Хората не винаги са могли да храносмилат млякото и млечните продукти
Тази способност се дължи на генна мутация
Обратно в новинатаКоментари - Хората не винаги са могли да храносмилат млякото и млечните продукти | Лайф.dir.bg
Коментари
Ужас, кажете го на кърмачетата, че те не знаят и си я разграждат като пичове... да се ъпдейтнат малко!
Прясното мляко от крави особено е вредно за хората, това се знае отдавна, само киселото мляко е полезно, но не трябва да се прекалява
Човек може да живее само на слънце и вода , но не трябва да работи. Най-вредно за човека е работата. Може да яде плодове, защото това е създадената хана от Бога. ДНК-то малко се е отклонило , месоядството не е полезно.
От къде на къде бозайник ше пие мляко.. То бива наглост ама тия се насраха..
Ензимите се с създават с хиляди години живеене на едно и също място и един и същ начин на живот. Няма как да има МЛЕЧНА ПРОМИШЛЕНОСТ в горите на Швабия. Млечнокиселата бактерия ЛАКТОБАЦИЛИКУС БУЛГАРИКУКУС напуска Балканите чак в средата на 20-ти век след генетично модифициране от български учен. Дотогава няма кисело мляко извън Балканите. Една българска къща до преди 75г е същата както и преди 7500г. - БИОГЕНЕРАТОР на основа млечнокиселата бактерия. Тя участва в квасенето на хляба, киселото зеле, сушените меса, виното, киселото мляко, много от видовете сирена с благородна плесен. Хляб, Вино и Вода не-случайно са трите основни на ТРАКИЙСКИТЕ РИТУАЛИ, станали основа и на християнството. Квасения хляб с млечнокисела бактерия ферментира двойно и се усвоява на 100% от българина като въглехидрати....даващи енергия за копаене, оране, жънене. Изключително тежък физически труд. Днес хляба се замества с ДРОЖСИ създадени от нацистите през ВСВ. Паразити израстващи върху животински кокали от които е премахнато месото. Хляба бързо набухва, но това е чиста ОТРОВА. Когато гърците пристигат от Либия на Балканите изнамират КРАТЕРА - дълбок съд за разреждане силнограусовото, над 20%, тракийско вино с вода. Защото нямат ензими за разграждане на алкохол и бързо се напиват. Днес такива са руснаците и англосаксонския свят преминали директно на твърд алкохол. За 400 г организма не може да създаде ензими разграждащи алкохола. Монголите се напиват от кумис- ферментирало мляко имащо алкохол колкото БОЗАТА. В България децата пият боза.
Не знам защо са тия напъни да се доказва, че млякото е вредно. Ами не е. Полезно е.
Няма животни, който като станат възрастни да смучат биологични течност от майките си.
Освен, че статията е калпава и математиката ви куца. 1200 години не са няколко хиляди... кажете стотици, ще е по-точно.
в сегашните "мляко и млечни продукти" млЕко нЕма, - проблемът е решен - СТАТИЯТА Е БЕЗПОЛЕЗНА
А примерно как са бозаели малките? Или и те са били заклети вегани? Мамка ви изродска джендъристка!
В кърмата на майките им не е имало лактоза, а синтетични подсладители. :-D :-D :-D :-D