Иман на 60 - все така ослепителна

Успешният модел и съпруга на Дейвид Бауи Иман е вече на 60 години, но все още изглежда великолепно.

Обратно в новината

Коментари - Иман на 60 - все така ослепителна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук не става дума една жена на 60 да се сравнява с момиче на 16! Примерът е за това, как една жена на 60 изглежда за своите 60! И как може да изглеждаш привлекателно и естетично и на 60! Това е, не става дума за секс...

по кожата на ръцете личи ,че тези снимки не са отскоро ,а на снимката с мъжа и още повече...когато имате снимков материал от вчера тогава коментирайте..

Антипатична ми е. И горната й устна е много грозно направена и освен това демонстрира силен афинитет към лъскавото и шареното. Бе, не ми харесва, стилът й не ми харесва. Инак е елегантно и опънато бабе.

Е как няма да е супер, то опънати бръчки, огромно количество ботокс, изтънен до крайност нос, напълнени джуки и още куп други сомалийски характерни черти:-) Особено правата коса, в Сомалия всички са с изправени коси с преса. Не ми харесват такива кукли.

Тя се занимава УСИЛЕНО и с благотворителност. Браво на журналиста написал материала.

Каква е тази дискриминация "Сомалийката се снима и във филми, има линия за козметика за чернокожи жени." С какво е по различна от татко Адолф.Той искаше да направи континет само за бели.

С това, че тя няма да те разстреля, ако ползваш друга козметика.

се знае какво ще и прищрака - черните също са расисти

Иман изглежда наистина зашеметяващо, но на нея това й е работата - да изглежда така. Да не забравяме, че значително участие имат и пластичните доктори.

60 са си 60. На плажа се нагледах на лачени чанти. Вярно поддържани, в лицето горе долу го докарват, но без дрехи ужас ужас. Друго си е някое младо гъзенце на 17.

Щом жените на 60 са лачени чанти, то мъжете какви са? Можеш ли да спреш времето и кой те кара да ги гледаш, че чак да се "нагледаш"? Много си тъп Саше. Майка ти сигурно все на 17 години стои.

Колеги, чуйте българската песен, която е звучала на сватбата й..!

Добра работа колеги! Браво!

Прекрасна е. Има и много българки, които на 60 имат подобна кожа и изглеждат все така добре!:)

Каквито и да са причините тази жена да изглежда наистина ослепително, една от тях със сигурност е вътрешният и образ, който излъчва хармония, равновесие, благородство, добродетелност! Приемам упреците за клишираност и баналност, но си е факт, че вътрешната красота /или липсата и/ влияе на физическия вид на човека.

Невероятна жена!Не зная дали е ген или пластики, но изглежда зашеметяващо! Не бих и дала повече от 40.

Ами просто черната кожа е малко по издържлива от бялата и по-бавно остарява. Просто черния цвят предпазва колагена от бавното му изгаряне и втвърдяване, което се натрупва с времето и не може да се самовъзстановява. Затова всички хора с черна кожа изглеждат по-малко сбръчкани на стари години. Но пак си умират от инфаркти, рак и други гадости, като останалите. В случая разбира има и здравословен живот, спорт, умерено хранене и малко пластика.

Важно е, къде си се родил. Верно е. Особено ако няма много какво да се папа, от малка. Като се не пропуска закуска и ген не мое да ти помогне.

Като станат хептен киборги, тогава и на 660 ще са си екстра! Засега обаче - тън-тъ-рън, лека нощ, деца!...

Ако не ставаш в 6 часа за работа,не слугинстваш в къщи,а цялото време си използваш за себе -масажи,козметика , козметични операции ,защо да не изглеждаш така.Това и е целодневното занимание- да изглежда добре.

Няма такава дума "моделка".

Не е лесно да си жена! Впрочем какъв е приносът на Д. Бауи тази женичка да излежда подозрително толкова добре?!

Потърси нейни снимки на младини и ще разбереш, че е напълно нормално да изглежда така сега - просто няма такава жена!

E това се казва стил!

трябва да е много умна, с тая голяма глава!

Ти, с големата си кратуна, си сасипал на майка си убавата...диплома.

И тази не бих я пропуснал!Празник на сетивата!Това че е на 60 не съм го прочел!

така, пий две ракии и мачкай с ... комбайна

стара, черна чанта - ама лачена

Запазена е, но морна вода не е пила. Класна козметика, масажи, някоя друга операция и резултатът е този.

Прекрасна жена!

бабата, само да ми паднеее

Красива е , като статуетка и газела взети заедно, какво ли не бих дала да имам такова тяло и излъчване.

СУПЕР Е!

Винаги се е парадирало около нея, че е афро, а това дразни. Не виждам никаква по-специфична красота, просто късмет и това е. Сори, но не ми харесва, иначе е запазена доста, да, но предполагам, че не е копала на полето де...

Мисля, че около нея се шумеше по друг повод... Ако не ме лъже паметта точно тя беше сомалийското момиче, което разказва историята си в един роман и там ставаше въпрос за това, че в Сомалия обрязват жените за да не изпитвали удоволствие от секса. Ако не се лъжа беше точно тя...

нищо общо с Марая Кери, която е и с 15 г. по-млада

Няма ли да има коментари, как в детската градина са се присмивали на дъщеря й, че я взима баба й?

Страхотна жена .Винаги съм се възхищавала от нея. Желая и много здраве и щастие.

Валче, ти на колко години си? Сигурно гониш 80 , щом я знаеш и си и се възхищавала! Така че няма какво да се чудим на вкуса ти.

Ами аз съм на 45 години и я помня Иман от 30 години, а 30 години са си доста време.