"Хотел "Белград" привлече хиляди зрители в киносалоните

Това е първата игрална кинопремиера от началото на извънредното положение у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм средно глупав и филмчето ме развесели. Кой разбрал-разбрал.Това е комедия.

Филмът не е лош, ако нямаш съответно някакви свръх очаквания. Той е лек, не те навежда на някакви дълбоки размисли за живота, вселената и всичко останало. С други думи го определя, като филм за запълване на свободното време и нищо повече. Комбинацията от сърби и руснаци е интересна.

Филмът си е ок.Милош Бикович е много добър актьор и с удоволствие гледам филмите с негово участие!На фонът на х'американските хюйни,предпочитам да гледам руско и европейско кино.Кажете,кой филм последно сте гледали от Холувуд,който да става за нещо..?!

Филмът е тъпня - ама пълна. Такъв слаб филм скоро не бях гледал. Ако си цените парите дайте ги за нещо по-стойностно. За пореден път се убеждавам че колкото повече реклама - толкова по не си заслужава.

Филмът си е ок.Милош Бикович е много добър актьор и с удоволствие гледам филмите с негово участие!На фонът на х'американските хюйни,предпочитам да гледам руско и европейско кино.Кажете,кой филм последно сте гледали от Холувуд,който да става за нещо..?!

Как може да коментирате филма по този начин. Много груби коментари. Филм като филм. Какво ви става, тъп не тъп запазете си безличното мнение за себе си.

Ще коментираме колкото искаме, защото ни го рекламират по цял ден.

ще кажеш на човека бе! Нека си каже мнението да не се лъже друг, като гледам някой е насвяткал минуси, май е от рекламодателите

Рядко тъп филм е това. Очаквах нещо по-добро, а се оказа пълен боклук.

Само заради Милош бих се замислила, ама май не

Разбира се Божков Тв рекламира руско-сръбски филми и сваля проевропейско правителство!

Кой краварски филм в последно време си гледал и става за нещо,бе борсук..?!Докато сме с тези краеари и робовладвлци все ще сме зле.

че тоз филм го гледахпреди месеци... сериала хотел елеон е 100 пъти по-добър от това нещо

От американските шитни по юбаво няма!

Хиляди, а?

Невероятно падение е този филм. Просто май се изчерпа темата с края на "Кухня" След него и Елеон и Гранд вървяха надолу

на чара на НЕОТРАЗИМАТА Елена Подкаминская.

Може ли някой да ми обясни как сръбският филм е с възрастова граница 6+, при положение, че има такива простотии и голотии. Струва ми се поредната балканска/циганска халтура, съпроводена с индоктринирането на руско-сръбското приятелство.

?

Тъп си ти говедо.Гледай си краварските бози и не мучи.

Тъп е, представили са сърбите като цигани. А и на онези, които не са гледали хотел "Елеон" сигурно ще им се стори още по-тъп.