Имитаторът Андриян Асенов си тръгна с 50 000 лева от "България търси талант"

"Да живее България", каза незрящият актьор след обявяването на победата

Обратно в новината

Коментари - Имитаторът Андриян Асенов си тръгна с 50 000 лева от "България търси талант" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че много участници останаха излъгани, въпреки отличната си подготовка. Жалко, че много зрители също са разочаровани от победителя. Не е редно да гледаш предаване 3 месеца и накрая да съжалиш, че си загубил времето си. Предаването трябва да е по-гъвкаво и да раздава специални награди, така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Навремето "Златния Орфей" правеше така. Повече не бих седял 3 месеца пред телевизора на подобни "състезания".

Честито на победителя! Относно коментарите, че във всяка кръчма се намират забавни хора, донякъде е така, но малцина са наистина добрите, то и много хора уж могат да танцуват, но излязат ли на сцена не седят професионално. В тези времена, които живеем имаме нужда от хумор, позитивни и усмихнати хора. И не мисля, че някой е гласувал по милост, тъй като човека изглежда щастлив и борбен и това може само да ни вдъхновява да бъдем и ние такива.

Абе те изборите фалшифицират та някаква чалго-халтура няма да нагласят.

Не гледах това подобие на шоу, което уж избирало таланти, ама като чета коментарите ми става ясно, че отново е имало нагласен и незаслужил победител. Всъщност точно заради такива дуо-комбинации като, майка и син Евро, Кънчев и Сърчаджиева, Зуека и Рачков се отказах отдавна да наблюдавам така наречените шоу програми по нашите телевизии. Пък тоя зъбльо и нафукан лигльо Петканов е по-досаден и от Димитър Рачков. Така че не съм пропуснал явно нищо и този път, но по всичко личи, как доста повече заслужилите кандидат таланти, са били отново прецакани.

Много точен коментар!

Победителят не е незаслужил в никакъв случай, хората се радват за победата му , но имаше огромна несправедливост спрямо математикът на второто място, човекът е решил всичко БЕЗ ГРЕШКА. Трябва да има награди за първите 3 места или поне компенсация за второто място заради грешката на софтуера/продукцията.

Крайно несправедлив "вот". Ако човекът не беше незрящ, навярно щеше да отпадне още в началото. Разбира се, самият той не е виновен за подарената му победа, но... за какъв талант става дума в случая?!

Ами става дума за един провинциален имитатор и то не чак толкова добър имитатор.Той, спечели, по-скоро му беше подарена наградата поради зрителните му проблеми и поради факта, че трябва в навечерието на Коледа да бъдем добри, състрадателни и да помагаме финансово, ама не на всички, а на избрани от някой си, защото явно този е имал нужда от пари. Хах, е то кой всъщност няма, но едва ли ще му дадат подобна сума. но както и да е, животът продължава, ама става така, че нашите шоу програми стават все по-нагласени и с незаслужели победители.

Много жалко ако мислиш, че само на Коледа трябва да сме добри. И за мен този човек буди възхищение, че е позитивен и следва мечтата си, съжаление щеше да буди ако беше нещастен и се оплакваше, а такова нещо нямаше.

Радвам се за него, поздравления! И е нормално хората да са ядосани за второто място, тъй като човека е решил всичко ПРАВИЛНО и без грешка, но софтуерът е допуснал грешка... Дано да компенсират човека!

Победителят има талант, който всеки 5-ти българин има. Хубаво е, че е намерил театър и има изяви, но и Фермата и Талантите социално подпомогнаха най-беззащитните си кандидати, за сметка на стойностните участници. Жалко за труда на всички участници, те нямаха значение.

Момчето въобще не е талантливо,дадоха му наградата заради недъга му, срам и позор, че има и хора на които им било смешно...

...труда на много хора. Би трябвало в началото да се обяви за социален проект и там да се явяват хора със специфични потребности.

