Иван Христов и Ирина Тенчева са в болница след усложнения от Covid-19

Коронавирусът не е “грипче”, а абсолютно непредвидимо “влакче” (понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага, сподели половинката на водещия

Обратно в новината

Коментари - Иван Христов и Ирина Тенчева са в болница след усложнения от Covid-19 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си разплета чорапите мигновенно. И веднага ще сготвя патешко магре, пуширани яйца, карпачо от телешко, мариновано сьомга, супа от омар, миди сен Жак и разбира се пача с надпис Гого.

­­B­­­и­­ж­­­т­­­e­­­ ­­­м­o­­­я­­­т­a­ ­т­­и­й­н­­­ ­­п­­y­­т­­­к­­­a­ ­­-­­ ­­W­­W­­­W­­.­­B­G­­­1­­7­.­­C­­­L­U­B­­­

Изненадам съм, че в болниците надписват банките с разтвора. Не какво съдържа, а за кого е предназначена. Да не ги объркат, кой каквото си е поръчал .

И на мен ми направи впечатление. И за пореден път остава един горчив привкус на цялата сбъркана ситуация. Явно пазят легла за "привилегированите", ако изобщо има такава дума в случая! Май ще се окажат прави онези, които са били връщани от болниците(за тези с задух, с пневмония, но с отрицателни пср тестове - последното в случая е свързано с МОЙ РОДНИНА)

Много са готини двамата! И страхотно семейство им се получи, пример за всички! Дано бързо се оправят!

Много весела снимка! Гледам кесията, в нея нещо жълто и разпенено, и прочетох "Урина"! Обаче гледам на заден план пише "Иван", и чак тогава ми светна какво всъщност виждам...

И много други хора минаха през болница заради корона вируса.Тези не са по - различни,че да ни съобщавате за тях.Само са част от статистиката.

Докато си болна. По-бързо оздрававане и не мъчи перото, не ти се отдава. Остови го за умнити. То не е за прости, лигави лелки, дето само ФБ четат. Нямаш език, стил, изказ, личи си отдалече, че не си чела достатъчно, когото му е било времето. Сега е късно, за да се новакса пропуснато, а и капацитета не достига

Ще ни занимавате с тия двамата - болни,здрави,живи,умрели - все тая. ПОЛЗА НИКАКВА. А И КАКВИ СА ,ТОЛКОВА ЛИ СА ВАЖНИ ЗА ДЪРЖАВАТА. НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПРОГНИЛИЯ ИМ ЖИВОТ. НА ИВАН КОМУНИСТИТЕ МУ ДАДОХА НЯКАКВИ ПАРИ ДА ГИ ВЪРТИ С ОНЯ ДРУГИЯ ДЕБИЛ ,И КАКТО ПРИ ПРОСТИТЕ ХОРИЦА СЕ ЗАПОЧНА ЖЕНИТБИ,РАЗВОДИ,РАЗМНОЖАВАНЕ . ПИСНА МИ ОТ ТАЯ ПРОСТОТИЯ. ПОСЛЕ СЛАВИ БИЛ ВИНОВЕН.

Ирина Тенчева Сарачинова винаги е била комплексирана женица. Кой го интересува , че имат корона. Още милиони са заразени. Трябва нещо да се покаже.

Изкарах две тежки пневмонии през последните години и не подценявам нищо, но... щом им е до писане в социалните мрежи, явно не са особено зле, както изкарват. Когато ти е наистина зле и си тежко болен, не ти е до нищо. Лично мнение

И не е редно да показваш здравните си проблеми на показ в световния клюкарник.

Хубав синджир прави антибиотика в банката

Край! Убедихте ме! Тичам да се ваксинирам! Щом Иванчу наркомана е в тежко състояние! Най-много да получа някоя ТРОМБОЗА или да остана СТЕРИЛЕН и никога да не дам поколение! Но нищо - нали ще имам СЕРТИФИКАТ и почти ще имам свобода да ида на море у Гръцията! Все пак повечето вакснати затова го правят - да идат да се напият с мастика летоска! :D

И кво ми дреме дали ще се ваксинираш,заухав антиваксър.

Къде е Иван от Андрей? Тоя е най-якият певец, който познавам.

А Салвуцата страда сам във Владая и всички него чакат да ги оправи.

