Играчките на "Лего" стават свободни от полови предразсъдъци и стереотипи

Компанията се ангажира "да не дава полови стереотипи, ограничаващи творческите стремежи на децата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехее, кеф, щях да си взема нов star wars комплект, ама ако се окаже, че Вейдър е полово неутрален ще пропусна Дейбиш тъпанарщината! Нема такива тъпи копелета! Със здраве

То хубаво играчките безполови, ама хората се раждат полови. Дай да направим нещо и в тази посока и мача да приключва! Свидетели сме на изперкване в световен мащаб защото в днешните времена се живее лесно и трябва да си търсиме проблеми.

да наречеш ситуацията изперкване. Всичко е добре обмислено, а промитите мозъци не са изперкали, а просто - промити мозъци!

"""Играчките, произвеждани от датската компания "Лего", ще бъдат свободни от полови предразсъдъци и стереотипи,""" Това пък какво значи.Светът се състой от два пола женски и мъжки. Мъжът обича жената и жената обича мъжът и се ражда нов живот.Никой от останалите синтетични полове това не може да го реализира и точно за това протягат грабливите си ръце към човешките деца.Издигат се като ценности педофилията ,купрофилията ,геронтофилията,некрофилията ,зоофилията и други такива "иновативни" неолиберални, еврогейски и демократични перверзии-направо красота

Това е то, европедерастията ще ни погуби! Защо се говори за пполови предразсъдаци само за белите хора, мигрантите не ги включват в това число? То е ясно защо...

Няма полови предрасъдъци. Има полова дезориентация. Вместо да се лекува, се отрича болестта. Има два пола и това, че някой поради трудно детство и сбъркано възпитание не си приема пола, не означава дискриминация. Означава, че трябва да потърси компетентна медицинска и психиатрична помощ, но не да си смени пола, а да излекува травмите, които го объркват.

Пубертета е много крехка възраст. Поне 50% от пубертетите са трудни. Ха сега сметни колко от тях са податливи на манипулация и как в бъдеще целувките педерастки ще станат нещо нормално.

Скоро половете ще изчезнат

И човечеството

Кога ние ще се освободим от сатанинските идеологии? Не виждате ли, че е атака по- всички фронтове? Каквото е казано от Господ, да бъде наобратно:" Мъж и жена Ги сътвори". Безполово съществуване? Не се ли досещате кой е зад това " невинно, справедливо усилие за права"?

Браво ,евала !! Това е крачка на пред

За теб определено е мнооогооо назад!!!

Има си мъжки, има си и женски професии. Жените са добри в това да чистят и да прислугват. На жената и пасват професии като чистачка, продавачка или готвачка. За другите професии се иска мозък и ми е неприятно да гледам как женка се мъчи да работи нещо за което не е пригодна като счетоводител, лекар, банков служител, сервитьор, мениджър, учител, държавен служител и други висши професии.

Ти сигур' си чистачка, продавачка, или готвачка.

Това пък защо?

Това не са предразсъдъци ,а естествените интереси на децата, момчета и момичета. Сами се насочват към това , без някой да ги кара. А Лего нямат мургаво човекоподобно берящо жица. Това е дискриминация

На мен никога не ми е било интересно да си играя с кукли, те всъщност са намек че жените могат да се реализират само като майки

Кога осъзнахте този намек "че жените могат да се реализират само като майки", когато бяхте във възраст да си играете с кукли или в последствие, израствайки в съвременната медийно-манипулативна действителност?

Каквото и да се опитват да направят и променят все два пола ще останат!!! Болни мозъци!!!

в този си вид, легото ще стане задължително за (за)купуване. както стана и с "имунизацията"... ако нямаш сертификат за закупено лего няма да приемат детето ти в детската градина, а теб ще изгонят от работа... нещата се "одемократизират" до тъмно-кафено. .

В последният абзац от проучването е посочено, че при децата всичко е наред: жените балерини, мъжете футболисти. Каква пeдepacтия ни е налегнала за да се извратим по този начин?

С какви предразсъдъци са насаждали преди?!

Пълна СОДОМИЯ.. хомодефектусите-педофили посегнаха и на детските играчки ОТВРАТ

Хах, проучването показва какви са нагласите сред целевите групи, а фирмата вика: "Ми дай да правим точно обратното!" Супер бизнес нюх, няма що...

Накъде отива светът. А едно време мъжете искаха да стават войници, миньори или строителни работници. А сега искат да стават програмисти, хирурзи или анализатори. Боже, боже, ела си прибери вересиите.

