17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, на дедо !

Не можеше ли да е от България

Защото Гърция става за почивка, а залятото с бетон Българско черноморие е за алкохолен и секс туризъм, всичко друго, но не и почивка.

А бе дирници, вие съвсем ни правите на балъци! Та тези затъмнени снимки не се вижда нищо от близо, за да се види отпуснатия и целулитен, тлъст задник! Кое и е перфектното на тази скодоумна чапла! Тази много отдавна се сбогува със старите си стегнати форми! Защо не я дадете в близък план и с осветени форми, че да се види реално какво плашило е!

koe e perfektnoto?

Егати контражурните снимки, неможеш позна ил. Раева или лили иванова се е снимала на плажа! Жълтинките трябва да се поддържат жълти!

Ши падна....значи това не са дори папарашки снимки. Нашите "звезди" решили сами да си правят реклама.

Дирниците си смучат новини от пръстите и от социалните профили на набедените за звезди.

абе, като Австралия е. за гледки от далече само, не си струва да биеш пътя до там за да ги видиш отблизо, пък отблизо може и да не са така интересни. а да идеш чак до Австралия да изореш и да засееш пък изобщо си не струва труда....

Пак ли ! Всяка година по това време показва перфектно тяло . само че нас това не ни интересува !

да я наречете БАБА, тя е само 8 години по млада от Меркел!

да ама задника на Илияна и по-стегнат от твоя - няаа отваряме лаф колко повече път от теб е извървяла верно нахална и оправна ама и тва си е качество не е като да дрънкаш у форум лошотевини по адрес на стари бабки живели на 100процента активност

Ами, добре издлежда ... но мъжът и изглежда по-добре. Животът си тече и остаряваме, и колкото и добре да изглеждаме ... няма как да сме като на 20. Въпрос на избор е дали да се споделяме в интернет пространството по бельо и бански , в чупки и пози на 20 годишни кифли, или да остаряваме с достойнство.

Сериозно ли толкова много хора смятат, че мъжът й изглежда по-добре? С този тумбак?! Че това е занемарен мъж! Занемарен мъж на гледана жена, бих рекла аз! Но те си знаят!

Морна вода не е пила! Сърува ми се, че имитира Анастасия Волочкова!

Леле какви комплексари пишат в този форум. Много добре изглежда и я показват, защото е много, много успяла. Само може да е пример за всички, а тези които пишат сега да се погледнат в огледалото и след това да погледнат половинките до себе си. Г-жо Раева, Вие сте национално богатство!

Да изглеждаш добре за годините си и да изглеждаш добре по бански са две различни неща. Тази жена не спря да се показва, като чели някой го интересува, още повече, че изглежда смешно, да не кажа жалко.

Стара изтърбушена чанта.

Илиана е жертва на синдрома на 20-ти век- минеш ли 50-те да ставаш по-перфектен :) А иначе- тя е бивша спортистка с правилно и хубаво телосложение, и на 100 години ще може да ходи по бански:)))

НА СТАР МЕРЦЕДЕС ОТ БОРСАТА В ГОРУБЛЯНЕ С ПРЕВЪРТЯН КИЛОМЕТРАЖ

Ама изключително и безвъзврлатно! КТя можфе да си го покаже няавсякъде, дебили, не само в Гърция!!! Няма нищо общо с курорта и старанат. Но какво да ви обяснявам...безсмислено да се хабя, а-а, не, за дебили - ноу!

Божеее, че си неграмотееен!

Абе като се приближите малко по-близо ще си смените мнението. Но това не означава, че не трябва да ѝ се "обръща" внимание.

Айде,айде !На времето що народ имаше желание да я клеца ! Епа, на 55 е така ! На времето и Бриджит Бардо вдигаше самолетите, ама сега край нея кучета и котки.

Президентка на федерация, бате. Всяка година една и съща простотия с "перфекното й тяло". Такъв спортно-селташки "стандарт" може да буди единствено отвращение.

