17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мангуста снежанка може нали

Тия вече тотално изтрещяха. Не може ли всеки да си прави филмите както му е кеф, все пак който плаща - той поръчва музиката. Ако искат - може и аборигенка да вземат, филмът си е техен, парите са си техни... На който не му харесва - да не го гледа. Скоро ще запознат да врякат, че в бар в Калифорния няма достатъчно черен персонал...

Ей, страшна неграмотност ги тресе американците. да бяха поппрочели малко история. Клеопатра е от династията на Птоломеите, т.е е с гръцки произход!!! Каквиа фриканки , какви черни! Ужас!

Клеопатра е от гръцко потекло. Естествено, че е била бяла.

защо тогава протестиращи нямаше? Докога ще ни мачкат нас белите? А тази е Еврейка, за тях може. Те са богоизбраните, но от онзи с рогата.

Ха, верно, това го бях забравил за Орфей. Филма де!

Клеопатра е била леко грозновата като жена, ама е била много еблива. Това е харесало на Цезар и Марк Антоний. А да се намери автентичен египтянин сега е невъзможно. Те са изчезнала нация. Сегашните египтяни са променени от векове мислиманство и смесване с други и са сега най- обикновени цигани.

Значи може Уил Смит да изиграе каубой, може Анна Каренина да я изиграе черна актриса, но не може Клеопатра да бъде бяла? Още повече при положение, че исторически наистина е била бяла жена.

А Азис не става ли? Хем циганин, хем педал.

zaxxon@

По-важно е историците да кажат дали Клеопатра е имала цици, щото Гал Гадот не ги "носи" често. Иначе е чаровна, факт...

Schilo

Ба си...Де ще търси сега Холивуд египтянка от времето на Клеопатра?

А вие кво искате циганка или негърка да изиграе клеопатра

В ИМЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КОРЕКТНОСТ.... то за това и макетата ще ги признаем и ще живеят в лъжа хората. Колкото до холивуд... Щом Орфей се играе от негър, по американските стандарти, Клеопатра трябва да се играе от индианка... :) В интерес на истината, Клеопатра е била бяла и в кръвта и най-вероятно няма и капка египетска кръв, така че... аман от политкоректни лаици!

Защото ти не живееш в лъжа, чистокръвни славяноговорещ прабългарино хахахахаха

Искам от Холивуд да направят филм за Хитлер и да видя тогава как разните лобита на църни, пе.е..рази и разни други ще настояват точно техен човек да вземе ролята :)

яко! Ако имаше някой смел и свободно-мислещ режисьор, щеше да направи филм за Хитлер, игран от негър ;)

Ако е добър хонорара, накрая някой евреин ще се намести. Ма евретите са бели?! Не! Ще намерят черена еврейка от латино произход с индиански корени да го играе. А и да е бисексуална.

Глупости. Клеопатра е била напълно светлокожа - вижда се ясно от бюста й, изложен в Берлинския музей. Аман от откачалки, търсещи сензация.

Добре де, Цезар ще го направим негър. А за Марк Антоний ще потърсим някой по-засукан гей-арабин. Войските ще са смесица от индийци, индианци и азиатци. Други претенции?

Schilo

Те, Орфей направиха негър, ти за Цезар ми говориш!

Ами Израел не е ли в Африка? Аман от комплексирани чернилки ! Определено понякога ККК липсва !

Ко речи, ко? Израел в Африка? А дали не е в Австралия? Или в Южна Америка? Дали не е на Марс, всъщност?

виждам че дотука 11 чалгопитека смятат наистина Израел за африканска държава...лошо , много зле

a за орфей койо беше изигран от някакъв негър нещо да кажете??????

lu4ka

Клеопатра е гъркиня. Как да е черна???

АМИ К'ВА СТАНА ТЯ - ЖЕНСКОТО ЛОБИ СРЕЩУ ЧЕРНОТО ЛОБИ..............РЕЗИЛ

Основателят на династията на Птоломеите - Птоломей I Сотер,наследник на който е Клеопатра, е грък, първо генерал на Александър Македонски и негов наместник В Египет, а след смъртта на Александър Велики, негов диадох (наледник) и владетел на Египет. Предвид традициите за кръвосмешение в династията на Птоломеиите, няма съмнение, че Клеопатра е също с гръцки произход.

