Рита Ора оглави класация на най-сексапилните жени в света

Британската певица от албански произход Рита Ора оглави класация на най-сексапилните жени в света, съставена от читателите на британското списание за мъже ZOO.

Обратно в новината

Коментари - Рита Ора оглави класация на най-сексапилните жени в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, дира, какво обидно или цинично казах, та сте ми скрили коментара!? Че е разгологъзена ? А лъжа ли е?! Погледнете снимка 7 - не е ли с вулгарно разголен задник на публично място!? Вместо да скриете снимката, намерили сте да ми криете коментара...

Няма да и се размине, ако ми падне... ама 'най-сексапилна' - дръжки.

Много грозни ръце!Много мразя жени с такива селски ръце с дебелясти пръсти!Харесвам жени с ръце на пианистка с тънки дълги пръсти и с къс маникюр!

На околовръстното са се наредили много нейни братовчедки, чакат следващата класация на списанието за зоофили ...

КОГАТО ИЗБЕРАТ НЯКОЯ НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНА БЕЗ ИНТЕРВЕНЦИИ И ПЕРХИДРОЛ ,ТОГАВА ЩЕ Я ПРИЗНАЯ...ТАКАВА ДЕТО НЕ СИ ПОМНИ ЕСТЕСТВЕНИЯ ВИД НЕ Я ХВАЛИТЕ...

Шрек е по-убава

Ъъъъ...? Кой последно? Фиона или Шрек! Или Фиона, докато изглежда като Шрек? :)

Вярно ли е най-сексапилна? Че е готина да, но не знам дали е сексапилна. Тя даже май си няма приятел, но това разбира се не и пречи да е сексапилна - напротив. ;)

Изложили са се с това перхидролено шиптърче. Марго Роби (примерно) и още хиляди известни мацки са по-секси от тази.

Класация от списание Зоо.Щом животни са я оценявали, може и да им е сексапилна.Лошото е,че има толкова сексапилни жени, които не са известни и просто не влизат в класацията.Защо за красиви и сексапилни и всякакви други категории избират само от известните????

Абе тия наред ли са? Тази дори за средно хубава не може да мине!

Еее, как може хем да рита (х)ора, хем да е сексапилна.Като я гледам, все едно гледам лейдито Гага.

Ей, ама като ви чета коментарите, реших че на всички ви жените са по-красиви от тази. Така де...Пълно е с късметлии в този форум.

А не е ли верно? Всяка втора българка е по-красива и естествена от тази изкуствена кукла с циганско-албански произход. Но какво да очакваш от списание, което се казва ЗОО

Не - не са всички по-красиви. Моята е, но доста не са. Коментари от типа " и по-хубави сме виждали, и по- грозни сме...." само издават ръкоделния характер на интимните отношения на доста хора :)))

Хайде да престанем с това колко красиви са българките. Ако не са направени са си обикновени жени. Да не говорим колко пък са естествени направените.

Преразказвам без цинизми: :) Всичките - не! Но повечето ми жени са по-красиви от тази ром=== булка, съблечена с "невероятно красиви" одежди. Това, че е по-красива от две от жените ми определено не я прави "най-сексапилната жена в света"! Не си падам по ромс=== красота и като гледам, повечето мъже във форума - също.

Одрала е кожата на моята фризьорка!!! Лошо изрусена, цЕлата у пръстени, колкото малък супник, само дето циците на моята са истински. А и моята рита...хапе

Е па оти таа мома рита ора. Ко са и сторили?

:)))

сабине лизики( така наричат в германия) на 12 то място, някои си е направил шега или??я проверете още веднъж!!

Много мръвки, много мас и кокали! Визия НИЦ МАМА!

Само един голям нос и нищо впечатляващо.

На тази Рита Ора какво са й направили ората, че да ги рита?

На къде върви този свят... щом на това викат "сексапилно".

