17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ирина е безспорно една от най-красивите жени на планетата.Разбира се за хора с чувство към естетиката.

То е видно, ама снимките за тъпи овце

На Брадли Купър едва ли му пука, все пак живее с майка си, което логично поставя някои други неща от живота ми на заден план. Всеки си има приоритети. Ирина Шейк се отърва, има си дете, няма и без мъж да остане. Животът винаги уравновесява нещата. Явно Лейди Гага е умна жена - при цялата видима химия между нея и г-н Купър, се овладяла, за да не си докара драма на главата.

Брадли е голям глупак, да изпусне майката на детето си...и супер мацка...

Много хора са така. Каквото и да имат, им писва и се увличат по нещо странично, колкото и обикновено да е, просто заради разнообразието.

гърдите и са малки

Luna0102

Красавица, как пък намерихте и на нея кусури?!

търси си нов тъпкач ама да е милиардер и да й позволява да си вее ш..ндата:)) където иска

толкова много е ретуширана тая снимка, пипали са пропорции, очвал на лицето, че са я докарали до пред-пуберитетските години. Спрете се, бе! Това не е Ирина Шейк.

Като разгледах и следващите снимки от подиума с увисналите работи в деколтето, разбрах, че и това в розовия потник е пипнато, защото има разлика с оригиналните форми.

погледът на тази жена е студен като ледниците зад нея. Всичко друго виждам ама не и сексапил.

то е важно краката да не са и студени

Що бе, ще туриш бързовара и готово - има няма 3 минути.

Важното е котето да е топло :)

Твърде много са и напомпали джуките тези пластични хирурзи, бре! Нооо, резултатът не е лош, макар че малко са прекалили.

от българските интернет красавици, нейните устни са естествени.

Композиц;ията с фигурите за шахмат показва, че въпросната Ирина може би я бива за разни неща, но не и за тази древна интелектуална игра. Снимката може да бъде от извършване на професионален масаж без ръце, но не и от реална партия - фигурите са подредени неправилно и така не може да се играе. Въпросната мома очевидно не знае правилата, но все пак е застанала от една от правилните страни на дъската (защото можеше да е застанала и отстрани, нали).

Оникална психика имаш брат, аз можах да фокОсирам само в/у потника!

Какво по-конкретно им е на подредбата на фигурите? Това е част от партия, стигнала до един момент в развитието. Не намирам нищо грешно, а ти какво намери? Сподели с нас, щом си ткъв разбирач!

Пич, във всички фази на шахматната партия дясното ъглово поле ВИНАГИ Е БЯЛО- и за белите и за черните фигури. В представената снимка то е ЧЕРНО, т.е. това не е реална партия, поне не по правилата за игра на шахмат на планетата Земя. По тази причина царят и дамата на белите, които виждаш, са с разменени места и стоят неестествено-за да направиш малка рокада с белите трябва да я направиш наляво, докато в реалността това става надясно. Ако още не си разбрал какво имам предвид-заповядай в градинката пред Народния театър или на пазара в Люлин и питай произволен играещ там. Днес имам имен ден (това е истинското ми име) можеше да ме поздравиш поне...

Сладуранка с перфектно тяло!

Ако не бяхте цензурирали котето и зрънцата с пиксели, може би щяхме да се насладим на най-сексапилната снимка, не/виждана досега.

Оникална е!

За това е бегал защото е спал и се е събуждал- аз ако съм -да не съм мигвал :))

ТАЯ ИМА СЪДБАТА НА ПОВЕЧЕТО РАСКИНИ. СЛЕД ГОЛЕМИ ФОЕРВЕРКИ ГИ ЗАРЯЗВАТ. РОНАЛДО, БРАДЛИ КОЙ ЛИ НЕ. САМО С КРЕВАТНО ДЖУДО МАЙ НЕ СТАВА.

Страхотна мацка с български гени. Напишете го бе, какво се срамувате да кажете, че има български гени ли?

Къде, в устната кухина ли са гените?

Човека, явно е преценил, че предпочита духовно и умствено съвършенство вместо физическо.

В лицето (суратя) на леди гагата ли?!

Мяза ми на Мерцедес - ама такси...

Да ги показва на гостите на сватбите си, тя и без това се жени всяка година, ама явно на живо не е като на архивите си и те я изритат

След това многообещаващо заглавие, още със щракването върху линка и ... свър... приключих!