Май Господ забавя, но не забравя...

Да,прав си. Тая Сарачинова на колко хора причини неприятности. Но не е виновна само тя, щом по акъла и се поведе и наркоманчето. Е,има приказка ГОСПОД БАВИ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.

богатите ги лекуват, аз лично го преживях сам, никой не те поглежда

Да бяха попитали истински холистични практици, да бяхме и макзали, да го бяха приложили, и нямаше да имат никакви усложнения. Най-много да са с лека температура 1-3дни и край. А причината това с К да не се лекува така лесно е тази описана в линка. http://bit.ly/svoboda-bg или тук Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Благодаря за линковете!

Иван е страшно надарен! Дано оздравеят бързо!

Най ярката му дарба е да седи под чехъла на леля си Ирина

Поредния евтин ПР. И какво по-точно има в тези банки много ми е любопитно. Уж няма лечение на вездесъщич вирус. Какво им преливат? Може би дезинфектант?!

На Иван е водка а на Иринка дайкири

Тази да е в състояние да произведе подобен текст?! Изключено! Че Ковид-19 не е грипче, е вярно: По-слабо е.

Ъъъъъъ за госпожата е просеко...

Искате да кажете, че тези двамата са заедно,сами в стая? И то при все, че болниците все реват как нямало места? Де туй?

Представяш ли си?! В някои болници стаите са за по двама.... А като са снимали само 2 банки защо реши, че са само две? Да си чувал, че някои неща остават зад кадър?

Ох, успокоих се!Те са добре.

Ама той Славе каза, че няма вирус, това грип.....

ТЕз като са толкова тъпи, ще оживеят ли?

Тая Ирина ми е толкова една никаква и безлична и посредствена. Превземките тотално не й отиват. Нито прическата, между другото. Прилича ми на птица в лицето, но не сещам на какъв вид точно в момента.

много подходящ коментар за хора с усложнения от вируса, които са в болница... И просто споделят как се чувстват и колко коварна е болестта... Типичен коментар на елементарна кифла...

Нищо им няма преди малко ги видях се разкарваха с пижами в интензивното.

Как са ги лекували, като няма лечение?

С рИкия!

cwetence

Лекуват се усложненията, не самия вирус.

Като утрепят в тъмното китаец, арабин, или негър- маймуна, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и ще има Пари и Работа за нас, българите....

Звучи като реклама

Патица

Това е разтвор с витамини, нищо повече.Каква излагация !

Благодариме ви, ангели с бели престилки! Благодариме ви, национален оперативен щаб! Не позволявайте комунистите да застанат начело на управлението на извънредната епидемиологична ситуация!

Абе ти си голем глупендер бе.

Напомнят ми на другия позьор Грегър Димитров, който пускаше селфита и се правеше на болен - с маска у тях. Всичките звезди ги хвана короната и пускат ли пускат постове. Да сте видели раково болните така да се хвалят?

cwetence

Онко болните не са заразни и опасни за другите.

Така кат гледам ги наливат с ЦЕФТРИАКСОН

Урина и Иван?

Разбрахме Ирина какво е написала. А Иван какво е написал?

разбрахме какво са им вляли, а какво са изср...ли - кога?

Ех и на психарите посегнаха да ги чипират. Дръжте се Ванка. Не позволявайте да ви вливат нищо!

В момента го карам тоя вирус . Новини от този тип не помагат и целят само всяване на страх

В момента дооздравявам. По едно време, заради такива новини, бях на границата да се срина психически, а съм бил в началото на подобряването. Искрено ти пожелавам, да ти се размине по възможно по-лек начин!

И кои са тия, че да им обръщам внимание?

Издигни паметник на ковида и му се кланяй, мухльо :)

тия сефте ги чувам, с какво са толкова вежни, че им се отделя внимание в новините?!

Повечето го изкарахме и много добре знаем какво е. За някои по-леко, за други по-тежко, не сте говорители на Ковид-а.

покажи малко смиреност, изрод

Стига сте ни облъчвали, ако за всяка болест ни 'информирахте' така щяхме да се побъркаме

покажи малко смирение, изрод; дори идолът ти, мунчо, придова за такова

Не е вярно. Това което им вливат е чайче по рецепта на Мангъров.

Тия и без вирус са си облъчени достатъчно.