ли е най сексапилен?!? Че то на снимката дето е с баба Мадона се вижда,че бабата е по сексапилна от нея? И кой вкара тоо вълк Лисицки у класацията? Абе вие тенис не гледате ли? Не че е пълно с убавици там, но има няколко със сигурност по добре изглеждащи от Сабине.

Абе, англичани, какво да ги правиш... Питам аз защо никой не ни предлага френската класация?!

Русо гладно нема! Кво да пиша повече. Готина мацка. И албавците са преди нас. Ех....

Ей, много си тъп човече, а албанците може би са преди теб, защо не и зад теб!

Кви мъже пишат тука бе?!?Сякаш съм на гей парад!Хайде жените е нормално да завиждат......Къде остана мъжкото начало.Албанките са си хубавици!

Като жена не завиждам за абсолютно нищо на албанките. Точно от целия Балкански полуостров албанките и туркините са най-малко за завиждане! Харесва ми музиката на Рита Ора, но не мисля изобщо, че е сексапилна, твърде мургавелски вид има, също така и Ирина Шейк. За мен най-уникално сексапилната жена на света е Адриана Лима, събрала в себе си красотата на всички раси: черна, бяла, жълта.

Не говори за туркините-има много,много хубави.Едно време от цял свят са крадели наѝ-хубавите жени и момичета,с тях са подобрили гена.За албанките не знам.

Тя таз бая намязва на мъж в муцуната. На тва Зоо списание сигур повечето му читатели си падат по мъже...

Разгледах снимките внимателно, но не намерих нищо сексапилно в тази жена. Така, да те привлече с нещо. Цръна ми се види тази албанка. Явно журито дето я е избрало са албанци. Честно казано и за Плей Бой не става. Може би за нискобюджетна секс-продукция с лошо качество.

Явно не е случайно, че класацията е на списание ZOO.

ИЗРУСЕНА ЦИГАНКА!

И сопола си не бих хвърлил на тази изрусена албанска трътла.

Абе, кви са тез рендета?

Барем каза ли шо ги рита тия орА!

ПИПО

Някъде, някакво списание прави "проучване" и решава за цял свят...

Стою

Не е някъде, ами в GB !... :) Премести си го и се кръсти, та и утре Годът да сейвне Куинът, че иначе - ма..та си .бало. ;) :D

О, аз не спирам да губя надежда. Надписът над входа на Парламента е дошъл от дългогодишен опит, не е само лозунг. Лошото е, че тези дето са вътре не го четат, явно защото им се губи от погледа като влязат. Ще трябва да го прилагаме ние, които сме отвън. Но сега си говорим за жени ;)

Липсва и поне една педя крак и й е в повече поне една педя задник, за да е най-сексапилната жена на света.

забележката ви.

Не мисля. Изрусените ромки отдавна не са на мода.

И у нашио край ги ритаме ,ама улизме у полициата, не у класациите...

Щото не слагате перхидрол и ярко червило! Я тогава да видиш как поУицаите ще те избикалят отдаУеко... :)

Русо гладно няма :)

Бе, щом т.нар. "медии" казват, значи е така. Няма да лъжат я. Още повече "медиите на "международната общност".

Във форума всички си вярваме! :) Така че + от мен :)

Айде сега - гроздето кисело... Само да си поиграе малко със самолета и ще фръкне...

Бе, ти не беше ли Йоцо, бе!? Какъв Гатю!?

Аз съм бе, Гатю от съседното село. Как си наборе?

Като прочетох коментарите се успокоих, че българските мъже сме си все още нормални... Тая да оди да рита ора у албанско! У нас сексапилът й рита ората и они бегат...

А ве как 3 или 5 или 10 клипа в топа могат да направят една жена по-сексапилна? В сравнение обаче с онова кривогледо недоразумение - вампирчето, дето и то все оглавяваше нещо тая направо я бива...

Да спре да рита ора и мое ми стане и симпатична!

аман от малоумни класации!

Шиптарката най-хубавата на света, леле-мале...

Еее, как по-точно тая шиптърска пача е най-сексапилна бе?Някой пак е лапал "кремвирши"...

"Бони" - предпочитаме месо...