Може би, когато се говори за секси звезди, трябва да се сложат няколко категории - секси, по-секси, най-секси, Ирина Шейк секси. Шегата настрана, когато 33-годишната красавица с руски корени застане пред обектива, резултатът е винаги разпалващ страстите и в най-студеното мъжко сърце. Ще ни се сега Брадли Купър да види тази снимка, която определено е най-сексапилната на Ирина, която сме виждали и да си посипе главата с пепел, защото изгуби възможността да се буди до това съвършенство всяка сутрин.

Вижте кадъра >>

Така я вижда фотографът Стив Ерли, пред чийто обектив Ирина застава само по прозрачен потник в розово, богато украсен с камъни. Моделката е хвърлила замечтан поглед някъде встрани през лявото си рамо, а прекрасните ѝ форми прозират през дрехата, която на практика не оставя нищо скрито.

През миналия уикенд Ирина зарадва почитателите си в Инстаграм и с други снимки, на които тя и нейната колежка - супермоделът Стела Максуел, се забавляват в Маями и дори похапват бургери и картофки. Нещо, което нямахме представа, че и моделите правят.

По всичко личи, че Шейк изобщо не тъжи заради раздялата си с актьора Брадли Купър и продължава да бъде силната, сексапилна и усмихната красавица, която покорява модния подиум и сърцата на феновете си.