Коментари - Ирен Леви пред Life: Никой не живее сам, илюзия е, че можем да сме си самодостатъчни | Лайф.dir.bg
назад

Ирен Леви пред Life: Никой не живее сам, илюзия е, че можем да сме си самодостатъчни

"Всяко дете е свят, в който не си допуснат по подразбиране, трябва да заслужиш “билет за входа“, споделя водещата

Обратно в новината
| Редактор : Галина Чолакова

Коментари - Ирен Леви пред Life: Никой не живее сам, илюзия е, че можем да сме си самодостатъчни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да съм и Мустакат третокласник.

Само от инат пак пробвам - принципно съм банната за Лайф и Корнер, благодаря ви, поне с тях да не си губя времето, че доста време ми отива у дир-а. Ами не - има хора, които са си самодостатъчни! Не съм съвсем в тази категория, но познавам такива. Особено типично е за аспитата, при това основно мъжете. Също така има доста хора, които имат фобия от обвързване - също по-типично за мъжете, аспита или не, но и при жените се среща (особено след петия развод :))). Опитите ви да промотирате семеен начин на живот, двойки и прочие има и крайно нежелани странични ефекти - тласкате хората в токсични връзки, само и само за да не са сами! Вероятно тези, които са сингъл бай чойс (необвързани по собствен избор ли ще да е на български, а не защото никой не иска да се прежали да се хване с тях) са и обект на тормоз/дискриминация от всякакви токсични двойки, които са убедени, че техният избор е правилния, а не на тези, които са необвързани. Ако не бях банната, щяф да съм по-обстоятелствена, но не ми се занимава да си губя времето. Естествено, че знам как да заобиколя забраната, но не заслужавате да полагам чак такива усилия. :) Единствено се включвам да ви набия спирачка преди пак вместо да изпишете вежди да избодете очи.

Я, май вече не съм банната! Но така или иначе нямам ресурс и по тези теми да се включвам - единствено само с цел крайно необходима корекция в посланието ще мога от време на време да пускам по някой и друг коментар.

На тоя свят няма нормално изглеждаща да е без мъж. Но има много нормални мъже без жена.

Кражбата на века Кражбата на века се извърши пред очите. Беше ограбен цял един континент. Европа беше задигната от шайка джендъри и неолиберали. Културата, икономиката, миналото, всичко! Вече са си самоизвадили нотариални актове и всичко е законно. Не минава ден без някой неолиберален прогресист да твърди, че именно на такива като него се дължи възхода на стария континент. Доскорошния, разбира се, защото в момента Европа търпи всичко друго но не и възход. Тоест, не стига че са окрали всичко, но и се гордеят с откраднатото. Не млъкват да обясняват, как цялото културно и историческо минало им принадлежи. Как те са Европа. Как те са легитимната част на света, ако щете. Ще ме прощавате, но неолибералната глутница са скакалци. Скакалците на 21 век. Те не са строители, а лоши бояджии и слагачи на табелки. Обсебват построеното, пребоядисват го и слагат своята табела за собственост. Точно затова резултатът е отвратителен. Нито една сфера в икономиката, науката и културата, които са минали под розовата боя не са във възход. Помислете. Неолибералите нямат право да посочват като свое дело нещо твое нищо по-старо от десет-петнадесет години. Те са като вандалите, които са започнали да рушат паметниците в древен Рим за да използват камъните им да си строят колиби.

Неолибералната шпиц команда се кичи с постиженията на изкуството на ограбената Европа и не престава да твърди, че всичко това е тяхно. Механизмът е прост. Това е културата на Европа, Европа сме ние, следователно това е наше. По същия начин неолиберализмът се кичи и с постиженията на науката. Ако трябва да сме честни единственото научно откритие, което принадлежи на тази идеология е концепцията за третата тоалетна в учрежденията за нуждите на някакъв хипотетичен трети пол. Но крадците са толкова самозабравили се, че материалната и духовната плячка не им е достатъчна. Те искат да откраднат и мислите ни и ние да повярваме, че всичко това, което се е случило в Европа през последните две хилядолетия е тяхно. Успяват. Западноевропейците все повече приличат на варени кокошки, които нямат никакви съпротивителни сили. Ако на улицата стане нещо европееца либерал няма да се притече на помощ, а ще започне да звъни на някоя институция и ще се свре в първия секс шоп, където ще се успокоява чрез шопинг. Нова Европа не иска да се знае и помни, че европейския мъж е бил войник, защитник и герой. Как така герой? Герой от кой джендър е? Само преди петнадесет години Европа все още беше мечта. Вече не е! Европа е инерция. Така окрадена, пребоядисана и скопена не работи. Заприличала е на нощен клуб, в който кулминацията на вечерта е барманът да пикае в чашите на гостите. Може да е много иновативно, шарено и джендърско, но е гадно. А и вече се съмва. Емил Йотовски

Поствам го на 2 пъти,заради ограничението 2000 знака.

Много свестни мъже има, които гонят 50 така и са дали всичко от себе си да направят семейство. Без успех. Много свестни мъже има разболели се от безумията на жените, които са избрали за майки на децата си. Много малоумни идиоти носачи на пенис карат по течението и злоупотребяват с доверието на малкото останали нормални жени. За съжаление никой не може да подготви нормалните мъже за факта, че когато избират жена няма да живеят със свободен индивид а с роб на родителите и, роднините и, приятелките и, масовата система за унищожение на женската природа. Има късметлии, които не осъзнават колко са благословени. Обикновено злоупотребяват с късмета си и резултата са поредните объркани и нещастни деца. Няма лекуване на процеса наложен глобално. Не са случайни нито феминизма, нито ЛГБТКЮ + процесите. Господарите нямат нужда от хора. Даже напротив, публично заявяват на трибуната в Давос, че за да се постигне нет зиро трябва 90 процента от населението да се намали.

Ма еврейка. Плоска е.

и ще разбереш колко ти е акълът...

Напротив, брат, хич не са малко тези жени. Добре изглеждащи, свестни като поведение, нормални жени, ама около тях само идиоти използвачи. И си стоят сами. Четири такива жени познавам, двете са ми приятелки, другите две са ми колежки.

Тази обучава деца,... или се забавлява?!

БлА

Дъщеря на Етиен Леви?

Тази защо нищо не казва за децата в ГАЗА ? Или Левитите нямат право да говорят за хора , а само за Яхва ?

От 9 години си живея напълно сам, смених си изцяло към здравословен начина на живот, за да съкращавам стреса, особено от жени, и си се чувствам лек като перце. живеенето с други е за хора до 42 години, главно за деца и младежи. За хора улегнали самотата е лечител и отървава от множество излишни грижи.