Наистина ли? А ти като президент на кенефа у вас с костюм ли ходиш да пикаеш и номер 2? ;-)

Първо, спортистке, у дома не е обществено място. Второ и най-важно: Една обществене личност просто не трябва да прави някои неща, които и се правят или прави, когато си е примерно на село в Богров.

Да, точно така - село Богров, откъдето никога не си излизал :-)

Изтрихте ми коментара Ваше право. Всяко нещо с времето. Годинките на никого не прощават, дори и на бивши гимнастички.

Еееее, в какъв камънак са се завряли....

Съжалявам, но това е много далече от перфектното тяло. За фейса и манталитета не говорим тук. Като за годините си е със съвсем нормално телосложение.

Да се показваш по бански , когато си на 55 може, и още по-добре със затъмнени снимки, по-отдалеч също.Но възрастта винаги си личи.Казват "възрастта не е порок".Разбира се.Но всяко нещо с времето си.Разголването също.

Да се показваш по бански , когато си на 55 може, и още по-добре със затъмнени снимки, по-отдалеч също.Но възрастта винаги си личи.Казват "възрастта не е порок".Разбира се.Но всяко нещо с времето си.Разголването също.

tonk11

Тая що ни я показват всяка година по това време?

Щот си плаща да я показват

Много контражурно снимани. Да не й личи целулита и бръчките

Илиянка се е снимала така, както бих я видял и аз ,след 4-5 ичкии и на изгасена лампа,преди да се прежаля да я пожелая ....

Колкото повече я показват Раева, толкова по-антипатична и досадна до втръсване става на болшинството от хората. Перфектното тяло на Илияна, ама верно ли, ама това да не е някаква шега. Няма ли да знаем и кога й спрял мензиса.

И мои приятели сега са там, но не вдигт шум. Тялото си е нейно, но възмутително е точно Илияна Раева да говори срещу комунизма е недопустимо. Колко пари даде онази "лоша" държава за художествената гимнастика? Че и Тодор Живков лично ги канеше. Не е етично, някак-си.

Оф,ох,уф!Как не разбрахте,че каквото и да пишете за Раева хората няма да я заобичат или харесат.Не само нея, цялото и семейство.Само ни ги натрапвате.Това са просто едни бивши спортисти нищо повече.Дъщерите им са известни с това,че са деца на родителите си.Стига вече.

за да я гледаме по парфюм, с това тяло, като водеща на "Нощен блок"....

не забелязва перфектното на тялото.

И защо трябва да ни вълнува тялото на префърцунената и самовлюбена Илиана ?? .. Хайде, холан, и други имаме хубави жени !..

Време е Илиана да влезе в киноиндустрията с това тяло и ....излъчване. AVN Awards наградите са и гарантирани....за ролята на Маман.

НЕ знам защо е нужно да бълвате толкова много злоба срещу Раева? Да, малко в повече ни идват на моменти изпълненията и, но пък не е само тя такава. За разлика от повечето от вас, как ви Илияна поне има с какво да се похвали, самочувствието и до огромна степен е с покритие. Тялото и не е на 20 годишна, но изглежда много по-добре от на повечето 30 годишни жени, които освен да ядат и да пият бира пред телевизора друго не могат.

Илиянче ,ти ли си?

Не, майка ти е

Това за бирата пред телевизора,не е ли специалитет на мъжете?

Начи, ако го беше показала в Ахтопол, немаше да е перфектно.

Перфектно е морето, перфектно е небето ама не и дупето показано на снимката, да не говорим че снимката е малко контражур. Хайде приятно топене...

Е, с какво са снимали тези хора. Мисля, че вече няма телефон с толкова калпава камера или това е новият филтър?

перфектно, неперфектно все едно, годините са си години, колкото и да се стараеш си остаряваш, но най-важното е да остаряваш с достойнство а не да се правиш на 20 годишна. тази жена е противна, нахална, нагла, безскруполна, високомерна ... ами като си помисля, нищо хубаво не се сещам за нея от последните 20 години от живота й, а те са най осъзнатите.