Чудно защо страницата на БТВ не допуска възможност, да се направят коментари относно техния спечелил талант? Нали е победител, пък не дават възможност да го поздравим с победата. Интересно, дали пък не усещат какви биха било "поздравите" към нагласеният им победител? Все пак, нека да е ясно, не е виновен всъщност слепецът, че ще вземе 50-те бона, а тези дето ще му ги дадат! Този формат тотално се изкриви и се манипулира до степен, при която дори и слепец би видял измамата! Жалко за истински талантливите хора!

Навсякъде е така при нашите ''независими''медии защото защитават ''свободата на словото'':)))кОЕТО НЕ Е В УНИСОН СЪС ЗАПЛАЩАНЕТО СЕ ТРИЕ ИЛИ НЕ СЕ ДОПУСКА...

Как защо, нали виждаш тук какви са коментарите, а на сайта им гледат и спонсори. Аз ако видя такова нещо, забрави да им давам пари за нагласени класирания.

Моите уважения към зрителното увреждане и таланта на Адриан, но той се ограничава само до имитацията на 3-ма души. Буквално едно и също. Т нищо не ме грабна. Имаше много по-големи таланти на тази сцена.

Аз пък казвам моите неуважения към подарената и незаслужена сума от 50 000, на този човек. Не бива да се бърка благотворителността с таланта! За благотворителност имаме Българската Коледа, а талантът е съвсем друго нещо и снощи не спечи талантлив човек, а един страдалец, на който от съжаление му подариха наградата!

Продажници.продадохте къде,къде по талантливи хора

тази година всички телевизии удариха дъното,шоу програми за идиоти ,обидно е.

Ами просто се състезават помежду си да бълват долнопробни зрелища, както сам си казал за идиоти!

Колко сте черногледи всички коментиращи. Дали не е време да прочетете пак (или за първи път) „Разни хора, разни идеали“, че да се припознаете и да ви хване малко срам? Или да се направи предаване ''България търси мрънкало'', че тогава да има по- капацитетни участници? Аз пък харесах ТАЛАНТА на Адриан, както и ТАЛАНТА на останалите участници. Ако някой е недоволен, нека това да го мотивира в позитивна насока- или да даде шанс на своя талант, или да си изключи телевизора.

А ти драги, не мислиш ли,че това "черногледство" си има своето основание? Не смяташ ли,че по този начин се подиграват с истинския талант? Всъщност, то е ясно, че не мислиш така, иначе нямаше да ги наговориш тези бля-бля слова. Всеки уважаеми има правото да харесва или не дадено изпълнение и то да се отхвърля или приема като талант! Но една такава подарена и то по милост награда, само и единствено заради зрителен недъг на някого, не може и не бива да се приема като талант. Видно е, че мнозинството сподели тези мои мисли и не прие този човек, като истински победител и най-вече заслужил победител.

Преди всичко трябва ясно да се дефинира понятието "супер талант"! Това би трябвало да е човек, който може да направи нещо полезно, което го могат 1 на милион напр. Такъв е супер калкулаторът, но Андриан определено НЕ е такъв!!! Ненчо Балабанов, Краси Радков, Тончо Токмакчиев и много, много други български актьори могат да направят това не по-зле, а дори по-добре от Андриан. Просто награда по милост!

"Полезно" е било да смяташ на ум, когато ги е нямало калкулаторите. В днешно време, в най-добрия случай е забавно.

Вятър те вее на бяло магаре! Това е може би най-разбираемият начин да се демонстрира един супер-ум. Да си чувал за Алън Тюринг, Томас Едисън, Сергей Каральов...

сина олигофрен и майката курва не взеха ли награда

Не знам защо всички плюете. Мен първия път страшно ме впечатли, и не заради това, че е незрящ, а защото имитираше страхотно всички - особено Слави Трифонов. Пуснете си в Ютюб първото му появяване и ще видите. На финала, верно, не беше чак толкова добър - но определено има талант.

