17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ги знам кои са тия, но доста фотошоп е играл върху тези снимки..

Иво Аръков - да бе - водил някакъв бълвоч "Шоколад", за Наум Шопов - да. Добър артист, но най ме впечатлява че е завършил медицина. Никак не е лесно колега - от опит знам. Не е лесно и да се извае такава фигура - труд, труд . часове наред, специално хранене, режим на всичко! Моите почитания!

Не е зле. Но ми се струва, че и позобват чат-пат.

Шопов много е прекалил. Мразя кутуристи, грозно е.

Добре епилирани мъже, поддържани и потдържани, пу машалах, да не им е уруки! Ако си пуснат дълги коси и се изрусят, просто грешка няма да имат!

по атропологични данни бг нацията ни не е сред високите като ръст народи.ниски мъже а от кръста ногоре като двукрилни гардероби.къси крака ,яки прасци и проста физиономия.грозна картина.

Е те за това италианците, испанците, французите, португалците са "по-високи" от нас.

КОЛКО СТРАННО СЪЩЕСТВО Е БЪЛГАРИНЪТ..., КОГАТО НЯКОЙ ДРУГ ИЗГЛЕЖДА ПО-ДОБРЕ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО СЕ СТАРАЕ ТОВА ДА Е ТАКА, ЗАЩОТО ТРЕНИРА, ЗАЩО Е НА ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ И ВЗИМА ДОБАВКИ ЗА ДА ИМА ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ, БЪЛГАРИНЪТ ОНЗИ С ШКЕБАКА, С ЦИГАРАТА В ЕДНАТА РЪКА И РАКИЯТА В ДРУГА ВЕДНАГА ДА ХЕЙТВА. ЗАЩО БЕ ХОРА? КАК ТАКА РЕШИХТЕ, ЧЕ ТЕЗИ ДВЕ ЗДРАВИ МОМЧЕТА СА ОБРАТНИ ИЛИ СА НА ХИМИЯ? МАЛОУМНО И ЕЛЕМЕНТАРНО РАЗМИШЛЯВАТЕ, НО ДА ... КАТО БЪЛГАРИ.

Наум Шопов не беше ли починал? Единия от двамата някакъв внук ли е? Иначе като тела, са средна работа, но много химия, грозно, а и е очевадно, че особено това педалчето снимано с момичето друг спорт освен да блъска не е виждало.

"Педалчето" е сгодено за това момиче и освен това е дипломиран лекар. Хайде, по-леко с квалификациите.

И аз съм тренирал около 15г. За тези актьорчета дето не са виждали жив спорт мога да кажа: Здраво зобене, физичвски слабо и болно тяло

ти каза уникалната глупост, язък че 15 години си прекарал в залата, казвам ти го аз - тази която прекара 7 години в залата, злобар такъв завистлив

Не знам, колко висок е Аръков, но Наум е запъртък и изглежда квадратен с тези бицепси и трицепси. Никаква мярка. Много, много грозно!!!

Не разбирам, кое е "красивото" на тезе тела! Културисти! И това момченце Наум излага и дядо си и баща си. Нацепен батка!

Ама ако ти предложи да те опъне - мигом ще забравиш дебелака до тебе ! Жените обичат сикс пакове.

Срещу каква сума да й предложи, в смисъл - такива момчета обикновено имат цена. Аръков примерно се пробва да се пласира на Стоичков на щерката, но явно не се справи добре и тя предпочета друг спортист. Турчин. Та, като отворихме темата - Фики защо го няма във фотосесията?

Му липсва само гегата и уфцети в бакграунд. Другото момченце, ако проверим в гащите, ще има жълто от напрягане на жили.

Дирници - Царе сте на пошлите новини. Аферим

По фитнесите ходят само педали и тъпи мутри. Очевидно тия са от първата категория.

Друго си е истински човек като тебе - увисналото шкембе и гъС, чипса пред телевозора с Планета.

така ли ве, а ти къв си точно? джендър или тенджър? сигурно второто - седиш у вас до тенджерата с боба и мазната наденца

Колко деца имаш?

за фон музикатъ - плас,пляс пидалите?

Е рядко противно лайненце. И с тази селска муцуна на какъв мисли, че се прави. Ах, как си подхождаха със стоичковата селянка! Жалко!

Т.Н. Наум Шопов раборам, че родата му има връзки в медиите и си го пробутва, но като лице и тяло за мен е повече от грозен. Писна ми да чета платен ПР за тоя грозил, до кога ще ни убеждавате колко е красив?? Иначе както колегите съфорумци са отбелязали-да, снимките са и много гейски.

Тъкмо лъсках на снимките от статията, мисля да си ги изпринтя на черно-бял принтер и да си ги закача в колата.

Добре бе, педал, айде иди си заври нещо в задника.

По време на Втората световна война, немците правиха татута на куте си. Сега всеки втори има тату, въпроса е, на кой е ква :-)

Явно дълго време прекарват във фитнес залите.

Това не става в зала. Да си виждал изваян щангист. А като се има впредвид че щангистите от зоб трудно изкарват до 50 тези им давам до 40. И двамата нямат по природа такава физика.

ПЕДАЛИТЕ СЕ НАДУШВАТ.

Загряват за парада.

И боклуците като теб се надушвате.