Иван Ласкин ни напусна

След дълга борба със зависимостта си към алкохола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Млад човек с позитивно излъчване !!! Съболезновния на семейството... Зайо Байо- Фен

Да почива в мир. И дано близките му намерят сили да продължат без него. А алкохолизма е заболяване на мозъка, което много трудно се лекува. Не съм сигурно, че четящите тук го разбират това. Никой не избира да бъде наркоман или алкохолик.

Сбогом Ванка! Ако беше още сред нас, днес щяхме да те поздравим с именният ти ден, но уви - вече не си сред нас... Алкохолът, не винаги е добър съветник и компаньон... Жалко! R.I.P.

Каквото човек сам си направи, ... Лека да му е пръстта и дано съдбата му да е поука!

Бог да го прости! Много тъжно :( и много жалко за близките му! Поклон!

Жалко! А можеше още да е сред близките и обичащите го хора за много, много години напред. Алкохолизмът не прощава, и за съжаление страда не само болният, но и близки и приятели. Жал ми е за децата и жена му много. Бог да го прости!

Когато посегнеш към чашката - правиш сам своя избор. Пропил се, а алкохолизмът води дотам - до тежки болести и смърт. Човекът, който заслужава съчувствие и жалост сега, е жената, която той предаде с алкохолизма си. Не и стигаше загубата на непрежалимата и майчица, не и стигаше огорчението от така наречения и "баща", ами и този човек, който трябваше да и бъде опора и на когото тя се довери, я предаде с алкохолизма си и ги изостави сами - прекрасната Алекс и момиченцето им! Кураж, Алекс. Опитай се да преодолееш всички черни епизоди на живота си, цялата болка и огорчение и дано Господ ти даде това, което заслужаваш - любящ и предан другар до края на живота ти!

Още една жертва. Много ми е жал за него и за семейството му. Дано децата му запазят светъл спомен за баща си.

След дълга битка с простотията и невежеството! Бог да го прости.

Моите дълбоки съболезнования към мъката на близките му. Дано му се успокои измъчената душа. Лек път.

Бог да го прости! Тъжно, много тъжно... Искренни съболезнования на близките му и на тези, които са го ценели и обичали истински!

Само един завършен идиот може да желае смъртта на друг,но не забравяйте, че мястото там някъде за всеки от нас се пази! Да почива в мир,и съболезнования за семейството му!

Той просто се самоунищожи! За съжаление не е единствен , българина пие много и е жалко да изпаднеш в такава зависимост.Бог да ти прости и твоите деца също,ако имат сили за това!!!

Бог да го прости!!! Изгубихме и този български талант!!!

Лека му пръст, но се знае че на празници господ взема тези дето обича.... Незнам какви ''специалисти сте'' ама наистина сте нискочелести да пишете ''зависимостта си''... Освен това се питам защо не се приеха по рано действия за лечението му от медиците ами взеха да говорят в последните дни че няма да издържи трансплантация??? Лек път натам и почивай в мир..

Почивай в мир Иване! Искрени съболезнования на семейството и близките!

Тъжно...

Поклон пред този рано напуснал света ни съпруг и баща. Противоречива личност, но емоционален и интелигентен човек. Дали проблемите му с алкохола не идват от лесно ранимата му душа, въпреки впечатлението, което създаде за себе си...?Нека почива в мир, колко ли ще е трудно за прекрасната му любима жена, това момиче такива преломи преживя, не го заслужава, Господ да й даде сили!

Много тъжна новина.Бог да го прости! Дано журналистите оставят намира семейството му!

Тъжно, много тъжно е когато човек си отива толкова малад..Нека Господ прости грховете му и да даде сии на Аександра.Тя не заслужаваше подобна съдба.Нека намери сили и отгледа и възпита дъщеричката им.Амин

Кога човек е мислил,че такава съдба ще има едно малко талантливи момче от,,Рубча,,А на прекрасната Алекс да има сили да се пребори и със загубата и на този и любим човек.

Бог да го прости.Поклон!

Светла ти памет, Иване! Не дочака твоят Ивановден, не дочака да видиш как пораства твоето дете....само 48 години....полетя смело към отвъдното, дано любовта на Александра озарява твоя светъл път и да прегърнеш по мъжки Чочо....жал ми е за вашата младост, за вашата любов, за вашите деца и любящи съпруги, жал ми е за това, че и ти и Чочо бяхте широкоскроени, мъжки момчета, готови да помогнат на всеки. Нека вие двамата сте Ангелите-хранители на вашите семейства, пазете ги и им давайте сили и кураж да продължат напред в своето бъдеще. Те го заслужават.....и Даниела и Александра и Катето и София......Боже, пази живите и дай покой на мъртвите!

Написаното от Вас е много тъжно, истинско и от сърце. Дано има повече широкоскроени и съпричастни хора като Вас

„Зайди, зайди....” в изпълнение на Тоше Проески-Македонец, който в зората на своята музикална кариера, ....-само на 26 загина в автомобилна катастрофа,.....ако имате възможност чуйте го....в памет на Иван Ласкин.......светла им памет!

Почивай в мир, Иване. Много истински и много искрен човек, който не се вписваше в заобикалящото ни лицемерие. Поклон и най-искрени съболезнования на семейството, близките и истинските му приятели.

Бог да го прости,да вземе боико със себе си.

Господ да прости душата му.