17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя започна да раздава акъл след като го изловиха в таксито с една проста туткавица да си говорят за Франция и великото й минало. Затова Лиз Хърли го отсвири като парцал. И добре направи, с лигочи не става. Та сега на стари години се е стегнала, не пие, само цъфти и залага на весела компания от младежи. Нещо като Деми Мур с другия лигльо, но не чак пък дотам. Сложна работа. Ами я да ходим да я работим, че с плямпане хладилникът само ще хаби ток на празен ход.

Харесвам излъчването му, но дотам. Май си е куха лейка. Да са му живо и здраво дечица та.

Семейство и брак са две различни неща.Семейството може да съществува и без брак.Много по- често се срещат бракове, в които не съществува семейство по една или друга причина.То се е разпаднало още преди да е сключен. Хю е бил шавлив и сега е решил да се кротне, но е още в началото на женитбата.

Колкото по млад ,толкова по прост!Като малък все завиждах на другите с гаджета ,жени пък аз все не мога да улуча.Сега се чудя къде ми е бил акъла да искам такова нещо.Свободата ,парите и секса изчезнаха след известен период години.Сега се моля за всичко и секса е на последно място.Мечтая си за свободата и мечтите които имах, защото поглеждайки бъдещето виждам само празнота.Не съм вече щастливия ,харизматичен и харесван човек ,какъвто бях.Евала на тия където удрят на късмет с жените, то е като тото.

Да, точно това е семейството: правиш едновременно деца на две жени. И всичко това на една зряла възраст. Между другото, остаряването не му се отразява добре.