Индийският премиер похвали германски танц към песента "Naatu Naatu", наградена с "Оскар"

Германците разкриха, че са се вдъхновили от служители от южнокорейското посолство, които преди малко повече от месец публикуваха подобен танцов видеоклип към песента

Обратно в новината

Коментари - Индийският премиер похвали германски танц към песента "Naatu Naatu", наградена с "Оскар" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушали сме я вече тая византийско-шведска песен - DiNaatu, DiNaatu...

Тия с техните събрани длани, кланяния, превземки и фалш, са ми писнали. Поглеждала съм в индийски срриали от любопитство. Толкова са двулични, а от ,,мамасте,, ми се повдига

Защо хиндитата в България не играят такива прекрасни и ритмични танци а въртят гъзове на турски маанета?

...зат'ва са ги изгонили от Индия, що не могат да танцуват, като света. :D

Индийците открай време са политически некоректни. В писмата си към Хитлер, Махатма Ганди се изказвал бляскаво за националсоциалистическите идеи на Хитлер и му е казал, че Индия очаква освобождението си от британския колониализъм от братска арийска Германия!

Смятай, колко им е писнало от британците, щом до Хитлер са писали!

Ей гнусен щатен руски врякалник не се наврещя ей. Хората решили да се повеселят и да поскачат заедно, тоя дивеч пак си врещи по задание.

Е, явно съм ти предизвикал лек дискомфорт, ходи да се жалваш на майка си, тя е оправна, все ще измисли нещо жената ;)

Вместо да ми оригиналчничиш вземи се научи да работиш нещо полезно, да си щатен врякалник е жалък поминък.

Аз си работя, ти си ми само хоби :)

Ползата за едни е вреда за други, гледай по-философски на нещата и не се ядосвай толкова, да не се поболееш от мъка :)

Да си щатен руски врякалник е вредно за всички свестни хора по света и у нас. Вредно е и за тебе, когнитивните ти способности деградират като знаеш, че вредиш.

О, нима? Ти си от свестните, трябваше да се сетя, такъв интелект, речник и съобразителност като твоите, само сред умнокрасивите вирее :))))

Какъв съм аз не ти е писано да знаеш. Научи се да работиш нещо полезно, да си щатен руски врякалник е толкова жалка съдба. Както прекрасно знаеш разбира се, аде те отвътре затова и се напъваш да ми остроумничиш. Не е толкова трудно, няма срамна почтена работа.

Няма нужда да ми казваш какъв си, ясен си ми. Доста ти е ниско нивото, но все пак ти отделих толкова време, а то пак си недоволен.

Приятелче, не се напъвай толкова. Знаеш си гьола, за толкова години прекрасно съм те научил къде е. Ама току ти се доще да подскочиш извън него, ей го и днес. В крайна сметка.... знаеш си, ей го пак се разпени от злоба.

Имаме напредък, станах приятелче :)