Че кой нормален ще иска да се блъска за смешни пари по строежите , вместо да работи с ума си и да изкарва в пъти повече , Военните ги махни , те са друга бира ,

Значи ние да ги приеамаме педалите,а те нас хетеросексуалните не могат.Егати толерантните са.Като се обърне палачинката да не почнат да реват пак,че са тормизени тия боклуци.

Тотално падение. Както казаха по-долу - няма да им накривя шапката, но вече няма да купувам Лего. Въпросът е принципен.

Ами хляб не купува, а краде от кофата

o!!o

Не съм много беден, на минималната съм в дир, 650 всеки месец

Не съм богат. ИТ заплатата ми стига. А г-на, подписал се с моите имена и минималната заплата в Дир - той може и да не може да си позволи :)

жалко, не съм фен на играта но жалко за морала. Всичко стана една гадна перврзия без никакви задръжки. Какво ли е следващито ново…

Тука заплахите как няма да си купувате лего са точно толкова страшни, като заплахите на реднеците, че няма да ходят в Старбъкс... :)) п.п. Аз също няма да си купувам бизнес каласа билети! :)))) И Тесла няма да си взема!

Е не съди по себе си и кръга ти от приятели , колко се купва лего в България ;)

Четене с разбиране, явно наистана е непосилно за някой, а преди се чудех защо го има като оцентка. :)))

То няма много за разбиране в този опит за сарказъм , който почива на смешно сравнение :) Нека позная Ай Ти , който никога не се е занимавал с маркетинг ?

утре и барби с изненада под полата

Барби травстит с кочан от двете страни. Е гадно ми се струва

Ето и тези се продадох на Сатаната

Крайно време беше. Няма нещо което един мъж прави в работата си, което аз като жена да не мога да свърша. Може би не толкова добре , или бързо, но все пак ще го свърша . А в Лего фигурките някои професии имаха само мъжки фигурки.

Ами ела бъркай бетон мама ти проста.

Нали точно за това говорим "Може би не толкова добре , или бързо, но все пак ще го свърша ." . Някои професии просто не са подходящи за жени ,

Г-жо Сз Нищо против нямам да работите мъжка работа и да получавате достойно заплащане. Бил съм мениджър на жени - чудесно се справяха и професионално! Тук не става дума за това. Тук става дума за обработване на деца да не знаят от кой пол са! Това са страшни неща. Светът ще произведе милиони откачалки! Въобще не си представям какви войници ще са пикльовците, които се отглеждат така. Грета е добра реклама до какво довежда малоумно възпитание още сега!

Ами да си ги продават тогава. Аз джендърски боклуци не купувам за внуците.

Доктор Менгеле ще ги оправи само.

Ех, досега нали все лего им купуваше... Пък тока иначе ти идва скъп... :))))

Браво. Не случайно скандинавците са номер 1 в света. А за Ганьо, трябва да почакаме. Той чип трудно сменя, по-лесно е да си тури татуировка, да пребие жената и съседа и да псува света, че не е нормален.....като него.

Колко сте елемнтарни това джендърите муахахахахахахах

- Кретени, сър! - Не Джеймс, педали! - Ама, сър! - Я лъскай вибратора, че е време за чай!

Ще купя тогава нормален подарък на внуците си. А лего ще го забравим. А, интересно и барбитата и кеновците ли ще станат хибриднополови?!

Светът е тотално изперкал.А дали всичко това е случайно ?

За разбиване на стериотипите спортистките требе да почнат да се зобат с естроген а не с тестостерон муахахах

И спортистите също. Изглежда са им доста ниски нивата на тестостерон имайки предвид как си бият инжекции.

Нищо не си разбрал от коментара ми , чукча

Леви еврогейски педали.

....творческите стремежи на децата.... Бъдете по-прогресивни. Включвайте и инструкции как се лапат пишки и вагини, че да не се объркват децата...

Приветствам корпорацията Лего! Мисля, че е крайно време всичко да е унисекс, все пак сме 21 век и живеем в дълго бленуваното Ново Нормално! Не само детските играчки трябва да са полово неутрални, но и играчките за възрастни също. Какво по-хубаво от това двама съпрузи да си поделят вибраторите? Да, би било прекрасно, дано вашите мъже да са по-отворени за развитие . Моя Кольо така е не разбира новото :( Простак и селянин си беше и явно такъв ще си остане!

