"Хотел "Белград" привлече хиляди зрители в киносалоните

Това е първата игрална кинопремиера от началото на извънредното положение у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп е, представили са сърбите като цигани. А и на онези, които не са гледали хотел "Елеон" сигурно ще им се стори още по-тъп.

Може ли някой да ми обясни как сръбският филм е с възрастова граница 6+, при положение, че има такива простотии и голотии. Струва ми се поредната балканска/циганска халтура, съпроводена с индоктринирането на руско-сръбското приятелство.

Невероятно падение е този филм. Просто май се изчерпа темата с края на "Кухня" След него и Елеон и Гранд вървяха надолу

Хиляди, а?

От американските шитни по юбаво няма!

че тоз филм го гледахпреди месеци... сериала хотел елеон е 100 пъти по-добър от това нещо

Разбира се Божков Тв рекламира руско-сръбски филми и сваля проевропейско правителство!

Само заради Милош бих се замислила, ама май не

Рядко тъп филм е това. Очаквах нещо по-добро, а се оказа пълен боклук.

на чара на НЕОТРАЗИМАТА Елена Подкаминская.

Как може да коментирате филма по този начин. Много груби коментари. Филм като филм. Какво ви става, тъп не тъп запазете си безличното мнение за себе си.

Ще коментираме колкото искаме, защото ни го рекламират по цял ден.

ще кажеш на човека бе! Нека си каже мнението да не се лъже друг, като гледам някой е насвяткал минуси, май е от рекламодателите

?

Филмът си е ок.Милош Бикович е много добър актьор и с удоволствие гледам филмите с негово участие!На фонът на х'американските хюйни,предпочитам да гледам руско и европейско кино.Кажете,кой филм последно сте гледали от Холувуд,който да става за нещо..?!

Филмът си е ок.Милош Бикович е много добър актьор и с удоволствие гледам филмите с негово участие!На фонът на х'американските хюйни,предпочитам да гледам руско и европейско кино.Кажете,кой филм последно сте гледали от Холувуд,който да става за нещо..?!

Тъп си ти говедо.Гледай си краварските бози и не мучи.

Кой краварски филм в последно време си гледал и става за нещо,бе борсук..?!Докато сме с тези краеари и робовладвлци все ще сме зле.

Филмът е тъпня - ама пълна. Такъв слаб филм скоро не бях гледал. Ако си цените парите дайте ги за нещо по-стойностно. За пореден път се убеждавам че колкото повече реклама - толкова по не си заслужава.

Филмът не е лош, ако нямаш съответно някакви свръх очаквания. Той е лек, не те навежда на някакви дълбоки размисли за живота, вселената и всичко останало. С други думи го определя, като филм за запълване на свободното време и нищо повече. Комбинацията от сърби и руснаци е интересна.

Аз съм средно глупав и филмчето ме развесели. Кой разбрал-разбрал.Това е комедия.