Вили Сечкова: Иван не е виновен за отстраняването на Вихра

„Нямам намерение да се връщам като лице, много по-интересно ми е да се занимавам с продуцентство и да стоя извън прожекторите“, сподели Вили Сечкова в първото след ваканцията издание на „Комисията Павлов“ по TV7.

Обратно в новината

Коментари - Вили Сечкова: Иван не е виновен за отстраняването на Вихра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ех вили вилиии, кога носеше табелата на сблъсък и правеше бибитки на андреичо - кога стана продуцент и почна да даваш мнения..? българия е страната на невероятните простотии. сечкова успява да го докаже хахах

Телевизията има възпитателен ефект и ако някой не знае значението на думи като "наглост";"безочие";"чалгизация" може да чете изказванията на тази жена.Много бързо забрави собственият си провал като водеща и вече оценява.ТЯ не била искала да бъде лице,по тази причина я изхвърляха от БТВ.:))))

Доста мило я нарече "водеща". Толкова високо ли я оценяваш? Нека да си припомним анорексичните торба кокали и липса на каквито и да е женски знаци между пъпа и брадата на едно глуповато подсмихващо се на безвкусните "шеги" на Иван и Андрей същество, чиято работа беше да разнася табелки в тяхното предаване. Та тъповатата разносвачка на табелки след това някак си се разви, но само откъм самочувстие - сдоби се с две пластмасови топки на празното място между пъпа и брадата, дадоха и микрофон след проговарянето и накрая се омъжи за богат мъж. Това какво си приказва и въобразява, нито ще я направи "водеща" или "продуцент", нито ще я оразличи от многото като нея, чието т.нар. развитие е чрез единствения реален женски полов орган, който притежава.

добре че е сашо сталийски на тия да им плаща да се правят на телевизионери... ;) да е жив и здрав и бойко, че сашо да продължава това тв-занимание ;)

link Дано освен предаване, остане и без дете "известната майка". Дано Иван спаси дъщеря си от тази амбициозна и безморална провинциалистка

Един мъж , който не може да се справи и овладее слабостите си и се излага според мен не е мъж. Така че няма да се учудя опусума да има пръст в тази работа. След тази мизерия която спретна на жена си и дъщеря си няма да се учудя....даже и да е бутнал пари или да е обещал в професионален план нещо на Вили, някакво сътрудничество например

Защо непрекъснато публикувате лъжи и измислици сега Иван да доказва че няма сестра.Ама трябва да ви съдят за всяка лъжа.

Ахахах, тази кога си влачеше циците по ринга в едно долнопробно предаване, кога стана продуцент. Евала - България страната на неограниченото малоумие...

Абсолютно!

Абсолютно.Иначе се опитва да прави разлики между интересно и пошло...

Въобще не вярваме на Вили, защото човек който постъпва така некоректно с хората които е наел на работа, като с Камелия, Вихра и следващите най- вероятно, не може да му се има и капка доверие на думите които казва. Тя Камелия много подробно разказа в Горещо по какъв гаден и грозен начин с недомлъвки са я отстранили.

И тази от кога стана веща по всички въпроси....

Телевизията трябвало да възпитава ... Би било добре, но с този водещ - трудно........много трудно. Явно и тя не прави разлика между пошло и интересно..

+1

Виле, ако знаеш какво ти мисля, въображението ти не може да го побере. Честно!

АБЕ МОЖЕ, АМА НЕ ВЯРВАМ....

То пък тази Вихра е такава патица.По-голям тъпанар от нея по телевизията не съм виждала.Нито може да води предаване,нито пък изглежда добре.Иван с пълно основание я е зарязал.

Тази и тя стана "продуцентка"- пази боже сляпо да прогледа-намери си мъж с парички и сега се изживява като телевизионер- бездарно момиче, може би в дрпуго я бива- водеше тъпи жълти предавания и продължава да смята, че това е светът- чалгаджийки и гейове и че това е интересно на българина... Свещена простота!

затова че има телевизията поучителен характер за това ли подменихте вихра с тази чалгарка кали и много ми е интересно с какво ще поучи аудиторията боже опази балгарияот такива учители