17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам, кой би издържал с рускиня освен някой руснак. Едва ли нормален човек, би издържал на нрава и спецификата на руската жена.

Абе каквото и да си говорим е страхотна мацка. Поне на външен вид... За характера... Кой да ви каже.

Това означава ли, че вече се шибка само кучешката?

Ало Дира, бете я Ирина. Пишете за Рудгер Хауърд (Roy Batty) от Blade Runner почина вчера! RIP Roy

Оказва се Иринчето и работело?

Не се срещала с мене лично, та мъж тази жена виждала ли е въобще, говорим за истински все пак, щото русия, сащ и т.н. Ама до България не е идвала...

Лесбиянка щяла да става. Може пък да забие Григор

Тази не е за жалене, знаем що за стока са рускините. В момента тази си търси следващия глупак.

А с теб коя би издържала?

А с теб коя би издържала?

"....и изключи да започне нова връзка скоро." Мдаа, само секс. Пък и то като самотна майка, кое по-напред. Прибира се вечер, да сготви, да сгъне прането, да пусне прахусмукачка, само това и остава, и салата да реже .....

Увладяла е трансмиграцията. Може да е на две места едновременно - на работа и при детето. Щото ако не е - или не работиш или някой друг ти гледа детето. И ако някой друг ти гледа детето, просто той го гледа и възпитава, а ти си плащаш да ти го гледат.

Секси е и с Лима доста си приличат. Самите те са споделяли, че се е случвало да ги бъркат по летища и другаде. Но според мен Лима е по-добрата версия и по-естествена, Шейк е с доста пластики. Но красотата и на двете не им помогна да задържат шавливите си мъже плейбои.

He, дядо, не означава! Означава, че е разочарована от мъжете и иска да й се разкарат от главата. А с кого и как прави секс, си е само нейна работа. Теб така или иначе няма да те огрее.

Най-красивата жена. Който твърди обратното е педераст....да видим колко минуса ще ми сложат педерите...

Ами да - с устата :-)

Абе чак пък най.. Не знам. На снимки е супер, ама на живо да ли е така?!

Ей точно това е нрава на рускинята: нападателна, язвителна, вечно да внушава вина на мъжа.

Първо да преведат обезщетението по развода, пък тогава ще прогледне.

Гарго, разби семейство, всичко се връща!

Гришо ще я управи :v

Ако й замирише на пари достатъчно силно, ще погледне и пушек ще се вдига.

Не ни интересува тая интересчийка материалистка с пластични операции както и татуираната интересчийка материалистка и оня гей

Педераст си ти и си толкова прост ,че не си и видял снимките от преди 10 15 години да видиш колко пластични операции има капут

Колко идиоти мисля,че оня гей е изневерил тая е изневерявала с пластиките а онп гей се е примирил с оная татуираната

Секса е връзка

Може и да го огрее и да шибка се

Грозна е много е грозна виж я преди пластиките и тогава говори ква е

Честно казано и аз от малък съм разочарован от мъжете. То, не че жените са стока, ама поне имат цици. Бях закърмен с идеята, че жената е преди всичко човек. После, с годините, самите жени, особено в последните 30 години, когато паднаха всякакви обществени и законови ограничения, доказаха, че са предназначени само за секс и евентуално създаване на нови човеци (последното все по-малко ги интересува).

И жени си има достатъчно.

Тази има толкова пластични операции, че нищо чудно съвсем умишлено да е търсила приликата с Адрина Лима. Но въпреки напъните си и пластиките си така и не достигна нейното ниво в света на модата.

малко ми се сгади от тия снимки

Да,много е красива. Виждала съм я в Ню йорк със Стела. И съм жена ,за мен тя е най красивата моделка,умна и с добро възпитание. И не съм лесбо.

А коя е Стела?

Каква снимка, ужас. Тази, на която са тримата с майка му. Вя,но, че двамата са високи, но майка му прилича на джудже до тях. Аи с много остри черти, той Брадли на нея прилича, но като за мъж не е лош. Но майка му е потресаващо зле изглеждаща.

е, че руските курвуляци (между другото, тази не е рускиня, а от азиатските републики, дори не е християнка) са шампионки по мачкане на чаршафите на богати чичковци. Това рускините са най-разгулните жени на света. И така е от векове! Който се е хванал с рускиня, хаир не е видял.