И асистент-режисьор потвърди, че Алек Болдуин не е дърпал спусъка при фаталния инцидент

Актьорът също заяви, че не е дърпал спусъка, преди оръжието да произведе изстрел, при който загина операторката на филма Халина Хътчинс и пострада режисьорът Джоел Соуза

Обратно в новината

Коментари - И асистент-режисьор потвърди, че Алек Болдуин не е дърпал спусъка при фаталния инцидент | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алек Болдуин е член на една от най опасните секти заедно с Том Круз.За мен убийството е планирано,за да изпълни зададена му мисия от сектата ,а и с перфектното прикритие като уж инцидент на снимачната площадка!

Значи сега да вземем да обобщим нещата! Първо то това не е бил истински пистилот! После тоя не истинския пистолет никога ама никога не е бил зареждан с истински патрони! И последно когато този не истински пистолет който никога не е бил зареждан с истински патрони е гръмнал без да му се натиска спусъка дори! Значи не знам какъв филм снимат тия, ма да вземат да филмират цялата таз ситуация! Тука в сценария на филма и извънземни могат да се включат могат и силите на доброто и злото да се включат! Може и нещо с четвътото измерение (времето) да се измисли! Абе .... !!!!

Тогава, кой уби операторката?

Както и да извъртят нещата, жената няма да я върнат. Всичко друго е въпрос на представяне.

Ми то си има следствие, което ще установи фактите. Взимат се натривки от ръцете, и ако има барут то да, дръпнал е спусъка, волно или неволно. Има затова и българска поговорка, в която се казва че празната пушка гърми най-малко един път! Затова си има и ясни правила за боравене с оръжие и съхранението му. Всяко оръжие и боеприпаси следва да се проверяват преди употреба. Тогава нямаше да се стигне до фатален инцидент. Проблемът на американците е именно този, че много от тях не знаят правилата и не умеят да използват оръжия, но от друга страна да си купиш там пистолет е все едно да си купиш смартфон!

Навремето му казваха - Парата е.а мамата на фукарата! Или - кой ми сра в гащите! Самострелящ пистолет!

За всяко деяние си има човек и всеки човек си има своята цена . ....... Тогава ,защо бяха тези пози ,извинителни обяснения,сърцераздирателни изражения!? Сега може да излезе ,че е стреляно по А.Болдуин ,а загиналата е поразена от рекуширал куршум !? САЩ-страна на неограничените възможности.....

От дете знам, че Холивудските пистолети и оръжияичат неограничен запас от патрони.. сиреч с един пълнител убиваш цял китайски народ. Сега вече разбрах, че освен това могат и да стрелят сами

Ето украинката се е гръмнала сама разбрахте ли сега...

Копструкцията на револвера с постоянната му готовност за изстрел дава възможност за произволни грешки!

Ти виждал ли си револвер на живо??? Ако спусъка не е натиснат - и с чук да удариш петлето пак няма да гръмне.

Май ти не си виждал и си мислиш, че няма разлика межда SA и DA револвер. В случая са снимали уестърн, та сещай се от кой тип е бил. Неслучайно при по-старите модели, дори и да са DA, на полицията е препоръчвано да се носят с празно гнездо под ударника. Въпросът не е в това, ами че изобщо го е насочвал към човек, при условие, че е бил истински револвер, а не реквизитна играчка. Револвер от 19-ти век да има автоматичен предпазител на ударника - знаеш ли кога... Ако сцената изисква да е насочен към камерата, тогава се слага куршумоустойчиво стъкло между тях, а не така директно.

Някой беше написал, че е самоубийство.. А може да е и епизод от филма и да видим бедната украинка на церемонията за оскарите. Да, безумие... Да, нормално когато парите са всичко

Добре де, нали са снимали филм?! Да върнат лентата назад и да видят! Що на правите на идиоти?...

Супер ще чакам да ме гръмнат, защото родих Алек на братовчед ми Иван, и всичко, за дс може Иван да има момиче, а не момче дете!

По тоя начин,ще се води,нещастен случай и ще отърве затвора.Но дори и Болдуин да е натиснал спусъка,пита се кой е сложил боен патрон в реквизитен пистолет.И ми се струва,че никой няма да си признае и накрая ще изкарат,че е виновен тоя който е отговарял за проверката и зареждането на пистолета.

Всичко, да всичко е пари.... Преди години, бяха поставили, поредното седмо сърце на един милиардер- еврейн, не си спомням името му. И Бойко- Тиквочев искам да кажа, не го съдят по тази причина, и селската фиба Курнелия, и още много Затварянето на очи, демагогия " дипломация" и други са точно това - подкуп, корупция и " вяра в светлото бъдеще.

Ами естествено, че е най-виновна е отговарящата за оръжията. На нея именно това ѝ е било работата - да съхранява всички оръжия, да ги зарежда и изпразва, и да гарантира, че са безопасни. Ние сме свикнали все някой друг да ни е виновен, дори когато пряко отговаряме за нещо, обаче го правим мърляво.

Наглост! Пистолета сам стреля два пъти, Холивуд. Позор!

"По-рано в сряда Ей Би Си излъчи клип от интервю с Болдуин, в което актьорът казва, че не е дърпал спусъка, преди оръжието да произведе изстрел, при който загина операторката на филма Халина Хътчинс и пострада режисьорът Джоел Соуза" Ами да - жената по телепатия (или беше телекинетика?) е натиснала спусъка тъй като искала да се самоубие.

Тоя патлак гърми като тоя на Терънс Хил бе, в Моето име е Nobody

Това стана като по Агата Кристи...

Голем филм се очертава.

