Играчките помагат за развитието на бебето

Те подобряват физическите способности на вашето мъниче

Обратно в новината

Коментари - Играчките помагат за развитието на бебето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А се произвеждат хиляди боклуци.

Майчината любов, внимание и занимания са тези, които помагата най-много на бебето - запомнете го! Без първите две не се развиват определени дялове в мозъка, който са отговорни за това да направят малкото същество добър и любящ възрастен!

Вниманието на бебето се привлича от всичко, което шуми, дрънчи, цветно е и... не е играчка. Скъпите играчки стоят в коша, а то удря с черпака по тигана или къса вестник на парчета. Та, толкова за играчките...

Брей, голямо откритие

Мойто първото дете докато още беше бебе и прощапулниче, толкова пари хвърлих за всякакви играчки и джвъчки , люлеещи столове, бънджита, хамачета, еко- меко материали , дървени играчки с нетоксични бои, пластмасови занимавки шарени сякви - мърдащи, танцуващи, светлинни шоута, музикални килимчета, водни килимчета, бе е..ло си мамата три дни ми трябваха да изчиста гаража от тях в последствие.Истината е, че всичко това може да се постигне и с подръчни средства, ако имате време и ви иде отвътре да се занимавате и да измисляте подобни стимулиращи сетивата и физиката занимавки с нещата около вас.

Децата растат най-добре когато се хранят със спайси чикън макнъгитс.