Ама не бихте пропуснали, ако ви падне, а? Голяма работа е този народ, малък, вечно гонен и оплюван, но виж ти какви красиви и талантливи чеда се раждат там! Ами Бар Рафаели, ами Ищар? Дори и изчадията и извратеняците Менгеле и Химлер не биха им посегнали. Не случайно всичко от Сътворението започва на това място, само се различаваме в почитта към Христа, иначе всичко си е всъщност историята на Израил, и имената, и участниците, и местностите. А отпорът и защитата на последната крепост /Макаба ли беше?/ срещу римляните просто няма аналог по света! И трябва да се радваме, че такъв народ също ни се радва и почита заради подкрепата и подслона в трудни моменти! Та нека опита, жената, какво толкова. Ще е трудно след представите, наложени от великата Лиз Тейлър, но все пак нека видим и по-нова версия и по-различен прочит на произведението!!!

skromna35

Ами Натали Портман?

Клеопатрае била египетски фараон, но си е гъркиня...

Клеопатра е била бяла. Просто няма как римският Цезар да си легне с черна, в онова време разбира се. Сега помияри много. А за негър Орфей, какво мисли господина? Защото и такова нещо сме гледали от Холивуд.

А също и тъмнокожа Офелия.

това "Гадната Галя" ли се превежда на български (или на "македонски")? Галя Гадта, му-ха-ха-ха!

Птолемей и Александър Велики са двама различни хора!!! Който измисля историите тук да вземе да се информира преди да се изкъка!!!!

Добре де- египтяните не са черни- по- тъмнички са, но не и черни колкото и да им се иска да е чернокожа. И специално Клеопатра никога не е била с черти на негроидната раса.

Не за първи път се прфаНо пък да поставиш еврейка от народа погазван от Египет си е някакъв исторически триумф. Можеха да сложат някоя , която е по- мургавичка, за да съответсва на Антоний, но да поставиш високичката Галдот си е много толерантно зачитане отправено към всички баскетболисти. Ще тябва да се намери и един по- висок герой с цяла армия по- високи мъже. Че и един достоен Цезар.... А бе кастинги ще пушат като римски лагер!

Холивуд почерня 50 тона бели герой от творби и никой нищо не казва освен да се хили. А когато Холивуд избелява някой всички реват, абе ходете се ебете SJW-та

Историята ни показва, че Клеопатра не е била бяла актриса. Първо идеята за бялата раса е западна идея създадена през 15 или 16 век от робовладете ли и понеже това е нова идея няма право да се използва за да опише древния свят. Второ Клеопатра не само от гръцки и македонски произход тя има сирийски и вероятно египетски от страна на дядо, и факта, че също не знам коя е майка или как Кралицата ни дава възможност да види кралицата от друга страна.

Историята ни показва, че Клеопатра е била най-вече фараон (е, може и актриса да е била). И монетите, на които е изсечен профилът ѝ, макар да не я представят като красавица, ясно показват принадлежност към бялата раса. Каквото и да искат да доказват хората с патологични сексуални девиации, да си намерят друга тема.

Гал е идеална за ролята.

не знам какво си мисли че показва с това деколте куха работя няма никой и плата виси жалко

Боже, ела си събери вересиите! Клеопатра е от династията на Птоломеите, те са гърци. Тези от БЛМ са тъпи, прости, неграмотни и нагли.

Мухаа, македонка- негърска?! След като никой балканец на протестира, че нигър изигра Орфей .... сега арийската Клеопатра от рода Птоломеите, ще бъде играна и тя от нигърка. В САЩ така силно работи МЕТОДИКАТА на Глобул за "една лъжа казана 100 пъти", че дори и белите вече вярват, че фараоните са нигъри. Дори дотам се стига, че и КРЪСТЬО(Христос) бил нигър.

„ Поне веднъж не можаха ли да си намерят някоя африканка?", написа в Туитър американският автор Джеймс Хол. Ами да вземат Чарлийз Терон, тя си е 100% африканка.