Георгиев е гений на световно ниво, нещо което не беше оценено на вчерашния финал! Хора като него ни отличават биха били признати, но за съжаление не у нас, а навън!

Определено, не си на ясно какво означава "гений".

Догодина ще изпратим кварталното пиянде бай Ставри! Много е талантлив! Цяла седмица пие и въобще не му личи!

Единственият супер талант беше Георги Георгиев с изчислителните си умения. Направи една грешка, но после се оказа , че софтуерът е направил грешка, а той е бил прав. Но както е известно, българите никога , по никой въпрос не могат да вземат адекватно и правилно решение

За мен победител е човекът-калкулатор, това е талант, а не имитацията на Сл.Трифонов. Това може да го направи всеки, що годе можещ човек, но парите на незрящият наистина са по-нужни, както и на Веселка от Фермата.

Браво за високия дух на Андриян! Парите ще му помогнат много, но все пак смятам за много големи таланти ПЕтър Байков, Рефат Абдулаев, а и други.

Браво казваш, ама за какво? За това, че някой имитира известни личности и това се представя заголям талант на България, само и единствено, защото този някой е незрящ и хоп....даваме му 50 бона! Не, това не е заслужил талант на България! Друг заслужаваше парите, защото беше ТАЛАНТ и то наистина с голямо "Т".

Гледайте такива предавания ,за да пълните гушите на организаторите.Само като зидях водещите и журито,повече и едно предаване не гладах.Абсурдистан .

Спокойно, граждани. Така и така нямаше таланти, поне да има благотворителност. Вие бъркате бездарието с талант и затова се палите.

Не е виновен слепеца, дето получи парите, а тези тулупи от журито, които му ги дадоха. Бяха ги сбрали от кол и въже, от бесполезния грандоман Любен Дилов, син или червен, до разплетената кошница Катето Евро или Долар, Славена става за секс, но не и за жури, а Хазарта се правеше на много важен, но е кух като лейка.

Момчето заслужава парите ,вие сте болни мозъци та да плюете по човек в неравностойно положение,другите са млади ,здрави,прави и ако са и много талантливи ще си изкарат пари. Кой да ги спечели разни деца или танцьори от 100 човека или оня дето с два гласа разказва вече трета приказка. Нямаше таланти освен човека със задачите ,но защо да не спечели човек ощетен от съдбата

То таланти имаше и има, ама не се явяват на тея "формати", с такива журЕта.

Болният мозък в случая си ти. Това не е състезание по милосърдие. Слепия просто не е талант, а имитатор, при това не много успешен. За разлика от Реми (който впрочем също е в неравностойно положение!), и поне още двама от финалистите. Като си толкова загрижен за хората в неравностойно положение, пусни един СМС и ще ти олекне.

Абсолютно съм съгласна.Моля, не бъркайте съжалението с таланта. Милосърдието е много важно, но не и в такива формати.

Да аз бях за Реми ,но и това момче също заслужава нещо хубаво!!! И аз правя много неща за хора в неравностойно положение не се ограничавам само в пускането на смс "Да ми олекне"човек трябва да бъде социално ангажиран ,а не само по Коледа да пусне един смс да му олекне и през другото време да мрази и плюе

Човекът казва, че така и така няма таланти, поне да има благотворителност. А, не че ги "бърка". Вие бъркате бездарието с талант и затова се палите.

Никой не се пали, просто "човекът" явно е доста заблуден. Безспорно имаше поне 1-2 таланта на сцената, които представиха свежи и оригинални неща, но бяха ощетени за сметка на благотворителността. Апропо в общество, в което заради корупция и безхаберие всеки ден умират и се осакатяват деца, благотворителността е просто лицемерие. Така е и в този случай.

Именно, да си направят предаване за таланти в неравностойно положение. Какъв имитатор, ако джорджано и той беше болен до сега и той награда да е взел за бездсрието си. Коментари от рода "горкия и господ колко му взел" е лицемерие.

останалите беха танцьори! о ткога да танцуваш е талант?!?

