Иванка Тръмп и манекенката Карли Клос станаха етърви

Супермоделът Карли Клос се омъжи за брата на Джаред Къшнър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

М'чи те не бяха ли и до сега ърви?

Етърви ет урви!

Момичета и жени, Питали ли сте защо има жени, които успяват да привлекат мъже, има жени, които могат да имат всеки мъж, а вие не можете да намерите свой мъж въпреки усилията, които правите? Ето отговор: Тези жени имат самочувствие и знаят, че мъж цени у една жена точно това - самочувствие! Тези жени демонстрират увереност, спокойствие, независимост. Жена, която сигурна в себе си и в своите качетсва, може да покори сърце на всеки мъж. Достатъчно е да го поиска.

баси колко пари имат тия

В лице хич я няма, но в тялото няма грешка

не е за тва

Колко тъпо подценяваш хората :) Хайди Клос е страшно умна мома. Това че е манекенка е само по стечение на обстоятелствата. Зяпайки само тялото, пропускаш най-важните й качества. На Джаред брат му е голям късметлия.

немска американка се жени за еврейски американец

Етърви, шуранайки, балдъзи, каинчо .......глупости!

С Карли Клос ! Първата е много умна / германка 100%/ , но втората е куха лейка с хубаво тяло. Добра сделка за нея и за него !

Може би е много умна, но от цитираната тук реплика, това някак хич не си личи: "Аз се поучих от грешките си в миналото и разбрах каква коса и грим изглеждат добре. Поддържам визията си семпла. Това работи най-добре" Направо пОснах сълза, като прочетох, как се е поучила от грешките си в миналото ... Да и имам грешките....

г0лем успех за Клос, децата й ще имат Израелско жителство!

Не бъркам Карли Клос с никого, но наистина не внимавам какво пиша :) Гледах няколко участия на Карли в Netflix шоуто на Бил Наи (Bil Nye Saves the World) и от там започнах да й следя кариерата. Нищо кухо няма. Това, заради което ми е страшно симпатична, е инициативата й да накара повече момичета да се научат да програмират. Някак си далеч по-достойно, отколкото да ги убеждаваш да ползват тялото си като ходеща закачалка, не ли? https://www.kodewithklossy.com/ За Хайди Клум нямам съставено мнение и не мога да коментирам.

и язе искам да стана етърва