Развитието на бебетата от раждането до 6 месеца е много бързо. Вашето мъниче непрестанно открива и изследва новата си среда. Подходящите играчки за неговата възраст могат да му помогнат в тази вълнуваща мисия.Advertisement

През първите няколко месеца най-любимите играчки за вашето бебче ще бъдат тези, които то може да гледа и слуша. Избирайте такива в ярки цветове и текстури. Освен това играчките не само ще подобрят физическото развитие на вашето бебе. След като то може да се присъедини към прости игри с вас, играта също ще развие неговите когнитивни, творчески и социални умения за развитие.

Първите играчки трябва да се избират с оглед на безопасността и да бъдат направени от издръжливи, нетоксични материали без остри ръбове. Вижте нашите 10 предложения и когато купувате бебешки играчки, не забравяйте да проверявате етикетите, за да се уверите, че всички играчки са безопасни за дъвчене:

Детски механичен шезлонг

<

Купи Играчките са чудесен стимул за вашето бебе да усъвършенства техниката си на хващане. Ако закачите примамлива играчка в полезрението му, той ще посегне да я хване. Много подходящи за тази цел са детските шезлонги с висящи играчки или електрическите люлки. Освен че светят, може да пускате мелодия на вашето бебе и то да хваща закачените играчки.

Бебешка музикална въртележка

<

Купи Можете да помогнете на вашето мъниче да достигне първите си етапи, като му отделяте малко време за корема всеки ден. Когато е по коремче, опитайте се да го насърчите да гледа нагоре, като поставите висящи играчки над главата му. Това е особено полезно за развиващите се мускули на раменете, гърба и врата на вашето бебе. Чудесни за тази дейност са бебешките музикални въртележки, които се закачат на бебешкото креватче.

Бебешка активна гимнастика

<

Купи Бебешката гимнастика може да помогне на вашето бебе да се забавлява докато е по гръб и по корем. Те имат прикачени играчки, които малките ръчички да хващат, а основата им е ярко оцветена с интересни текстури.

Бебешка дрънкалка

<

Купи Дрънкалките издават звуци, цветни са и много интересни за мъничетата. Те обикновено в първите месеци изследват света с устата си, опитвайки всичко около тях. Клипсовете също са много подходящи за дъвчене.

LEGO забавления в банята за деца

<

Купи До шест месеца вашето бебе може да е в състояние да седи, което ще му даде изцяло нова перспектива за света. Още много играчки ще попаднат в полезрението му и то ще се забавлява много повече, особено в банята. Превърнете къпането в истинско забавление с този тропически остров, който предлага чудесни възможности за подпомагащи развитието игри.

Бебешка играчка с дрънкалка

<

Купи През първите три месеца вашето бебе ще се радва на играчки, които се движат. Зрението му все още се развива и то вижда движещ се обект по-лесно от неподвижен. Избирайте играчки с пъстри цветове, които ще помагат за развитието на сетивните органи и зрителните умения на бебчето.

Пипкави играчки

<

href="https://market.dir.bg/p/bebeshka-meka-igrachka-kubche-bears_1481773?utm_source=dirbg&utm_medium=article&utm_campaign=razvitie-bebe" target="_blank">
Купи Играчките или текстилните книги с различни текстури са чудесни за разглеждане. Усещането за разликата между меко и твърдо ще стимулира сетивата на вашето бебе. Те са изработени от приятен на допир материал с разнообразни текстури.

Проходилка

<

Купи Когато бебето започне да прави своите първи крачки, то ще иска постоянно да се движи. Модерните проходилки са добър вариант, тъй като имат занимателен център за игра и могат да осигурят дълги часове забавление за бебето.

Играчки за дърпане

<

Купи Играчките, които насърчават движението, винаги са много полезни. Когато мъничето има цел, му става още по-интересно и забавно да се движи. Тези играчки ще направят разходката му неповторимо преживяване.

Уред за приспиване на бебета

<

Купи Сънят е изключително важен за всяко бебче. Този уред помага в тази понякога нелека задача, като пресъздава усещане за люлеене. Успокояващите движения приспиват бебето, тъй като симулират люлеене с ръка. Уредът може да се монтира както на детско креватче, така и на детска количка и работи дори и при дъжд. Нивото и скоростта на движение може да се регулира.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

<