17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Текстът е лицемерен. Защо си мисли, че някой еярва на думите й? Гледаме делата й! А Дими беше лекар, автор на музика и певец. Остави ни много.

Ако Дими не беше загинал, сигурно отдавна щеше да е зарязал Ива. Добре известно е, че той имаше други предпочитания.

А и май са били разделени вече, когато е станала катастрофата. Но поддържа добър имидж и паметта на покойния си бивш мъж, заради дъщеря си Дара. Все пак той е баща на дъщеря им. Иначе май и той и тя са са го карали налЕво, докато са били женени

Абе този спорт "Навиране на носовете под чуждите юргани" няма ли най-накрая да го спрете. Фокусирайте се върху собствения се живот !!!

И аз карам с 270 км/ ч., но селскостопанска " етажерка". Срещам мотористи, но като отлитат душите им нагоре.....

чудо големо. някъв самоубиец карал мотор с 200 и се утепал. сам си е виновен.

Едва ли щеше да те държи дълго... да ти е бил шута неколко пъти.

А ние се опитваме да си представим кога ще спреш да ни натякваш, че заради тази трагедия всички сме длъжни да ти обръщаме внимание. Все едно другите хора не губят близки, а само ти.

да ти кажа патко аз пък се чуся ако беше жив и здрав ти как щеше да изглеждаш!?!? с вечно надута кратуна..................

Един млад живот,прекъснат трагично!Ива ще остане в сянката му вечно.Явно там е имало безкрайна любов!Съжалявам и Дара,но тя е смела и ще успее.Орегръщам ви момичета!Думи е с вас!

Голям пич... Отиде си твърде рано, имаше какво да даде на този грешен свят.