Коментари - Хранителни добавки, които ще подобрят вашата памет и концентрация | Лайф.dir.bg

Коментари - Хранителни добавки, които ще подобрят вашата памет и концентрация | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма смисъл от реклама на добавки за памет, защото нуждаещите се не могат да ги запомнят.

На хранителните добавки.Може да пишат,че съдържат какво ли не,но никой не проверява съдържанието им.Дири да напишат,че ще ви поникнат крила,пак никой няма да ги спре.

Светът на "мечтите" се достига чрез шмъркане на "пудра захар" и "сърфиране" в порнохъб. С "добавки" не се спират. А зародиши- EMBRYOS има ЖИВИТЕ ОРГАНИЗМИ. Растенията имат КЪЛНОВЕ- GERMS !

"Флоралният елексир от клематис помага на хората да излязат от света на мечтите и фантазиите" ...и да се преселят във фантасмагорията на хомеопатията.

Мента за концентрация и маточина за спокойствие, от време на време цветчета от лавадула против депресия и допълнителни билки за каквито там болежки имате

за което твърдят - не е ясно, но със сигурност ще поизтупат джоба ви като брашнян чувал! Гинко-билобата вече е отречена чрез научни изследвания и мета-изследвания, че изобщо не допринася за това, което се твърдеше, даже напротив - има вреден ефект. За другите не знам, но от представените само Омега-3 и Таурина със сигурност имат някакъв положителен практически ефект.