Наш е Асенчо ,мой да имитира и българин.

,Тази манипулация с нагласена победа е обида и срам за всички участници и всички зрители!

Това беше единствения ТАЛАНТ достигнал финала. Който се пита какъв талант е нека се опита да имитира поне един глас успешно и ще разбере! Въобще в това шоу до самия финал се допускат какви ли не, но така или иначе таланти липсват или смятат под достойнството им да се явят на този измислен формат. Журите е толкова измислено , че е нормално да отблъсква истинките !

Гледай как гласуването на коментара ти ще се заоформи като 20% към 80%.

От това шоу изкарват милиони. Много малка е наградата. Да кажем, че 1 милион не сме го доживели, но поне 100 000....

Абе момчето може и да има някакъв талант ама е много зад другите . Поне половината от другите участници са много по-добри от него!! Поредната манипулация в ефир!

нпмаше други!

то други таланти нпмаше на финала!

Дори и на слепите стана ясно, че резултатът е манипулиран! Жалко за истински талантливите млади хора, който участваха във финала!

Журито тотално се изложи! Само Любен Дилов честно си призна за своите фаворитки, докато Хаьарта уж беше за гениалния математик, ама после под диктовка услужливо призова да се гладува за Адриян!

Реми беше сред тези, които заслужаваха! С този талант може да направи успешна кариера в Холивуд, но и тук отново го препъват българските власти- след 20 г в България не му дават гражданство и паспорт! Родната бюрокрация и корупция в действие!

Шоу имитация е спечелено от имитатор.Хахахахха

Мамчето Катето Евро и синчето й не са за търпене.Кой и защо ги урежда за водещи и жури във половината предавания?

какво друго може да се очаква в страната на имитациите и ментетата.

Много семпли таланти, добре че дадоха наградата на слепеца. Никой не я заслужаваше.

Политкоректен избор е това, не талант!! Имаше много по-достойни!! Подигравка, фарс .... Това ли е таланта на България? Ужас!!

Много семпли таланти, добре че дадоха наградата на слепеца. Никой не я заслужаваше.

Нито талантите ни са таланти, нито миските са миски..... Явно си заслужаваме съдбата....

И талантите ни са таланти, и красавиците ни са красавици, но на шоу за дебили не ги очаквай. А, пък, че 80-те% си заслужавате съдбата, в това, няма никакво съмнение. Лошото е, че повличате и малцинството нормални в голяма степен.

Не знам защо смятате, че Георгиев-калкулаторът не е талант? Та това се признама и на международните състезания, където се явява, но той не е циганин и затова не заслужава наградата. Колкото до миските, там трябва тотално да се смени начинът на избор. Не продажно жури, а хората по Интернет за която си дадат гласа, тя да стане. Та накратко и таланти имаме и красавици, но някой не иска да са те напред.

Къвту примиера такъв и таланта.

50х леа? 100х за Фермата? Туй Битивиту мноу алчну уа.

Абе аз отдавна си знаех, че тези гласувания са вятър работа. Заблудените овце си гласуват, дават си парите, а продуцентите си избират победителите. Това е истината от всички надпревари. Да не мислите, че някой си играе да брои гласове, абсурдна история. Подкрепям мнението на хората, че имаше по добри таланти. И се бърка таланта с танците.

Нито Слави Трифонов,нито Бойко Борисов успя да имитира сполучливо.Единствено успя с Тодор Колев.

Просто "Политики" политически коректен избор на уж така "професиналното" жури. Къде сте бе българииии........в чужбина разбира се:) !

Талант е когато проявиш творчество,иначе и папагала имитира човешка реч.Недъга на спечелилия също е накронил везните той да е.

Как пък не се намери един да пропише стихове или да нарисува нещо! Затова следващият сезон нека потърсят някой грамотен. Току виж, аха-аха намерили.

Тоя път всички сме на едно мнение. С малки изключения. Голям срам, ако това е талантът на България, пардон Чалгария ...