17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така или иначе ще го гледаме до края на живота си всяка Коледа.

Можеше да играе оня дето режеше гуми в комуната.

И що да се е "провалил" ? Иначе си го гледаме съвсем редовно в Редлетърмедия, с Майк Стокласа и компания.

Просто не е кой знае какъв актьор. Вече прилича на карикатура на себе си. А и е зависим от алкохол и наркотици. Що се отнася до "Имало едно време в Холивуд", това е една доста безвкусна продукция, граничеща с цинизъм щом използва трагедията на Полански и др.

А то друго може ли да се очаква от Тарантино. И той набеден за велик - защото извратеното, откаченото, нечовешкото е на мода в холито

Това е изключително скучун и слаб филм- типично за Америка е да хвалят нещо, което няма стойност. В последните 2-3 години ОСКАРи получават поръчкови и абсолютно слаби филми , като само някои наистина заслужават вниманието на зрителите. Това е характерно въобще за Америка- една измислена държава, която малко по малко си отива от световната сцена- във всички направления. След като корейският фирма ПАРАЗИТИ беше най-стойностният от получилите призове- за какво става въпрос?

Маколи знае твърде много за експлоатацията на деца в Холивуд, затова всички го отбягват гузно като мръсна тайна. Ако скоро се гътне някой влиятелен дърт педофил, може кариерата на Маколи да възкръсне. Справка : Брендън Фрейзър след смърта на Филип Бърг.

Бърк е все още жив, гадината. Даже статии пише. Миналата година се оттегли от председателското място в NFPA.

Заприличал е на героите си - двамата пишман-крадци от тъпия сериал. Добре, че порасна и всичко свърши. Опитаха се после с друг - пак същото. Боза за затъпели домакини и децата им.

Гледай си чебурашка, не си за тук!