширина и дължина!

то и на путин не сме поданици, но и неговите истории не ги пропускат

Винаги ми е било интересно - обучението да сиви на пиано , цигулка и въобще всякакъв сериозен музикален инструмнт, как би могло да се охарактеризира като хоби за едно 4 или 7 годишно дете? То това упражнения с часове, когато на малкото човече му се търчи и дивее, не ми изглежда кат занимавката, която би избрало доброволно, вместо да речем да си маца и рисува нещо или да дрънка неорганизирано по слух на детски барабанчета, ксилофончета и тн. Защот принцесата , за да може в момента на тази нейна възраст свири на пиано , най-вероятно са я подпукали с "хобито" от съвсем малка..

Skuka!!!!!!