Прощавайте, че се намесвам, само ще споделя своето мнение и лягам... Тук "почти" не става въпрос само за цвят на кожата, или раса. Проблемът е, че цялата огромна, алчна, мързелива и кряскаща технологично-логистичка мафия, наречена "Холивуд" силно се притеснява, че каквито и пари да бъдат вложени в този проект, те няма да донесат печалбите, с които са свикнали. Няма да бъдат отворени до край всички възможни легални канали за дистрибуция и естествено - нищо няма да спре пиратите. А на нас това какво ни пука - ние сме си пирати по душа. Каквото и да си говорим, рано или късно филмът с Гал Гадот или която и да е там ще го гледаме с добро или чудесно качество в домовете си. Какво ни пука? ;-)

Е как да не ни пука като с Гал ще гледаме яко филмче, а с някой грозофил ще го скипнем за Бързи и Яростни 9 или 10

Искат да изкарат Клеопатра цветнокожа, и да излезе че Цезар се е влюбил в такава

Клеопатра е с македонска кръв

Македонска друг път. Нищо, че му викат Македонски, Александър е бил грък! Птолемей също! Македония я има от десетина години, македонците и те са от тогава!

Клеопатра, както и останалите от династията на Птолемеите са етнически гърци. Клеопатра вероятно е първата от династията, която проявява голям интерес и уважение към старата египетска култура.

Клеопатра

За такава жена и Евреин ставам !!! Какво не и харесвате на момичето бе - какво искате?! - Айде да не казвам , че с тази " политическа коректност " , вече не можеш и един п------т да предложиш !!! Дайте ролята на Клеопатра на Кончита Вурст - и МИРЯСАЙТЕ всички !!!!

мисла, дека некоя от сестрите вилямс най-добре ке се справи с таа рола

Те че игратят преторианци

евреите са 2процента от населението на сащ, което ако холивуд беше безпристрастен означава на 100 филма двама!!!! евреи актьори, реално е на 100 50 поне!

По-добре еврейката Гал Гадот в ролята на Клеопатра отколкото Опра Унфир

Начи сите най-убави са суперчовеците македонци! Сите велики ора са потомци на Александър Македонски. И тая не е еврейка ...македонка е ,като сите ора по земята...... А македонците са сите бугари.

И сите пишат на преиначена македонска кирилица, демек булгарица,.

Е хайде сега.... От евреите бива ли да има по- древни! Не е възпитано да се говори така....

най-добре ще е да изберат някое шимпанзе или горила... та да не ни се обидят най-близките роднини.

в северна африка живеят араби а не негри! Сред арабите има многопо бели от европейците. А клеопатра е била уж красавица значи е била бяла ,а з черна красива освен иман не сум виждал.макар,че и тя е спорно красива на фона на белите топмодели.

То тогава даже арабите са били кът :)

Недоволни са само джендърите от САЩ и Англия.

Неграмотни черни перли колкото искаш.Всеки си пише във фейсбук каквото му е кеф.

Елизабет Тейлър е класа и истинска Клеопатра. Тази мушмула от къде изкочи и защо трябва да има нов филм. Оригиналът е уникален, близо 3ч., без компютърни ефекти. По-добре него да пуснат по кината

Крадливите и лъжливи евреи оцвъкаха от Холивуд цялата човешка история.

В този случай евреите са добрите ;)

Ха ха ха.....смешен плач за чернокожи. Клеопатра е от гръцко потекло. Династията на Птолемеите. Каква Африка, какви пет лева. Че историята се преиначава от Холивод -ясно. Навремето в един филм Орфей беше изигран от кафяво - синьо -черен африканец. Ама тогава не риваха, че се подменя исторически факт. Ами Скалата в ролята на Херкулес. Какво са се спретнали сега. То бива гьонсуратлък...........

Скалата е самоанец. Клеопатра на много от изображенията е представена леко мургаво.... Клеопатра последно си спомням играеше Моника Белучи в Астерикс и Обеликс 2 и си спомням че имаше мърморения във Франция. Ся това за Орфей найстина беше тъпо да вземат чернокож актьор. НО МАРВЕЛ феновете не бяха бясни когато Ник Фюри излезна Самюел Джаксън...

Е самоанците да не са арийци :) А леко мургави са вискчи , които се пекат цял живот на египетското слънце

Това ли е последното което помниш : " Астерикс и Обеликс 2 " - И по това съдиш , че Клеопатра е мургава ?! - Не знам какво да ти кажа - Аз съм много объркан ?!