Илиана Раева ориса бебето на Катрин Тасева да бъде Левскар

Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика бе една сред орисниците

Обратно в новината

Коментари - Илиана Раева ориса бебето на Катрин Тасева да бъде Левскар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък навремето Лянчето я орисах с черното мамба.

каква гадна орисия - винаги да бъде загубеняк .. ужас

Тъпите парвенюта пак изплАваха, като лайна в утайник.

Тези парвенюта се осраха тотално.Също и драскачите.

Още един мераклия да не плаща данъци, а само да цоца държавни мангизи!

Тая само знае да тупа топката !

Абе тоя Николай като е левскар не е ли редно да си купи и акции или е стиснат и иска само да лапа като орисницата ?

Ех, съдба.. Да те орисат още от люлката да си говедо. Така ще я кара цял живот.

Откакто Стелиян е главен редактор на секция лайф тук настана пълна скука - четем само платени анонси и супер безинтересни новини. Пълно е и с правописни, граматични и стилистични грешки. Връщай се в Търговище!

не го знам какъв е тоя, но то това е нивото в целия дирник.. явно си е попаднал на мястото

Какъв лефскар, или Цесеккар ?? Тия са Пиянции, Наркоман и педдерази. Да мрът лифскари, цисикари и всякакви разградски педдерази, занимаващи се с футбол !!

Охооо, мръсницата Раева едно време орисваше Пажин, сега ще ми орисва едно невинно новородено! Ай чупката!

Пффф тая да го ориса… не е на добър късмет

Просто е имала безплатни сувенири, по-тъп "подарък" едва ли има, да бе помислила и да измисли нещо свое. Раздава клубните армагани..

Просто е имала безплатни сувенири

ще стане чист педераст!

А акцийки ще има ли , щото за тия дето даваха пари за заплати и за НАП, май нема да има

Зависи за кои левскари! Лили Иванова отдели от милионите си 1000 лв за дарение за дълговете на Левски и й дадоха акции. Но господинът, който се лиши от ремонт на дома си, за да даде и той 1000 лв за Левски, ни получи нищо! Единствено Илиана Раева го похвали във фейса си, за да побутне и другите фенове да направят същото!

а па един роднина (няма да споменавам имена и населени места) дари 10 000 лв. на местния клуб (не знам дали изобщо е в някаква група) и баща му щеше да получи инфаркт. парите бяха от семейният бизнес

Раева е с оплешивяване тип M, не е за тази прическа.

То доде порасне,Левски може да го няма като отбор.

ходжа , заради орисиата де му се е лепнала !

Бази и орисията... да си Подуянска крава... е нема лошо, ако дава и мляко...

Раева между приятелки : - На Наско съм разрешила да командва само извън дома ни . Заплатата му я разпределям аз - защото съм финансовият министър в къщи и аз правя месечният бюджет . Нещо да кажете ?

Егати орисията, що не го ориса да е БАНаджия или Менсаджия а не прост ритач на кожено кълбо в най-глупавия спорт в България? Защо хората се занимават с футбол още не ми е ясно - не разбрахте ли че тоя спорт не ни се отдава? Вижте какво правят нашите волейболисти, баскетболисти, тенисисти, борци и щангисти и то с нулева подкрепа от държавата и ги сравнете с нищожните ни постижения във футбола. За 100 години футбол в България най-голямото ни постижение е 4то място на световно и то 1 път - срам и позор. Спрете да давате пари на тия плешиви недодялани футболисти и ги давайте на спортистите ни дето наистина ги бива.

Причината е много проста - футбола е харизматичен, а другите спортове не. Аз лично не съм гледал футбол от 2000-та година - Европейското в Белгия и Холандия. Интересувам се от тайландски бокс (Муай Тай) и ММА. Баскетбол, волейбол и тем подобни никога няма да стигнат харизмата, която футбола има за масовия зрител.

Собственика на ФК Левски или приносителя на акции - кой както желае . Този човек дари голяма сума пари да орисваме всяко новородено с футболната магия на Левски . Така в продължение на 10 години 90 % от населението ще бъдат левскари . Наско е Велик - пълен с идеи . Всеки да внася по 10 лева месечно Левски ще има бюджет равностоен на Реал Мадрид .

А защо "левскар" е с главна буква? (нищо против левскарите, просто граматика)

Защо такава подигравка с детето?

Малко сме поизперкали май...

Нали знаете снегът като току що е паднал, как е ослепително бял, пухкав, чист и нежен. Ето това е душата на детенцето, след като то се роди. То вече очаква да получи Кръщение и да бъде представено в храма. Нали знаете снегът какъв става, като се замърси със сажди, пръски киша, жълто от напикано и някое и друго кучешко лайно. Ето това се опитват да направят на детенцето "орисниците" - някакви събрани от кол и вЪже женици, дето искат да "орисват", т.е. "омагьосват", и да "преопределят съдбата" на бебенцето. Чрез този отвратитителен езически обичай майката вреди не само на себе си, но и на бебенцето, защото децата страдат заради греховете на родителите си. Моля ви, мили млади майки, не се водете по "трендовете" на този свят, не тъпчете по белоснежната чистота на децата си чрез езически и магьоснически ритуали. Кръстете ги, въведете ги в храма, за да са добре и те, и вие.

бой по РАЕВАТА ШУНТА с черпака

Само на мен ли ми се струва че катрин бая се е раз-говедила

най-долната е раевата пунта

катринчето бая се е упърдела на говедо