17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Леличко, защо ти е толкова мъчно? -Аз така си пия, мойто дете.

телесна и мозъчна аугментация

Бг певица. Харесвам почти всички нейни песни, но за съжаление новата и "Носталгия" не е една от тях.

Оле, дали Флорин е прочела коментариите?????

Над тези неща съм!

Това девойче преди години напусна родния Козлодуй с мукавен куфар и джапанки, търсейки Рая в нелепата ни столица. Интересно, защо всички свирки тръгват към София, явно там се харчат успешно, а и придобиват такова нелепо самочувствие, че гледаш и не вярваш на ушите си... Огледайте се и ще видите, че най-наглите коври отдавна са завладяли скапаната ни столица, коя от където и да е дошла, Николета Свирколета, Мара Отварачката, Гала Оглупяла, другата Мара, която не знае на кого да припише родените две деца, както и цяла армия от нагли, обезобразени до неузнаваемост коври с джуки, цици, гъзове и най-смешно поведение и акцент (кога го изучиха този акцент с емекането...), но всяка гледа да се продаде максимално успешно и никога да не се връща там, откъдето и е изпълзяла... И всичкото това нищоправене се акцентира, от медии, от телевизора, от разни гадни портали за реклама на нисък морал... Ами, тука е така...

Българина освен да хейтва друго не може, красива и фина жена и за годините си....дареч от вулгарнште фолкаджии

Това е едно от най-злобните, пошли и нагли същества, които съм срещала. Правиш му години наред услуги, никога не се съобразява колко е часа, дали си зает, никога не благодари и когато един път му откажеш, почва да те псува и кълне. Прави мили очички, но е ужасен човек. Говори срещу фенове(не знам наистина дали има такива), срещу колеги. За нея е добър(временно) само този от когото има изгода. Повечето хора нямат добро мнение за нея и с право

Такава е, имах съмнителното щастие да я познавам за кратко през 2005 година...

Какво се е случило с тази прекрасна жена? Заприличала е на карикатура на себе си. Ботокси, хиалурони?! Много жалко.

те остави стара мома.

По-добре стара мома от кухненски робот смазан от живота и семейното щастие.

Ама Ирина, за разлика от теб, беше и все още е хубава и можеше повече. Може да си има особености. Няма нищо по-лошо от това да нямаш деца и да се прибереш на 50 години в празна къща. Безсмислен живот е това!

Но Ирина все пак има един син.

тръгнала РАШОВИЦА из европата ...

Под свободолюбив мъж да се разбира да ходи по к.рви и да е.е при първо отваряне на паршута. Защо същото да не важи и за жена? Аз не съм свободолюбив вече. Обичам да ходя на тръстиката, да водя детето в парка, да пиша простотии в интернет, да тренирам, да ям манджите на жена ми, да е.а и да спя...и то денят минава, няма време за свободолюбие

И моя характер е такъв и жените като усетят, че не могат да ме контролират и бягат с 200. Иначе да ме искат за любовник са се утепали.

Умря циганката... и за Флорин, и за Вас

Господи, толкова се е оперирала, че едва я познах! Добре, че прочетох заглавието! Като видях колко фалшива е визията й, реших, че и статията ще е такава и не я прочетох!

Прав сте, коментарите стигат - няма нужда да се чете другото

Винаги ми е била симпатична, до мига в който я видях в компанията на агент Димитър. Как можа тази хубава жена да се унижава и му обръща внимание на Кеворкян, хем дърт хем грозен, писал ако се погледне досието му хиляди доноси за свои колеги.

Не съм чела статията, а само заглавието. Мадам споменава ли в нея, покрай нарцистичното взиране в безценното си аз, че прави кариера и изобщо се чува за нея, благодарение на парите на първия си мъж- мурта от прехода. Или елегантно го пропуска , унесена в приказки за родата си, от кого какви качества е наследила и други велемъдри анализи.