Щом една жена има нужда от вибратор, значи мъжът и е импотентен или не знае как да възбуди жена си. Няма страшно, намират си любовници. Колко елени съм виждал да чакат благоверните си съпруги пред офиса и да я цункат хубаво по устичката. Хахахаха. Просто ми става кеф като ги гледам.

Тъкмо мислех ЛЕГО да купувам за подарък... е, няма да стане. Да си продават новите пластмасови лгбт дечица.

Как може да позволяват на световна фирма да стимулира джендърството. Що за педерастия.

Светът има нужда от женска ласка и мъжко рамо. Какво изравняване, какви стереотипи, какво разнообразие? Ликвидират женски род за съществителни имена за професии и ми се пишат за равенство. Превръщат жените в боксьори, вдигачи на тежести, ММА борци, а мъжете играят художествена гимастика... И се раждат все по-малко деца... Изключение правят етноси, които не се занимават със стереотипи и еманципация, а живеят според природния закон.

Е, стига де, нали трябва и женчовците да се изявяват, преобличайки се като жени. Иначе какво ще ги правим? А сега сериозно, аз на децата си лего не съм купувал никога. И телевизор няма да видят, достатъчно глупости учат в училище.

Новите културни марксисти направо опротивяха до втръсване....

Така върви живота, времето, пространство и всичко останало. За да дойде второто пришествие, първо трябва дяволите да се разпищолят тотално, бесовете да слезнат на земята, хората да побеснеят... Апокалипсис. И после идва Исус за втори път и всичко се оправя.:)))))) Не сте ли чели упътването на живота - Библията?

Просто не им купувайте скъпите боклуци за промиване на детски главици...

Най-сетне! Колко време чакахме и битът ни зависеше от това.

Въпросъте е какво се влага в понятието "полов стериотип" ако е , че само мъжете могат да бъдат учени - да стериотип е , но ако е , че жените могат да бъдат наравно с мъжете в армията или спорта не е стериотип а чистата истина . Проблемът е , че на Запад се обръща вниамние на второто , с някъкви феми писъци за равенство , което е билогично невъзможно. И как се опитват да постигнат това равенство - занижени стандарти в армията , за да могат и жени да минат физическите тестове в елитните поделния ..... глупост на квадрат. В спорта също - 2016 та наградта за най-добър боец на ESPY бе дадена на Ронда Раузи пред Головкин , Мейуедър , Крауфорд и Серони .... това е все едно да дадеш награда на Бистришките тигри пред Барса , Реал , Борусия и Манчестър. Квоти за жени в бизнеса , в политиката .... коя способна жена има нужда от квоти бе идиоти неокомунистически ?!

Лего току що ме загубиха като клиент, и ще се разминат с няколкостотин лева за коледа и още толкова през годината.

Ами така де, каква е тази дискриминациа да делите дечицата на момченца и момиченца. Като пораснат, те сами ще си решат какво искат да бъдат.

Още утре отивам да си купя мъжки дамски превръзки, надявам се да са пуснали в продажба.

Ако не намереш пиши до Брюкселския Коминтерн, че се чувстваш дискриминиран. За жените има, а за мъжете не ...Откъде накъде ?

Природата не случайно е създала 2 пола, но безмозъчните либерали искат да превърнат децата в безполови хермафродити... а после внасят чалми и негра да им оправят демографската криза.

Просто искат да затрият бялата раса. Няма друга логика. Да ограничаваш белите, нормалните, образованите европейци, а да ми говориш за демографска криза, която да бориш с плодящи се като хлебарки страшни, диви, неграмотни примати и брадати талибани... Да изпуснеш питомното и да ми гониш дивото.. Къде е логиката ? Болни мозъци, които следват пъклен план. Нищо не е случайно.

++++++++++

Жените и мъжете се различават физически, защо по дяволите тога ва се твърди ,че ВСЯКА една работа могат да я вършат еднакво добре?

Много болни мозъци по върховете искат да са жени, това е... Всякакви откачалки населяват Брюкселският Коминтерн и либерастко-сороското лоби...

100+

Само Плеймобил му е майката от сега нататък.

71% от момчетата и 42% от момичетата се притесняват, че ще им се подиграват, ако предпочитат играчки, които не са смятани за типични за техния пол. Какъвто и човек да си, не можеш да кажеш, че това да усещат тези невръстни същества, че други също толкова малки ще си променят отношението към тях, ако не се впишат в шаблона, е нещо нормално!!!

Лего се впуска в борбата за опедерасчването на децата от ранна възраст. С тези приказки "освободениот полови предразсъдъци" - дрън-дрън-дрън, са ми прозрачни. ЛЕГО = ЛГБТ