Абе, пишете го самоубийство направо!

Алек Болдуин е халюцинирал!! Взел операторката за собствената си жена и...гръмна!! Ясно,просто и логично!!

Тя е млада, ще роди още шест

И един мармот дърпана спусака.....от тия заетите с опаковането на шоколада.

Понеже много разбирачи в тоя форум, то не са балистики, оръжейно майсторство, механики и к'вот се сетиш.... абе то всеки е гении та и отгоре малко. Тръгнали да дават присъди на кой ли не. Добре че правоохраната не се държи от ръцете им... то освен малки пишки май други и няма в ръцете им... ама нейсе.... ще го преживеят. Само ще напомня една стара поговорка: "Празно оръжие гърми веднъж на 100 години...... обаче не се знае кога последно е гърмяло...."

Празно оръжие и на милион години не може веднъж да гръмне, та спести ни старовремските остроумия и поговорки - щом е гръмнало, значи не е било празно. Обаче някой да гръмне с оръжие, което си мисли, че е празно се случва не веднъж на сто години, а веднъж на няколко години, но в повечето случаи не уцелва никого. Поради това, всяко нещо, което не е деактивирано се третира като заредено и не се насочва към хора, твърди предмети (от които може да се получи рикошет) и не се бърка в спусковата скоба - това, за да ти е мирна главата. Щом си мислиш, че пистолетът е зареден и то с боен патрон, просто не правиш простотии и няма да ти се налага после да говориш глупости. Ама не бил дърпал спусъка - това няма как да се докаже и е без значение, защото самият факт, че го е насочвал към членове на екипа, без в момента да се снима сцена е достатъчен за минимум непредумишлено убийство. Зле поддържан и нечистен пистолет може много неща да направи - да изтърве ударника/иглата и без да пипаш спусъка, може да не му сработи прекъсвачът за единична стрелба и да изпука цял откос, може да се докара до слаб удар върху капсула с всички произтичащи опасности, като забавено горене и т.н. Само че нищо от това не те оправдава, ако преди това си го насочил в небезопасно място. А, казах ли вече, че си льольо?

Който има пари, той е прав и негова е истината. Така е във ФАЩ, така стана и у нас. Болдуин е държал пистолета в ръцете си, когато пистолетът е гръмнал, но не бил натиснал спусъка. Пистолетът сам си гръмнал или по-вярно Путин натиснал спусъка. Путин е виновен!

Е фащ?

" Коронавирусът" е натиснал спусъка!! Казах ли ви,че яко ще се мре??

Няма съд на света да повярва на такива приказки.

Алек Болдуин е путка. Един месец се кълнеше ,че съжалява за убийството на жената. Когато нещата отиват на затвор, путката Болдуин се насра. Много голям тъпак .

Ганю в пълното му величие. Да напише мръсотия по адрес на някой успял човек е единствения момент, в който се чувства значим в мизерния си и жалък животец.

Не може ли " успелият" човек да бъде престъпник.лъжец и мръсник бе тикво??

Много успял. Затова преди не чак толкова много години беше направил комбина с някакви мафиоти да крадат талони за помощи за безработни.

по дяволите е прозведен изстрела щом не е натискал спусъка ?

Сигурно патлакът сам е решил да гръмне! Все пак, какъв каубойски филм е това, ако няма поне няколко застреляни?!

Болдуин яко се изпърдял и пищовът гръмнал!! Сега схвана ли бе тикво??

Mushmoroci komentirat Alek Baldwin, nqma nujda.

малеее какво менте патрони са ползвали там...... 1. Вместо празни халосни патрони - явно са имали нещо за изстрелване 2. Някак сами си гърмят... А мен ми е чудно защо реквизитния пистолет не е обезопасен със запушено дуло

И един мармот...

Усещам как рейтингът му мооого рЕзко ще падне, и кариерата му ще забоде нос в калта, но пък ... ще си е вкъщи при семейството. К`о да прай, при тия обстоятелства, и с толкова пари....ами трудно да устои и да не станеш *утка!

И още хора ще се намерят тия дни да потвърдят, че не участва и във въпросния филм даже

Имаш ли мангизи опашата ще потвърди че не си дръпнал спусъка.

По нашите земи затова има една приказка, че и празна пушка гърми един път.

Lajetc i ubiec!

този е като Киро канадеца, има усещането, че не е бил той.

е, щом твърди че не го е дърпал, то сигурно го е бутал!

Е, да. Натиснал го е. Не го е дърпал...:)

Направо да казват, че в този ден е бил болен и изобщо не е бил там, а застреляната не я е виждал през живота си и да се приключва...

Аз бях, аз ебах жена му, срах му в гъщите и после дръпнах спусъка ... Олигофрен малоумен, как ще гръмне иначе ако не е дръпнал спусъка, ние идиоти ли сме че да ни ги пробутва тия кретена нещастен...

А бе стига сте говорили глупости и спрете да се чудите! Има ли някой да още, не знае , че цялата вина е на Путин.

Той е либерал нали трябва да го оправдаяа

Мхм, дърпал си е дедовия...

Е пък много съвпадения - патрон с истински куршум в реквизитно оръжие; точно този патрон се намира в цевта на оръжието; насочено оръжие срещу човек; самопроизвел се изстрел........

Ама разбира се че не е ... Случайно преминаващ афганистански бежанец, докато пресичал през снимачната площадка взел пистолета гръмнал жената , после го тикнал в ръцете на Болдуин и си продължил пътя.

аз дръпнах спусъка вместо богатия дърт гъз Болдуин

Да бе. Не е бил той, извънземните са дръпнали спусъка.... айде стига смешки.