Дядо й флори т Румъния. Как е най-награждаваната дизайнеркя в Гърция. Албуми, песни, почитатели … Надали има повече от трима почитатели.

Ето пък поздрав и от мъжка страна: За да бъде връзката ни стабилна и хармонична, както жената иска, разбрах, че аз не трябва за участвам в тази връзка.

не е ли вече доста старичка, та мъжете да се вълнуват от нея

Старичка е, ама я сърби до болка. Иринчето като види младо яре и и се разтреперват бедрата. Пристрастена е към секса. Преди десетина години имаше случай когато една млада лъвица я преби в един бар, щото Иринчето яхаше мъжа и най-безцеремонно. Оная младата пОтка направо измете пода с леля ви Ирина.

Клевети и лъжи!

За боя е възможно да са клевети и лъжи, но за пристрастеността и към младите мъже - гарантирам че не е ,, харесва ги даже по-млади от сина си .

Тя вече е и дизайнер. Ти да видиш, пеещ дизайнер, който не може да пее камо ли да прави дизайн.

Моят ортак - Валйо я дъни в дирника

Че кой мъж ще търпи жена егоистка и разпоретина....

и при това над 60 годишна

Що ма, вкарвай където ти падне....

Браво, Роко, баба ти наистина е мил човек, а тая дано никога не я чуем повече.

Баба ми е на 63, много морален човек, ако чуе какви ги плещи Флорин за мъжете, ще я прокълне и след това ще умре, милата...

Не само че е тъпо "парчето" и не е оригинално. Пеенето е скучно и досадно, гласът й е грозен и дразнещ.

много одъртела тая пача

Росица Кирилова има по-голям гласови диапазон от Ирина Флорин. Втората много прилича по стил на Светлана Иванова. Изключително посредсвени певчески възможности, но уникална увереност в собствените си много малки възможности.

На Р.К. диапазонът ѝ е 1 октава. За И.Ф. явно е по-малко.

Светлана Иванова? Ти се бъзакаш. Мяца като мръсно коте. Ирина си пее. Верно нлабичщо ама си пее даже сравнително приятно.

И това, че не си бръсна краката също.

И да махнеш таралежа под мишницата.

Каквото било-било, де... Пей!

Демек не си попаднала на "мъж" дето да му е кеф да те порят разни мангали, а той да ти плаща масрафа. Пробвай някой западняк.

Тая проститутка имала свободолюбив характер?! Ама верно ли?!

ама възрастта ти е по-големият проблем

От собствения ми опит с жените, "свободолбив характер" означава "лъжа един, че съм с него, докато спя с друг и мотая акъла на трети".

Няма да е от свободолюбивия характер. Повечето мъже ги кефи жената да не им виси на врата нон стоп. Друг е въпроса, ако под свободолюбие се има предвид самог@зничество и очакване все другия да се върти около теб

Двете най-невзрачни певици на соца - Ирина Флорин (Цвят лилав) и Росица Кирилова (Боса по асфалта), които изпяха по една песен и с това се приключи, продължават да ни занимават със своята личност 30 години след залеза им.

Сигурно сте прав, но всички знаят кои са, а Вас и мен никой не ни знае ;-)

От Кристина Димитрова няма по-голямо недоразумение от соца. Тя даже няма една самостоятелна песен да я запомниш, ами се кещаме за нея камо покрай Орлин Горанов. Р.К. ... джъмпинг стик, който също не може да пее.

Сладка МИЛФКА ,и как ВЗЕ 2-ен апартамент подарък от оня ГРОЗНИК С ОГРОМНО ЕГО И ОГРОМНИ УЩИ арменеца Кеворкян

Абе Дир как може да ни занимавате със свиркаджийки от миналия век, я се стегнете.

На 61 години най-малкия проблем са ти мъжете.

Това е най големия проблем.

Те тия със "свободолюбивия" характер обикновено ги наричат шафрантии

Тая е станала лилава от самозадоволяване.